LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radionica za mlade

Life Potential nudi besplatno usavršavanje javnog nastupa

Vještine javnog nastupa ne bi trebala razvijati samo ograničena skupina ljudi. Stoga, udruga Life Potential pruža priliku zainteresiranima da praksom poboljšaju svoje tehnike.

Vještine javnog nastupa ne bi trebala razvijati samo ograničena skupina ljudi. Stoga, udruga Life Potential pruža priliku zainteresiranima da praksom poboljšaju svoje tehnike.

Life Potential organizira zanimljivu radionicu ovog petka, 9. lipnja od 18 do 19 sati u Galeriji Pikto, u zagrebačkom Branimir centru. Tema je unaprjeđenje vještina javnog nastupa, a odvija se u sklopu samostalnog projekta LP Café. Voditeljica je EVS volonterka Dana Diakov, a sudionike će kroz interaktivne aktivnosti provesti kroz korake uspješnog nastupa.

Ovakve vještine nisu predodređene samo za određene ljude. Svatko može poboljšati tehnike javne prezentacije, ali je za to potrebna priprema i praksa. Stoga će zainteresirani izvježbati:

  • javni nastup,
  • govor tijela,
  • rad s logistikom tijekom prezentacije
  • pravilnu strukturu prezentacije

Događaj se održava na engleskom jeziku. Ulaz je besplatan za sve zainteresirane.

Life Potential u sklopu LP Café-a, a u suradnji s Galerijom Pikto, dvaput mjesečno organizira besplatne radionice za mlade u područjima osobnog razvoja, rada s mladima te organizacije događanja. Ova neprofitna organizacija ih u svojim programima želi aktivno uključiti kako bi na kreativan i praktičan način stekli vještine i znanja potrebne za lakše zaposlenje i veću konkurentnost na tržištu rada.

Udruga je pokrenula inicijativu NE šuti i radi s ciljem zagovaranja potreba mladih na tržištu rada, informiranja i edukacije mladih kako bi se brže i uspješnije zaposlili. Kako bi preispitala potrebe i mogućnosti mladih, u tijeku i je provedba ankete u kojoj mogu sudjelovati svi u dobi između 18 i 35 godina. U sklopu inicijative u lipnju će se u Galeriji Pikto održati High Five Festival koji će sadržati 12 radionica u područjima osobnog razvoja, Excela, timskog rada te organizacije događanja.

Više o organizaciji i događanjima potražite na poveznici

FOTO: PIXABAY