Udruga CINAZ

Na kreativnoj božićnoj radionici izradite prigodne poklone za vaše najmilije

Božićna radionica u Udruzi Cinaz

U Udruzi CINAZ naučite izraditi božićne ukrase i dekor za vaš dom uz recikliranje i korištenje prirodnih materijala. Radionica je besplatna i svi materijali su osigurani, na vama je samo da dođete!

Ako ste se zaželjeli kreativnih aktivnosti u ovom božićnom ozračju Udruga CINAZ poziva vas na kreativnu božićnu radionicu na kojoj ćete naučiti izraditi božićne ukrase i dekor za vaš dom uz recikliranje i korištenje prirodnih materijala.

Kroz posljednju ovogodišnju radionicu u Udruzi CINAZ izradite originalne božićne ukrase, koji isto tako mogu biti prigodan poklon za vaše najmilije.

Radionica, koja se odvija u sklopu programa Klub mladih KLOOZ, potpuno je besplatna, a svi materijali koji su uz to prirodni, bit će osigurani. Sve što trebate jest prijaviti se putem prijavnice do utorka, 20. prosinca u 18:00 sati.

Radionica će se održati u srijedu, 21. prosinca 2016. u 17:30h u udruzi CINAZ (Trg Petra Zoranića 1). Detalje potražite na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

HalPetov LPC poklon

Iskustvo jedne studentice

Moja božićna priča – Love. Peace. Christmas.

Svakog Božića zamaram se time što pokloniti svojim najmilijima, kako ih razveseliti posebnim i originalnim poklonom. Ove sam se godine odlučila manje zamarati time.

Agrokor natječaj za studente FER-a i TVZ-a

Agrokor natječaj

Inovacijom do poslovne prilike – natječaj za studente FER-a i TVZ-a!

Otvaranjem natječaja pozivaju se redovni studenti FER-a i TVZ-a da ponude tehnološko rješenje iz područja poslovnih procesa, elektroničkog poslovanja, organizacije, marketinga, unaprjeđenja usluga i robotizirane proizvodnje kao odgovor na postavljene stvarne izazove u poslovanju Agrokora

Sveučilište

Sveučilište u Rijeci

Raspisani natječaji za sufinanciranje izdavačke djelatnosti i studentskih aktivnosti

Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je dva natječaja za izdavačku djelatnost i studentsku aktivnost, a prijave se primaju do 19. svibnja.

Dalmacija u mom oku-studentsko putovanje

Udruga studenata grada Splita i Udruga studenata Makarskog primorja

Provedite prvomajski vikend u Dalmaciji!

Svi zainteresirani studenti mogu sudjelovati u putovanju, ali požurite s prijavama jer je ostao još mali broj slobodnih mjesta.

Poljubac ispod imele

Božićna tradicija

Sve tajne poljupca ispod imele

Prema običaju, ako se žena nađe ispod imele, muškarac ju smije poljubiti. Mnogo je legendi koje okružuju imelu pa tako i puno razloga zašto je ona zaslužila takav ugled.