Zagrijavanje u Art Parku

Mačke i maneštra besplatna su predigra Motovun Film Festivalu

Art Park by Borut Planinc

Program od sat vremena filmova u pet CATegorija i užitak u istarskoj maneštri čine besplatan program zagrijavanja za Motovun Film Festival.

Vrlo intenzivna ovogodišnja motovunizacija došla je do završne faze. Posljednje zagrijavanje za Motovun Film Festival održat će se u zagrebačkom Art Parku (Ribnjak) ove nedjelje, 14. srpnja, s početkom u 19 h. Ulaz je besplatan.

I najmanja mačka je remek djelo – izjavio je veliki Leonardo da Vinci, a ljudska fascinacija mačkama povod je za fantastični program Cats Just Wanna Have Fun, iza kojeg stoje američki Catvideofest i Cat Video Festival Vienna. Program se sastoji od sat vremena filmova, namijenjenih svim uzrastima, u pet CATegorija (drama, mjuzikl, dokumentarni, avanturistički, komedija), a bit će to prilika za upoznavanje s Youtube zvijezdama kao što su Lil Bub, Henri i Keyboard Cat. 

Vrijedna i vesela ekipa Motovun Film Festivala za sve će posjetitelje skuhati istarsku maneštru i dijeliti ju besplatno, no to neće biti jedino darivanje za ovu priliku. Svi koji dođu u MFF majicama dobit će nagradu, a onaj tko dođe u najstarijoj dobit će bocu autentične motovunske biske. U prekrasnom ambijentu Art Parka posjetitelji će uživati i u probranoj opuštajućoj glazbi idealnoj za nedjeljno popodne.

Motovun Film Festival održava se od 23. do 27. srpnja, a ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u sustavu KupiUlaznicu.hr. U ponudi je Večernji komplet ulaznica za sve večernje projekcije po cijeni od 300 kuna. Također, tu se mogu kupiti i autobusne karte za prijevoz do Motovuna i povratno do Zagreba.

Komentari na članak

Vezani članci

https://www.pinterest.com/pin/241505598745733013/

Valentinovski filmski prijedlozi

Popis kvalitetnih i neklasičnih romantičnih komedija

Za Valentinovo vam poklanjamo prijedloge za netipične romantične komedije u kojima će uživati svi ljubitelji dobrog filma.

Film

Natječaj

ZagrebDox traži filmofile volontere

Ako želite doprinijeti 14. izdanju festivala ZagrebDox, gledati sjajne dokumentarce i uživati u festivalskoj atmosferi, prijavite se za volontiranje do 4. veljače.

Bilježnica, knjiga, olovka

Sudjelovanje je besplatno

Za zadarske studente priprema se radionica Kako izbjeći učenje u zadnji tren?

Radionica će se održati 7. svibnja 2019. u Studentskom klubu „Božo Lerotić“.

Pisanje drame

27. Marulićevi dani

Ljubitelji kazališta na besplatnoj radionici mogu naučiti kako napisati dramski tekst

Novo izdanje Festivala hrvatske drame u Splitu omogućuje svima zainteresiranima da se okušaju u pisanju dramskih tekstova na Radionici dramskog pisanja pod vodstvom iskusnoga mentora.

Božićna radionica u Udruzi Cinaz

Udruga CINAZ

Na kreativnoj božićnoj radionici izradite prigodne poklone za vaše najmilije

U Udruzi CINAZ naučite izraditi božićne ukrase i dekor za vaš dom uz recikliranje i korištenje prirodnih materijala. Radionica je besplatna i svi materijali su osigurani, na vama je samo da dođete!