Edukacija u Klubu mladih Split

Na snazi su novi zakoni o udrugama – upoznajte ih!

Vijesti

Na snazi su novi zakoni koji se odnose na udruge. Ako ste uključeni u neku ili je tek želite osnovati, nemojte propustiti edukaciju u Klubu mladih Split.

Klub mladih Split organizira edukaciju o poslovnom i financijskom upravljanju udrugama. Predavanje će se održati u utorak 26. travnja u 19 sati. Zatim slijedi radionica u četvrtak 28. travnja od 17 do 19 sati.

Vodit će ih Maja Dragojević, voditeljica financija Kluba mladih Split i direktorica tvrtke Synergia savjetovanje, specijalizirane za računovodstvo neprofitnih organizacija i financijsko upravljanje projektima.

Edukacija je vrlo korisna svima koji vode udruge ili djeluju kroz udruge, onima koji razmišljaju o osnivanju udruge ili žele saznati više o tom području. Na snazi su novi zakoni, udruge se profesionaliziraju i postaju sve ozbiljniji akter društva, ali i gospodarstva, stoga je informiranje voditelja udruga od iznimnog značaja.

Sudjelovanjem ćete otkriti što su udruge danas i koje su razlike u njihovom poslovanju. Upoznat ćete osnovnu dokumentaciju za poslovanje udruge, njena tijela i način upravljanja. Saznat ćete nešto o financiranju projekata i programa, o Erasmus+ programu, gospodarskim djelatnostima i računovodstvu neprofitnih organizacija.

 

Komentari na članak

Vezani članci

S diplomom u turizam

Panel-rasprava

Neka diploma bude tvoj as u rukavu za bavljenje turizmom

Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta poziva te na sudjelovanje u panel-raspravi pod nazivom „S diplomom u turizam“. Kako bi vam se što bolje približila tema rasprave i rad u turizmu, prethodit će joj radionica iznenađenja.

Šetnja rivom

Skladno radno okruženje

QED konferencija stvara harmoniju unutar timova

Kako iskoristiti puni potencijal pojedinca za učinkovitost organizacije, kako harmonizirati nove generacije s iskustvom i znanjem koje već imamo, koja je poveznica između harmonije i moderne arhitekture sustava – otkrit će nova Quality in Enterprise Development konferencija.

plakat

Medicina spavanja

Splićani imaju priliku saznati sve o poremećajima spavanja, pospanosti i hrkanju

Dana 6. studenog u Gradskoj knjižnici Marka Marulića s početkom u 18 sati tim stručnjaka govorit će o naizgled bezazlenim poremećajima spavanja koji mogu uzrokovati silne probleme.

Mozgalo 2017

Radionica na FER-u

„Client Behaviour Prediction” – za studente zainteresirane za strojno učenje, bankarstvo i predviđanje ponašanja klijenata

Božidar Cvetković vodit će radionicu interaktivne prirode za sve studente zainteresirane za strojno učenje, bankarski sektor ili predviđanje ponašanja klijenata. K tome, dat će im detaljniji uvid u nagradni zadatak postavljen na otvorenju Mozgala.

Informiranje - pravo mladih

Projekt "Infomiranje - pravo mladih"

SIK vam pomaže u potrazi za poslom

U prostorijama SIK-a 2. srpnja održat će se radionica "Potraga za poslom."