Motivacijski govori aktivnih mladih

Klub mladih te poziva da postaneš promjena koju želiš vidjeti u Splitu

Klub mladih te poziva da postaneš promjena koju želiš vidjeti u Splitu

Treće izdanje motivacijskih govora aktivnih mladih pod nazivom "Budi promjena koju želiš vidit u Splitu" održava se ove srijede u Klubu mladih. Imate priliku čuti brojne volonterske, aktivističke i poduzetničke priče.

Klub mladih Split ponosno najavljuje treće izdanje motivacijskih govora aktivnih mladih Budi promjena koju želiš vidit u Splitu. Održat će se u srijedu, 20. travnja s početkom od 20 sati u prostorijama organizatora na adresi Ruđera Boškovića 20/II. 

Volonterske, aktivističke i poduzetničke priče prenijet će vam mladi koji stavom i djelima čine Split ljepšim mjestom za život. Riječ je o govorima koje će iznijeti Dijana Šabić, Mislava Zuppa Rašić, Petra Leskovec, Toni Trivković, Jakša Vidović, Ante Grgić, Antonio Pavlinović, Josip Dobronić i Anđelko Mihanović.

Ovo je izvrsna prilika da se nadahnete iskustvima proaktivnih mladih i sami počnete biti promjena.

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti

SIK-ov okrugli stol

Mladi s bogatim iskustvom progovaraju o značaju i izazovima volontiranja

Adela Juhas, Ivan Bota, Nediljko Jerković i Robi Špoljarić mlade su osobe s bogatim volonterskim iskustvom koje će o volontiranju kao putu do željenog posla progovoriti na SIK-ovom okruglom stolu 9. srpnja.

Klub mladih

Događanja u Splitu

Klub mladih pruža svu šarolikost veljače

Večer stranih kultura, intelektualno razglabanje, predavanje o obitelji i djeci te večer društvenih igara obilježit će nastavak tjedna u Klubu mladih Split.

Zdrav razum

Na današnji dan

Danas je pravo vrijeme da počnete koristiti zdrav razum

Na današnji dan obilježava se Dan korištenja zdravog razuma. Zašto? Zato što „zdrav“ i „razum“ često ne idu jedno uz drugo.

Marjanska bicikijada

Humanitarna akcija

Više od osamdeset biciklista doprinosi humanijem Splitu

Prikupljena sredstva donirat će se Centru Juraj Bonači za sportsko-edukativno uređenje dvorišta s ciljem podizanja kvalitete boravka i provođenja raznih aktivnosti na otvorenom prostoru, što u konačnici poboljšava senzorno-motoričke sposobnosti korisnika.

Putopisno predavanje-Japan

Putopisno predavanje

Lada Štefek otkriva koliko se razlikuju životi japanske i hrvatske obitelji

Lada Štefek sa skupinom je izviđača prošle godine posjetila Japan. Ove će srijede održati putopisno predavanje u Info zoni.