Konferencija o PR-u

Na PRpitchu vruća tema „Što poduzetnici mogu naučiti od komunikacije političara”, zatim i studentska izlaganja

PRpitch

Stjepan Mesić, Ivana Crnić, Vanja Ovčar, Maro Alavanja, Mirela Holy, Davor Huić, Davor Denkovski i Gordan Turković na PRpitchu otkrivaju što poduzetnici mogu naučiti od komunikacije političara, a studenti odnosa s javnošću i srodnih studija pokazat će kako komuniciraju novi naraštaji.

Druga konferencija o odnosima s javnošću za poduzetnike i obrtnike PRpitch održat će se u četvrtak, 3. listopada, u hotelu The Westin Zagreb. Cilj konferencije je približiti im važnost odnosa s javnošću i poučiti ih da im komunikacija može pomoći u razvoju poslovanja, stoga je njen moto PRičom do uspjeha.

Jedan je od najatraktivnijih dijelova programa panel pod nazivom Što poduzetnici mogu naučiti od komunikacije političara? čije je trajanje predviđeno od 12:30 do 13:45. U njegovu će se sklopu posvetiti sljedećim temama: Jesu li političari dobri PRodavači?, Govoriti znači PRodavati – retorika i PRodaja, Kako funkcioniraju timovi svjesni moći komunikacije?, Zašto je važno osobno brendiranje?, Čemu služi lobiranje?, Što političari mogu učiniti za PRomociju Hrvatske?

Posebno zanimljiv bit će nastup studenata odnosa s javnošću i srodnih studija. Oni će razotkriti kako komuniciraju novi naraštaji, a autor koji osmisli i najbolje prezentira PR-kampanju za brend ili tvrtku osvojit će 2000 kuna! Njihova su izlaganja zakazana za 15:15.

Dodatne informacije nalaze se na službenoj stranici

Komentari na članak

Vezani članci

Otvoreno HRT

Gostujuća kolumna: Maro Alavanja

Ljevica u epizodi: „Izgubljeni u vremenu i prostoru“

Gotovo 50 minuta natezali su se Gordan Maras (SDP), Mirela Holy (ORaH), Nensi Tireli (Laburisti), Ivan Vilibor Sinčić (ni desni ni lijevi Živi Zid) te Mate Kapović iz Radničke fronte, čiji su vrijednosni sustavi ispravniji, a u ponekim trenucima i ljeviji.

https://pixabay.com/en/couple-love-friends-bench-park-791461/

Male tajne „popularnih“ ljudi

Trikovi koji će pomoći introvertima da se snađu u društvu

Nekoliko je trikova koji se mogu upotrijebiti za razvijanje socijalnih vještina. Važno je samo ovladati neverbalnom komunikacijom.

Konferencija

Srce DEI 2017.

Konferencija o novim informacijskim i komunikacijskim tehnologijama u obrazovanju

Konferencija za stručnjake koji se bave planiranjem, implementacijom i primjenom novih informacijskih tehnologija u znanosti i visokom obrazovanju, napredne korisnike takvih tehnologija, ali i sve one koje takve vrste tehnologija profesionalno zanimaju.

Okupacija u 26 slika

Thomas Bauer

Eho propalog komunizma

Najveće zasluge za rast utjecaja crkve nema sama crkva ili politika već empirijsko iskustvo ljudi s komunističkom ideologijom. Nakon što im se 45 godina prodavala priča o nazadnom klerofašizmu i naprednom drugu Kardelju te dobrom i pravednom drugu Titu, nije niti čudo da se narod okrenuo vjeri.

koferi

Znanstveno-stručna konferencija

Preko 200 stručnjaka progovara o iseljavanju stanovništva, raspravi se priključuju i studenti

U svjetlu iznimno aktualnog migracijskog problema konferencija Instituta za migracije i narodnosti progovorit će o temeljnim društvenim pitanjima hrvatskog društva danas.