Predstavljanje putopisne knjige

Književnica otkriva kako putovati s desetak dolara dnevno

Snežana Radojičić

Književnica Snežana Radojičič predstavit će novu putopisnu knjigu "Nomad". Gostovanje u Info zoni iskoristit će za otkrivanje brojnih nezaboravnih doživljaja s petogodišnjeg lutanja.

Ne propustite susret sa Snežanom Radojičić! Književnica koja na biciklu osvaja svijet prethodnih je mjeseci pisala i pedalirala na jugoistoku Azije. Nakon više od godine dana, u ponedjeljak 16. svibnja, u 19 sati, ponovno dolazi u Info zonu.

Predstavit će novu putopisnu knjigu Nomad koja prati njeno dvomjesečno putovanje biciklom po Turskoj. Kroz iskustvo svog izrastanja u iskusnog nomada donosi priče o ljudima koje upoznaje i o predrasudama koje ruši susrećući se s novim kulturama i narodima.

Gostovanje u Info zoni iskoristit će i da ispriča svoje uspomene i dojmove sa ostatka putovanja koje je započela 2011. godine Otkrit će kako povoljno putovati s tek desetak dolara dnevno te koji je najgostoljubiviji narod, najidealnije mjesto za život, najljepši grad, najteža zemlja za putnika i najfascinantniji spomenik. Ispričat će i pet najzanimljivijih, nezaboravnih iskustava i doživljaja tijekom petogodišnjeg lutanja u kojem se iz cikloputnika pretvorila u ciklonomada.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Marijana Češi: Stvaranje pisanjem

„Stvaranje pisanjem: Ovladanost pisanim jezikom na kraju obveznoga obrazovanja”

Značajan doprinos dr. sc. Marijane Češi istraživanju jezičnoga izražavanja

Viša savjetnica hrvatskoga jezika Marijana Češi u Europskom je domu predstavila znanstvenu monografiju „Stvaranje pisanjem: Ovladanost pisanim jezikom na kraju obveznoga obrazovanja” u organizaciji Naklade Ljevak.

Info zona traži honorarne suradnike

Info zona

Traže se kreatori aktivnosti za poboljšanje kvalitete života mladih u Splitu

Info zona nudi priliku za suradnju voditeljima različitih aktivnosti. Zainteresirani trebaju poslati prijavu do 16. srpnja.

Amalfi obala 1

Tips&tricks by Dino Đula

1, 2, 3... Napulj!

Saznajte što sve morate vidjeti i učiniti u Napulju!

Još jedna "Biciklopopravljaonica"

Posebno izdanje Biciklopopravljaonice

Ako još niste popravili svoj bicikl, učinite to ove subote u Info zoni

U subotu se održava posebno izdanje Biciklopopravljaonice u Info zoni. Ovog će puta udruga Permakultura Dalmacija predstaviti svoj rad.

Strani jezici koje ćete najlakše naučiti

Događanja u Info zoni

Predstavljanje sedam svjetskih jezika

– U trosatnom programu predstavit će se francuski, njemački, talijanski, ruski, arapski, španjolski i esperanto. – najavili su organizatori.