Izložba u Info zoni

Kupnjom keramičkih radova pomažete osobama s cerebralnom paralizom

Pomozite osobama s cerebralnom paralizom kupnjom keramičkih radova

Otvaranje izložbe održat će se 18. svibnja u Info zoni. Kupnjom radova pomažete Udruzi osoba s cerebralnom paralizom "Srce".

Ne propustite zajedničku izložbu radova polaznika radionice keramike te radova nastalih na radno okupacijskoj radionici Udruge osoba s cerebralnom paralizom Srce. Otvorenje je u srijedu 18. svibnja u 18 sati u Info zoni.

Foto: Info zona

Nakit i drugi radovi izrađivani su od jeseni prošle godine Višemjesečnu besplatnu radionicu keramike u Info zoni održavao je Artist-Vito, a polaznici i polaznice kroz praksu su učili izrađivati uporabne i dekorativne predmete u različitim tehnikama. Svi izloženi radovi moći će se i kupiti te tako pomoći rad Udruge osoba s cerebralnom paralizom Srce.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Komentari na članak

Vezani članci

Zoran Bekić, Ivan Marić

Poslovni planovi

Srce u 2019: u prvom planu akademski oblak, istraživački podaci, provjera autentičnosti

– Srce u suradnji s projektnim partnerima planira ključne vidljive iskorake povezane s uređenjem podatkovnih centara u Osijeku, Rijeci i Splitu, te posebno na izgradnji modernog podatkovnog centra Srca unutar kampusa Borongaj u Zagrebu. On će, između ostalog, udomiti i novi, kapacitetom najveći, superračunalni resurs sustava znanosti i visokog obrazovanja u Hrvatskoj. – istaknuo je Ivan Marić.

Međunarodna izložba mačaka

Međunarodne izložbe mačaka

FOTO: Mačja elita prezentirana u Zagrebu

Ovog vikenda u Zagrebu održane su međunarodne izložbe mačaka. Posjetitelji su mogli vidjeti brojne pasmine, razgovarati s uzgajivačima te prisustvovati stručnom odabiru najboljih mačaka.

Francuski paviljon

Pregled tjednih zbivanja u SCZG-u

Kultura promjene u Studentskom centru obećava zanimljive događaje

Od glazbe i predstava do škole stranih jezika i izložbi.

Rektorat pročelje

Sveučilište u Zagrebu

Poznati su ovogodišnji dobitnici Rektorove nagrade

Svečanost dodjele Rektorove nagrade održat će se u petak 17. lipnja u 11 sati u Kongresnoj dvorani Ekonomskoga fakulteta. Studentima će nagrade dodijeliti rektor prof. dr. sc. Damir Boras u nazočnosti prorektora, dekana fakulteta i akademija Sveučilišta u Zagrebu te drugih uzvanika.

Sveučilište u Zagrebu

Arhitektonski fakultet u Zagrebu

Nagrađeni najbolji studentski projekti Studija dizajna

Čak četiri nagrade i sedam priznanja dodijeljeno je studentima Arhitektonskog fakulteta za najbolje projekte u prethodnoj akademskoj godini.