Konferencija u Stubičkim Toplicama

Mladi, poZOR!: predstavlja se položaj mladih radnika u Hrvatskoj

Konferencija

Na završnoj konferenciji projekta Mladi, poZOR! predstavit će se njegovi rezultati, ali i analiza o položaju mladih radnika u Hrvatskoj. Prijave za sudjelovanje moguće su još 11. siječnja.

Mreža mladih Hrvatske i Baza za radničku inicijativu i demokratizaciju u suradnji sa Sekcijom mladih Saveza samostalnih sindikata Hrvatske organiziraju završnu konferenciju projekta Mladi, PoZOR : glas mladih radnica i radnika u izmjenama radnog zakonodavstva. Održat će se 19. i 20. siječnja 2019. u hotelu Matija Gubec u Stubičkim Toplicama.

Projekt financira Agencija za mobilnost i programe EU kroz program Erasmus+, a konferenciji će biti predstavljeni njegovi rezultati i analize o položaju mladih radnika/ica u Hrvatskoj. Organizatori konferencije snose troškove hrane i smještaja sudionika/ica konferencije u dvokrevetnim sobama. Troškovi putovanja financiraju se pod pretpostavkom korištenja javnog prijevoza, osim ako sudionici konferencije imaju dokaz o teškoj izvedivosti putovanja do Stubičkih Toplica.

Prijaviti za konferenciju može se do petka, 11. siječnja, na poveznici. Unutar tri radna dana sudionici će dobiti povratnu informaciju o rezultatima selekcijskog postupka. Kandidati/kinje će se izabirati prema procjeni doprinosa jačanju radničkih prava mladih, a prednost imaju oni koji mogu sudjelovati u cijelom programu.

Mreža mladih Hrvatske (MMH) savez je udruga mladih koji osnažuje mlade za aktivno sudjelovanje u društvu, doprinosi razvoju kvalitetnih politika za mlade i civilnog društva. U svom radu zastupa članice i teži djelovati u interesu svih mladih umreživanjem, zagovaranjem, informiranjem, neformalnim obrazovanjem i istraživanjem, zalažući se za suradnju s tijelima javne vlasti, odgojno-obrazovnim i znanstvenim institucijama, akterima civilnog društva i medijima.

Komentari na članak

Vezani članci

Ilustracija - stipendija

Financijska potpora

Potpora od 20 000 eura za istraživačke projekte u prehrambenom sustavu

Objavljen je natječaj za potporu istraživačkih projekata vezanih uz održivost prehrambenog sustava. Potpora iznosi 20 000 eura za jednogodišnje istraživanje, a prijave traju do 14. lipnja 2018.

OFEL međunarodna konferencija

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju u Dubrovniku poziva

Sveučilište u Dubrovniku suorganizator međunarodne znanstvene konferencije o korporativnom upravljanju

Konferencija će se održati u petak i subotu, 4. i 5. travnja 2014., na Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju (Lapadska obala 7), a svečano otvorenje održat će se 4. travnja u 9:30.

12. Zürich , Švicarska

Konferencija „Adria Hotel Forum”

Predstavljanje vodeće grupacije hotelijerskih fakulteta iz Švicarske

U sklopu konferencije „Adria Hotel Forum” predstavit će se najbolje obrazovne institucije u jednoj od najbrže rastućih svjetskih industrija.

Karlo Vulin na konferenciji

Karlo Vulin na konferenciji "Should I Stay or Should I Go?"

U Kroštulinoj mirisnoj radionici oživljeni su tradicionalni recepti

Sendviči od drniškog pršuta i domaće divljači, domaći kruh, peciva s mediteranskim biljem, kroštule, fritule, čajni keksići, torte, slasni krosani s maslacem – tek su dio bogate ponude Kroštule koju će Karlo Vulin predstaviti na konferenciji "Should I Stay or Should I Go".

Studenti u učionici

Studentska konferencija

Studenti i tvrtke okupljaju se oko informatizacije poslovnih procesa na ZŠEM-u

Kako bi se razvila svijest o važnosti rane edukacije o upravljanju informacijskim sustavima poduzeća, na ZŠEM-u se održava studentska konferencija kojoj je u fokusu upravo management informacijskih sustava.