Motivacijski govori aktivnih mladih

Klub mladih te poziva da postaneš promjena koju želiš vidjeti u Splitu

Klub mladih te poziva da postaneš promjena koju želiš vidjeti u Splitu

Treće izdanje motivacijskih govora aktivnih mladih pod nazivom "Budi promjena koju želiš vidit u Splitu" održava se ove srijede u Klubu mladih. Imate priliku čuti brojne volonterske, aktivističke i poduzetničke priče.

Klub mladih Split ponosno najavljuje treće izdanje motivacijskih govora aktivnih mladih Budi promjena koju želiš vidit u Splitu. Održat će se u srijedu, 20. travnja s početkom od 20 sati u prostorijama organizatora na adresi Ruđera Boškovića 20/II. 

Volonterske, aktivističke i poduzetničke priče prenijet će vam mladi koji stavom i djelima čine Split ljepšim mjestom za život. Riječ je o govorima koje će iznijeti Dijana Šabić, Mislava Zuppa Rašić, Petra Leskovec, Toni Trivković, Jakša Vidović, Ante Grgić, Antonio Pavlinović, Josip Dobronić i Anđelko Mihanović.

Ovo je izvrsna prilika da se nadahnete iskustvima proaktivnih mladih i sami počnete biti promjena.

Komentari na članak

Vezani članci

Prekid preboli filmom!

Filmski lijek

Izliječite slomljeno srce filmom

Kada prekinete vezu, nema boljeg načina za preboljeti nego sjesti i vidjeti koje vam se opcije nude. Pronađite sebe i nove ideje gledajući filmove koje smo odabrali za liječenje slomljenog srca.

Slikarije

Tribina u Klubu mladih Split

Kako suvremeno društvo gleda umjetnike, doznajte od neafirmiranih likovnjaka

Ana Marija Brešić, Nikolina Kuzmić, Duje Matetić i Zrinka Ružić mladi su umjetnici koji gostuju na tribini o umjetnosti i kulturi u Klubu mladih Split.

Trčanje

Promjena svakodnevnih navika

12 načina kako izgubiti 200 kalorija bez odlaska u teretanu

Već dugo vremena vježbate, a još uvijek niste postigli ono što ste htjeli. Trebali biste razmisliti o promjeni svakodnevnih navika koje vam mogu doslovno promijeniti život. Potrebno je samo malo truda da rezultati budu vidljivi.

Tattoo or not to?

Klub mladih Split

Zašto nas privlače seksi tetovaže i što o njima misle šefovi

Klub mladih Split 19. travnja organizira predavanje „Tattoo, or not to?“. Govorit će Marko Cobra i Višnja Marušić.

KMS

Klub mladih Split

Mladi Splićani proslavili 500 dana uspješnog rada

Povodom obljetnice svog rada, osnivači Kluba mladih Split, Tomislav Mamić i Romana Caktaš, ispričali su nam kako je sve započelo i koji su planovi Kluba.