Izložba u Info zoni

Kupnjom keramičkih radova pomažete osobama s cerebralnom paralizom

Pomozite osobama s cerebralnom paralizom kupnjom keramičkih radova

Otvaranje izložbe održat će se 18. svibnja u Info zoni. Kupnjom radova pomažete Udruzi osoba s cerebralnom paralizom "Srce".

Ne propustite zajedničku izložbu radova polaznika radionice keramike te radova nastalih na radno okupacijskoj radionici Udruge osoba s cerebralnom paralizom Srce. Otvorenje je u srijedu 18. svibnja u 18 sati u Info zoni.

Foto: Info zona

Nakit i drugi radovi izrađivani su od jeseni prošle godine Višemjesečnu besplatnu radionicu keramike u Info zoni održavao je Artist-Vito, a polaznici i polaznice kroz praksu su učili izrađivati uporabne i dekorativne predmete u različitim tehnikama. Svi izloženi radovi moći će se i kupiti te tako pomoći rad Udruge osoba s cerebralnom paralizom Srce.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Komentari na članak

Vezani članci

Izložba grafika "Enso"

Izložba grafika

Šare, mrlje, plohe, otisci, struganja i grebanja obilježavaju Zakrajšekove radove

– Šare, mrlje, plohe, otisci, struganja i grebanja, energični potezi i druge intervencije na matrici stvaraju otiske koji pobuđuju raznovrsne asocijacije. Krugovi postaju svojevrsni kodovi prirode podložni individualnom iščitavanju značenja. – napisala je likovna kritičarka Sonja Švec Španjol o ciklusu "Enso" Leona Zakrajšeka.

Izložba "(Ne)vrijeme u slikama"

Izložba fotografija

Munje se zaustavljaju u Klubu Zona

– Nešto što priroda napravi samo je trenutak u vremenu, a ako ga zabilježimo na fotografiji, ostaje za vječnost. – ističe Miroslav Lelas, autor izložbe.

AEGEE-Zagreb - besplatna radionica španjolskog jezika, običaja i kulture

AEGEE-Zagreb

Prijavite se na besplatnu radionicu španjolskog jezika, običaja i kulture

AEGEE-Zagreb ove će vas subote upoznati s jezikom, tradicijom, običajima, glazbom i hranom egzotične Španjolske.

https://pixabay.com/en/innovation-business-information-561388/

Izložba u Ivanić-Gradu

I3G okuplja inovacije učenika i studenata iz cijele Hrvatske

Edukacijski spremnik za razvrstavanje otpada, sigurnosna biciklistička jakna, robotska kolica, ultrazvučne oči – pomagalo za slijepe, agrobot 4G, mobilna aplikacija: e-abeceda, sustav za nadzor rezervacija, personalizirane svjetiljke – samo su mali dio Izložbe inovacija Ivanić-Grad I3G.

Zoran Bekić, Ivan Marić

Poslovni planovi

Srce u 2019: u prvom planu akademski oblak, istraživački podaci, provjera autentičnosti

– Srce u suradnji s projektnim partnerima planira ključne vidljive iskorake povezane s uređenjem podatkovnih centara u Osijeku, Rijeci i Splitu, te posebno na izgradnji modernog podatkovnog centra Srca unutar kampusa Borongaj u Zagrebu. On će, između ostalog, udomiti i novi, kapacitetom najveći, superračunalni resurs sustava znanosti i visokog obrazovanja u Hrvatskoj. – istaknuo je Ivan Marić.