Edukacija u Klubu mladih Split

Na snazi su novi zakoni o udrugama – upoznajte ih!

Vijesti

Na snazi su novi zakoni koji se odnose na udruge. Ako ste uključeni u neku ili je tek želite osnovati, nemojte propustiti edukaciju u Klubu mladih Split.

Klub mladih Split organizira edukaciju o poslovnom i financijskom upravljanju udrugama. Predavanje će se održati u utorak 26. travnja u 19 sati. Zatim slijedi radionica u četvrtak 28. travnja od 17 do 19 sati.

Vodit će ih Maja Dragojević, voditeljica financija Kluba mladih Split i direktorica tvrtke Synergia savjetovanje, specijalizirane za računovodstvo neprofitnih organizacija i financijsko upravljanje projektima.

Edukacija je vrlo korisna svima koji vode udruge ili djeluju kroz udruge, onima koji razmišljaju o osnivanju udruge ili žele saznati više o tom području. Na snazi su novi zakoni, udruge se profesionaliziraju i postaju sve ozbiljniji akter društva, ali i gospodarstva, stoga je informiranje voditelja udruga od iznimnog značaja.

Sudjelovanjem ćete otkriti što su udruge danas i koje su razlike u njihovom poslovanju. Upoznat ćete osnovnu dokumentaciju za poslovanje udruge, njena tijela i način upravljanja. Saznat ćete nešto o financiranju projekata i programa, o Erasmus+ programu, gospodarskim djelatnostima i računovodstvu neprofitnih organizacija.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu

FESB i Ured za transfer tehnologije EIT ICT Labs u Splitu pozivaju

Radionica ''EIT ICT Labs xEurope Outreach Programme''

Radionica je namijenjena malim i srednjim tvrtkama, start up programima, te studentima i ostalima koji su zainteresirani za razvoj ICT-a, te dobivanje savjeta o razvoju poslovanja i potporama koje se mogu dobiti.

Besplatna fotoradionica za brucoše svih fakulteta

Fotosekcija KSET-a

Besplatna fotoradionica za brucoše svih fakulteta

Ne propustite priliku da u jednom danu svladate osnove digitalne fotografije!

IoT workshop

Radionica na FESB-u

IoT "geekovi" se okupljaju u sklopu SpliTech konferencije

Predviđa se da će iduće godine broj IoT-a zasjeniti broj mobilnih telefona. Stoga, ne propustite naučiti nešto novo i pridružite se na IoT workshopu.

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/1920254_600417610034444_2078947267_n.jpg?oh=d12935bfe4410c5bd01927e759f0eede&oe=5998BB5A

Summer Camp Ericsson Nikola Tesla

Prijavite se na Ljetnu radionicu Ericcsona Nikole Tesle

Do 20. travnja možete se o prijaviti na Summer Camp Ericssona Nikole Tesle te steći iskustvo u istraživanju i razvoju softvera!

boce

Na današnji dan

Michigan – konzumiranje alkohola tek s 21 godinom

Michigan je na današnji dan 1978. godine postala prva savezna država SAD-a koja je podigla zabranu kupovine alkohola s 18 na 21 godinu.