Predavanje u Klubu mladih Split

Marina Meić uspoređuje današnju djecu s nama kad smo bili djeca

Dijete puše balončiće

U Klubu mladih Split pedagoginja Marina Meić 13. travnja održat će predavanje o pitanju discipline u odgoju djeteta.

Pitanje discipline oduvijek je izazivalo brojne formalne i neformalne razgovore i rasprave. Često se može čuti kako su današnja djeca ne poznaju autoritet i da su njihova ponašanja preslobodna u odnosu na vrijeme kad smo mi bili djeca.

Svatko od nas je barem jednom svjedočio javnom protestu djeteta, najčešće u trgovini pokraj polica sa slatkišima, koje je uključivalo suze i zvukove nepodnošljive za naš sluh. Svatko od nas je, naravno, na svoj način protumačio događaj. 

Stoga će 13. travnja u 18 sati u Klubu mladih o ovoj važnoj temi pričati pedagoginja Marina Meić. Na predavanju će se nastojati prikazati koji sve faktori utječu na disciplinu, kako se disciplina razvija te će se kroz svakodnevne primjere (ne)discipline pokušati objasniti zašto je važno podjednako uzeti u obzir i teoriju i praksu.

Komentari na članak

Vezani članci

Vlasta Zekulić

IEEE Hrvatska sekcija poziva

Predavanje na FER-u: „Inženjerka u vojsci – upravljanje, misije i razlike”

Sve više okruženi smo zadacima koji od nas očekuju upravljanje. To može biti upravljanje vremenom: vrijeme između dva ispitna roka kratko je i ograničeno. Kako ispuniti takva očekivanja, ne samo u studentskom ili poslovnom okruženju, već i u mjestu s ograničenim resursima?

Večer društvenih igara u Klubu mladih Split

Klub mladih Split

Zabavite se na Večeri društvenih igara!

Klub mladih Split ovaj petak ponovno organizira zabavnu večer društvenih igara.

Dubrovnik

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku

Simpozij FORCA financijski obrazuje mlade

Program će u fokusu imati populaciju mladih Dubrovačko-neretvanske županije, prvenstveno srednjoškolaca i studenata, a osnovni je cilj potaknuti osviještenost mladih o značenju posjedovanja financijskih znanja, odnosno zainteresirati ih za unapređenja njihova financijskog znanja.

ESN HR

Obogatite svoje obrazovanje

ESN Hrvatska vodi studente kroz volonterizam i programe razmjene

Članovi ESN-a Hrvatska pripremaju „Make a Circle!“ – ciklus interaktivnih predavanja, te će vas u opuštenoj atmosferi upoznati s različitim oblicima volonterizma i programa razmjene.

Alkohol

Predavanje Crvenog križa

Tuširanje, prisilno povraćanje i kava mogu dodatno ugroziti osobu pod utjecajem alkohola

– Uobičajeni je ritual noćnih izlazaka još izraženiji u blagdansko vrijeme, no rijetki su oni koji znaju pružiti pomoć prijatelju u pijanom stanju. – ističu stručnjaci Gradskog društva Crvenog križa.