Klub mladih KLOOZ

Ljeto u Zadru počinje društvenim igrama

Klub mladih Klooz

Od četvrtka započinje ljetni program Kluba mladih KLOOZ. Posjetitelje očekuje pregršt dobre zabave u Providurovoj palači.

Sa službenim početkom ljeta započinje i ljetni program Kluba mladih KLOOZ. Svakog vas tjedna očekuje zabava uz društvene igre, kvizove i radionice. Pridružite se već ovog četvrtka, 23. lipnja, na Večeri društvenih igara. Započet će u 18 sati na zadarskoj adresi: Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača).

Za vas su pripremljeni Alias, Pictionary, Scrabble, Uno, karte za briškulu te grickalice, sokovi i topli napitci. Svi su posjetitelji pozvani ponijeti i svoje društvene igre i poučiti ostale sudionike nečem novom ili dati prijedlog koju igru dodati postojećoj kolekciji.

Zainteresirani mogu potvrditi svoj dolazak na e-mail: cinaz.info@gmail.com ili jednostavno navratiti. Provedite ugodnu ljetnu večer, upoznajte nekog novog i opustite se.

Aktivnost se provodi u sklopu programa Klub mladih KLOOZ uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih RH. Više informacija možete pronaći na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

maja i ana

Ana Teksera, osnivačica prve zadružne craft pivovare u Hrvatskoj

"Pivo na zidiću, druženje, ljudi - to je Brlog"

Ana Teskera podijelila je s nama emocije koje gaji prema čarobnom napitku od hmelja. S kolegicom Majom Šćepetavec upustila se u proizvodnju svog piva.

Radionica pisanja eseja u Klubu mladih Klooz

Klub mladih KLOOZ

Besplatno savladajte vještine pisanja u Udruzi CINAZ

Klub mladih KLOOZ organizira radionicu pisanja eseja u Udruzi CINAZ. Prijaviti se možete do 8. ožujka.

Orgulje

Manifestacija u Zadru

Zadrani „điraju” poluotokom povodom Svjetskog dana multiple skleroze

Kako bi se podigla svijest javnosti o multipli sklerozi, ovog je utorka u planu „đir” zadraskim poluotokom uz prigodan program.

Bilježnica, knjiga, olovka

Sudjelovanje je besplatno

Za zadarske studente priprema se radionica Kako izbjeći učenje u zadnji tren?

Radionica će se održati 7. svibnja 2019. u Studentskom klubu „Božo Lerotić“.

Studenti i volontiranje

Klub mladih KLOOZ

Edukativna radionica „Biti volonter”

Radionice će uključiti individualni i timski rad volontera koji će kroz različite vježbe saznati sve važne informacije o volontiranju.