Motivacijski govori aktivnih mladih

Klub mladih te poziva da postaneš promjena koju želiš vidjeti u Splitu

Klub mladih te poziva da postaneš promjena koju želiš vidjeti u Splitu

Treće izdanje motivacijskih govora aktivnih mladih pod nazivom "Budi promjena koju želiš vidit u Splitu" održava se ove srijede u Klubu mladih. Imate priliku čuti brojne volonterske, aktivističke i poduzetničke priče.

Klub mladih Split ponosno najavljuje treće izdanje motivacijskih govora aktivnih mladih Budi promjena koju želiš vidit u Splitu. Održat će se u srijedu, 20. travnja s početkom od 20 sati u prostorijama organizatora na adresi Ruđera Boškovića 20/II. 

Volonterske, aktivističke i poduzetničke priče prenijet će vam mladi koji stavom i djelima čine Split ljepšim mjestom za život. Riječ je o govorima koje će iznijeti Dijana Šabić, Mislava Zuppa Rašić, Petra Leskovec, Toni Trivković, Jakša Vidović, Ante Grgić, Antonio Pavlinović, Josip Dobronić i Anđelko Mihanović.

Ovo je izvrsna prilika da se nadahnete iskustvima proaktivnih mladih i sami počnete biti promjena.

Komentari na članak

Vezani članci

FPZG

Serija predavanja

Poticanje političke participacije, aktivizma i volontiranja na FPZG-u

Od 6. ožujka do 5. lipnja doc. dr. sc. Marta Zorko u suradnji s Udrugom Zamisli održat će niz predavanja za mlade od 15 do 30 godina.

Izbjeglice

Klub mladih Split

Tribina “Kako mladi gledaju na izbjegličku krizu?”

O temi izbjeglica i sličnim pitanjima ćakulat će se u Klubu mladih Split s mladim visokoobrazovanim osobama različitih profila.

Riva- izdaleka

Poduzetnički spektar

Split slavi inovativnost manifestacijom "Global Entrepreneurship Week"

Studentski poduzetnički inkubator, Ekonomski fakultet i Klub mladi Split organizatori su ovogodišjeg GEW-a u Splitu. Program će okupiti brojne uspješne ljude iz poslovnog svijeta.

Split, Hrvatska

Ciklus radionica

Svoju ideju primijeni, Split pokreni!

Klub mladih Split nastavlja donositi promjene kroz projekt pod nazivom „Svijet na dlanu – budućnost je u rukama mladih” koji za cilj ima aktiviranje mladih na lokalnoj razini i podizanje svijesti o društvenim problemima putem besplatnih tečajeva stranih jezika i edukativnih radionica.

Ljetni tečaj hrvatskog jezika

Događanja u Klubu mladih Split

Ljetni tečaj hrvatskog jezika za strance

Klub mladih Split organizira Ljetni tečaj hrvatskog za strance koji će se održavati od 20. lipnja do 10. kolovoza. Prijave za sudjelovanje traju do 15. lipnja.