Predavanje u Klubu mladih Split

Marina Meić uspoređuje današnju djecu s nama kad smo bili djeca

Dijete puše balončiće

U Klubu mladih Split pedagoginja Marina Meić 13. travnja održat će predavanje o pitanju discipline u odgoju djeteta.

Pitanje discipline oduvijek je izazivalo brojne formalne i neformalne razgovore i rasprave. Često se može čuti kako su današnja djeca ne poznaju autoritet i da su njihova ponašanja preslobodna u odnosu na vrijeme kad smo mi bili djeca.

Svatko od nas je barem jednom svjedočio javnom protestu djeteta, najčešće u trgovini pokraj polica sa slatkišima, koje je uključivalo suze i zvukove nepodnošljive za naš sluh. Svatko od nas je, naravno, na svoj način protumačio događaj. 

Stoga će 13. travnja u 18 sati u Klubu mladih o ovoj važnoj temi pričati pedagoginja Marina Meić. Na predavanju će se nastojati prikazati koji sve faktori utječu na disciplinu, kako se disciplina razvija te će se kroz svakodnevne primjere (ne)discipline pokušati objasniti zašto je važno podjednako uzeti u obzir i teoriju i praksu.

Komentari na članak

Vezani članci

Radionice debatiranja u KMS-u

Radionice u KMS-u

Besplatno naučite kako dokazati da ste u pravu!

Klub mladih Split u suradnji sa Splitskom Debatnom Unijom organizira radionice debatiranja koje će se održati 24., 26. i 27. travnja.

Informiranje – pravo mladih - izdužena

„Informiranje – pravo mladih"

Zanimljive i korisne informacije za zagrebačke brucoše

U ponedjeljak, 29. 1. 2018, udruga Studentski informativni kutak u sklopu projekta „Informiranje – pravo mladih" održat će interaktivno predavanje i radionicu za brucoše. Pridružite im se u 18 sati u Ulici Frane Petrića 4.

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Zoom u znanost

Stručnjakinje objašnjavaju može li se povezati uživanje u hrani sa svjesnim jedenjem

O tome što je svjesna prehrana i je li moguće spojiti uživanje u hrani sa svjesnim jedenjem, na PBF-u na događaju u organizaciji studentske udruge PROBION 30. svibnja u 18 h govorit će stručnjakinje iz prakse.

Naslovna Foto serijal

Foto serijal

"Lovci na munje" danas u Klubu mladih Split

Zašto su se počeli baviti fotografijom, kako su se zaljubili u munje, koliko je sigurno po olujnom nevremenu na planinama čekati foto spektakl, zove li ih Vakula za savjete o prognozi? Na ta i brojna druga fotografska i meteorološka pitanja odgovore ćete dobiti na drugom Foto serijalu u Klubu mladih.

CB

Završio prvi Career Booster Zagreb

Tri dana puna ideja, kreativnosti, zanimljivih predavanja i poslovnih slučajeva

Career Booster Zagreb odvijao se od 23. do 25. svibnja na Ekonomskom fakultetu. Sudionici su imali priliku rješavati pet poslovnih slučajeva različitih kompanija.