Udruga CINAZ

Na kreativnoj božićnoj radionici izradite prigodne poklone za vaše najmilije

Božićna radionica u Udruzi Cinaz

U Udruzi CINAZ naučite izraditi božićne ukrase i dekor za vaš dom uz recikliranje i korištenje prirodnih materijala. Radionica je besplatna i svi materijali su osigurani, na vama je samo da dođete!

Ako ste se zaželjeli kreativnih aktivnosti u ovom božićnom ozračju Udruga CINAZ poziva vas na kreativnu božićnu radionicu na kojoj ćete naučiti izraditi božićne ukrase i dekor za vaš dom uz recikliranje i korištenje prirodnih materijala.

Kroz posljednju ovogodišnju radionicu u Udruzi CINAZ izradite originalne božićne ukrase, koji isto tako mogu biti prigodan poklon za vaše najmilije.

Radionica, koja se odvija u sklopu programa Klub mladih KLOOZ, potpuno je besplatna, a svi materijali koji su uz to prirodni, bit će osigurani. Sve što trebate jest prijaviti se putem prijavnice do utorka, 20. prosinca u 18:00 sati.

Radionica će se održati u srijedu, 21. prosinca 2016. u 17:30h u udruzi CINAZ (Trg Petra Zoranića 1). Detalje potražite na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

VCZ logo

Volontiraj i putuj!

Uključi se u natječaj Volonterskog centra Zagreb i osvoji volonterski putni paket

 Volonterski centar Zagreb priprema novu sezonu međunarodnih volonterskih kampova diljem svijeta.

Livada u sumrak

Radionice u Klubu Zona

Proljeće je idealno vrijeme za Biljoteku, edukaciju o ljekovitom bilju

– Na četverodnevnoj radionici polaznici će se upoznati s biljkama, educirati o njihovom prepoznavanju i korištenju te će isprobati prokušane recepte i degustirati neke proizvode. – ističu voditelji.

Božićni sajam knjiga i multimedije

Ho, ho, ho!

Počinje Božićni sajam knjiga i multimedije

Tvornica kulture otvara Božićni sajam knjiga i multimedije, na kojem možete pronaći poklone kojima ćete svojim najdražima uljepšati ovo božićno vrijeme.

Klub mladih

Šaroliki ovotjedni program

KMS priprema nova iznenađenja mladim Splićanima

Osmišljavanje volonterske akcije, tribina o mladima i ovisnosti, živa knjižnica, „facepainting” i „party" obilježit će ovaj tjedan Kluba mladih Split.

Kape u zraku

Natječaj za stipendije

Fina daje stipendije i praksu studentima IT smjerova

Fina je u potrazi za 20 studenata kojima će dodijeliti stipendije i omogućiti obavljanje studentske stručne prakse. Prijave se zaprimaju do 24. studenog.