Zagrijavanje u Art Parku

Mačke i maneštra besplatna su predigra Motovun Film Festivalu

Art Park by Borut Planinc

Program od sat vremena filmova u pet CATegorija i užitak u istarskoj maneštri čine besplatan program zagrijavanja za Motovun Film Festival.

Vrlo intenzivna ovogodišnja motovunizacija došla je do završne faze. Posljednje zagrijavanje za Motovun Film Festival održat će se u zagrebačkom Art Parku (Ribnjak) ove nedjelje, 14. srpnja, s početkom u 19 h. Ulaz je besplatan.

I najmanja mačka je remek djelo – izjavio je veliki Leonardo da Vinci, a ljudska fascinacija mačkama povod je za fantastični program Cats Just Wanna Have Fun, iza kojeg stoje američki Catvideofest i Cat Video Festival Vienna. Program se sastoji od sat vremena filmova, namijenjenih svim uzrastima, u pet CATegorija (drama, mjuzikl, dokumentarni, avanturistički, komedija), a bit će to prilika za upoznavanje s Youtube zvijezdama kao što su Lil Bub, Henri i Keyboard Cat. 

Vrijedna i vesela ekipa Motovun Film Festivala za sve će posjetitelje skuhati istarsku maneštru i dijeliti ju besplatno, no to neće biti jedino darivanje za ovu priliku. Svi koji dođu u MFF majicama dobit će nagradu, a onaj tko dođe u najstarijoj dobit će bocu autentične motovunske biske. U prekrasnom ambijentu Art Parka posjetitelji će uživati i u probranoj opuštajućoj glazbi idealnoj za nedjeljno popodne.

Motovun Film Festival održava se od 23. do 27. srpnja, a ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u sustavu KupiUlaznicu.hr. U ponudi je Večernji komplet ulaznica za sve večernje projekcije po cijeni od 300 kuna. Također, tu se mogu kupiti i autobusne karte za prijevoz do Motovuna i povratno do Zagreba.

Komentari na članak

Vezani članci

Kino Mediteran 2015

Započela sezona Kina Mediterana

Kino Mediteran ovo ljeto posjećuje 23 grada s 50 filmskih naslova

U četvrtak je u Omišu započela četvrta sezona Kina Mediteran, a tijekom ovog ljeta posjetit će 23 grada u kojima će se prikazivati 50 filmskih naslova.

Studentski filmovi u kinu Europa

Projekcije u kinu Europa

Premijera studentskih filmova okupila brojna poznata lica

Brojni su znatiželjnici i niz poznatih lica popratli premijerne projekcije četiriju studentskih filmova studenata VERN-a.

Ruska znanstvenica ilegalno objavila milijune znanstvenih članaka

Pirate Bay znanstvenih članaka

Ruska znanstvenica ilegalno objavila milijune znanstvenih članaka

Pristup znanstvenim člancima nikad nije bio jednostavniji uz Sci-Hub!

Najveća maketa željeznice jugoistočne Europe

Prigodni sadržaj na pokladni utorak

Backo Mini Express poklanja besplatno razgledavanje maskiranim posjetiteljima

U vremenu karnevala, maškaranja, zabave i radosti, Backo Mini Express želi biti dio zabave koju svi posjetitelji, odvaže li se na posjet pod maskama, mogu iskusiti sasvim besplatno.

Balet "Apoksiomen"

Zagreb Classic

Balet „Apoksiomen” u novom terminu na Tomislavcu; ulaz besplatan

Priču o lošinjskom Apoksiomenu Balet zagrebačkog HNK-a ove subote donosi na otvorenu pozornicu smještenu na Tomislavcu. Ulaz je besplatan.