LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Odlična vijest!

Jeftinija putovanja prvom hrvatskom low cost kompanijom - Dalmatian!

Ovo je odlična vijest za studente jer neće više morati glumiti čarobnjake da bi za malo novca posjetili neku od svojih omiljenih destinacija iz snova.

Ovo je odlična vijest za studente jer neće više morati glumiti čarobnjake da bi za malo novca posjetili neku od svojih omiljenih destinacija iz snova.

Ukoliko planirate put ili ste planirali put, znate i sami koliko je teško naći povoljne zrakoplovne karte iz Hrvatske, štoviše iz Zagreba. Uobičajene cijene karata su iznimno visoke te jedna do dvije akcije na godinu ne daje puno nade za odlična putovanja.

Stoga imamo odličnu vijest! Prva hrvatska low cost kompanija "Dalmatian" širi svoja krila krajem lipnja. Napokon nećete morati planirati put iz nekog drugog grada koji vrlo vjerojatno uopće nije u Hrvatskoj, nećete morati kupovati autobusne karte, ni karte za vlak, ali ono najbitnije je da nećete morati provest noć po stolicama u zračnim lukama. 

Dalmatian low cost kompanija prva je domaća privatna kompanija koja počinje letjeti od 30. lipnja 2014 godine Trenutno na svojim stranicama nudi 12 destinacija iz Zagreba. Više informacija potražite na njihovim stranicama i pronađite odlične destinacije za ove ljetne mjesece.

Ovo je odlična vijest za studente jer neće više morati glumiti čarobnjake da bi za malo novca posjetili neku od svojih omiljenih destinacija iz snova. Stoga, ukoliko planirate put, bacite pogled na njihovu stranicu- možda je baš vaša željena destinacija na njihovom popisu.

FOTO: WIKIPEDIA