Izložba u Info zoni

Kupnjom keramičkih radova pomažete osobama s cerebralnom paralizom

Pomozite osobama s cerebralnom paralizom kupnjom keramičkih radova

Otvaranje izložbe održat će se 18. svibnja u Info zoni. Kupnjom radova pomažete Udruzi osoba s cerebralnom paralizom "Srce".

Ne propustite zajedničku izložbu radova polaznika radionice keramike te radova nastalih na radno okupacijskoj radionici Udruge osoba s cerebralnom paralizom Srce. Otvorenje je u srijedu 18. svibnja u 18 sati u Info zoni.

Foto: Info zona

Nakit i drugi radovi izrađivani su od jeseni prošle godine Višemjesečnu besplatnu radionicu keramike u Info zoni održavao je Artist-Vito, a polaznici i polaznice kroz praksu su učili izrađivati uporabne i dekorativne predmete u različitim tehnikama. Svi izloženi radovi moći će se i kupiti te tako pomoći rad Udruge osoba s cerebralnom paralizom Srce.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Klub za mlade Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Komentari na članak

Vezani članci

Dario Belić: izložba Ispit 2014

Galerija SC

Ispit 2014.: izložba fotografija studenata Akademije dramske umjetnosti

Fotografi Dario Belić, Dino Šertović, Nikola Šerventić i Ino Zeljak u srijedu 10. rujna u Galeriji SC u 20 sati predstavit će se autorskim serijama fotografija na izložbi studenata 1. godine diplomskog studija fotografije Akademije dramske umjetnosti - Ispit 2014.

Edo Murtić

Na današnji dan

Rođen Edo Murtić, velikan hrvatskoga apstraktnog slikarstva

Edo Murtić ostvario je 150 samostalnih i oko 300 skupnih izložbi na svim kontinentima, a osim slikanja radio je i kazališnu scenografiju, murale i mozaike.

Stara kino dvorana

Festival u SC-u

O prenamjeni prostora kino dvorana na Velesajmu kulture

Izložba, dvije tribine, filmski program i Kviz promjene očekuju nas ovoga listopada u zagrebačkom Studentskom centru tijekom 14. izdanja Velesajma kulture koji je ovoga puta posvećen kino dvoranama.

Vrijeme giganata

Muzej grada Zagreba

Industrijski giganti svjedoče o dramatičnim epizodama nacionalne i svjetske povijesti

U Muzeju grada Zagreba otvara se nova izložba „Vrijeme giganata“. Izložba nastoji doprinijeti javnom osvješćivanju industrijskog nasljeđa glavnoga grada.

moustache styles

Noć muzeja 2014.

Izložba i izbor najljepšeg brka

I ove godine u okviru Noći muzeja Narodni muzej Zadar organizira izbor najljepšeg brka!