Klub mladih KLOOZ

Ljeto u Zadru počinje društvenim igrama

Klub mladih Klooz

Od četvrtka započinje ljetni program Kluba mladih KLOOZ. Posjetitelje očekuje pregršt dobre zabave u Providurovoj palači.

Sa službenim početkom ljeta započinje i ljetni program Kluba mladih KLOOZ. Svakog vas tjedna očekuje zabava uz društvene igre, kvizove i radionice. Pridružite se već ovog četvrtka, 23. lipnja, na Večeri društvenih igara. Započet će u 18 sati na zadarskoj adresi: Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača).

Za vas su pripremljeni Alias, Pictionary, Scrabble, Uno, karte za briškulu te grickalice, sokovi i topli napitci. Svi su posjetitelji pozvani ponijeti i svoje društvene igre i poučiti ostale sudionike nečem novom ili dati prijedlog koju igru dodati postojećoj kolekciji.

Zainteresirani mogu potvrditi svoj dolazak na e-mail: cinaz.info@gmail.com ili jednostavno navratiti. Provedite ugodnu ljetnu večer, upoznajte nekog novog i opustite se.

Aktivnost se provodi u sklopu programa Klub mladih KLOOZ uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih RH. Više informacija možete pronaći na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Noć Muzeja 2014.

Noć muzeja u Zadru

Program Arheološkog muzeja Zadar

Uz stalnu postavu prapovijesne i srednjovjekovne zbirke, AMZD predstaviti niz analiza i tehničkih inovacija koje se koriste u arheološkim istraživanjima.

Humanitarna akcija Svjetiljke ljubavi

Akcija za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju u OŠ Voštarnica

Humanitarna večer „Svjetiljke ljubavi” u Zadru

U subotu, 14. prosinca u 18 sati organizirana je humanitarna akcija pod nazivom „Svjetiljke ljubavi” koju organizira FRAMA Zadar Arbanasi za pomoć djeci s poteškoćama u razvoju iz Osnovne škole Voštarnica, Zadar.

Upcycling Zadar

Udruga Cinaz i Klub mladih KLOOZ pozivaju

KLOOZ organizira radionicu upcyclinga

Upcycling je proces prenamjene otpadnog materijala ili beskorisnih predmeta u proizvode nove ili bolje namjene koji su tada i od veće ekološke vrijednosti.

Garden festival

Sezona The Gardena u Zadru

The Garden u Zadru ugošćuje dio The Garden Festivala

Za vrijeme trajanja The Garden Festivala u Tisnom, u The Garden Zadru možete uživati u glazbi za koju su zaduženi pomno birani DJ-evi.

Besplatan tečaj francuskog jezika

Klub mladih KLOOZ

Besplatan tečaj francuskog jezika u Zadru

Polaznici će se osim razvijanja jezičnih vještina upoznati i s francuskom kulturom - umjetnosti, kinematografijom, gastronomijom, modom, glazbom i fotografijom.