Uđite i vi u ring

Jedno od najvećih svjetskih start-up natjecanja dolazi u Split

Get in the Ring Split 2019

Do 4. prosinca u 23:59 zaprimaju se prijave za sudjelovanje na natjecanju start-upova. Uz bogate novčane nagrade, pobjednici splitskog izdanja dobit će priliku sudjelovati na Global Meetupu 2020.

Jeste li pokrenuli vlastiti posao i tražite dodatna financijska sredstva kako biste ga odveli na višu razinu? Imate li sjajnu poslovnu ideju i tražite investitora koji će vam pomoći realizirati je? Ili želite razmijeniti ideje s drugim poduzetnicima kako biste potaknuli maštu i poslovnu kreativnost? Onda nikako ne smijete propustiti natjecanje Get in the Ring Split 2019.

Riječ je o natjecanju start-upova koje se održava u više od sto zemalja diljem svijeta. Uz bogate novčane nagrade, pobjednici splitskog izdanja dobit će priliku sudjelovati na Global Meetup 2020, susretu pobjednika svih regionalnih natjecanja.

Svi zainteresirani start-upovi mogu se prijaviti do 4. prosinca u 23:59 putem web-stranice natjecanja. Naglasimo samo kako svi prijavljeni start-upovi moraju biti registrirani u Gradu Splitu ili biti spremni preseliti svoje sjedište u njega. Do 4. prosinca prijaviti se moraju i svi zainteresirani posjetitelji, i to registracijom koju je moguće izvršiti ovdje.

Finale natjecanja Get in the Ring Split 2019 održat će se u četvrtak, 12. prosinca 2019, kad će finalisti pred brojnom publikom prezentirati svoje ideje stručnome ocjenjivačkom sudu.

Komentari na članak

Vezani članci

Tim Mundus

„Good Gamem Liftoff”

Gimanzijalci i student FER-a osvojili 100 000 kuna za pametnu društvenu igru

Filip Hercig, Luka Domančić, Matija Fućek i Fran Zekan osmislili su zanimljivu igru 21. stoljeća koja je dobila najbolje ocjene u kategorijama poslovnog modela, analize tržišta i kupca, inovativnosti i izvedivosti te same prezentacije.

Održan korizmeni susret mladih grada Splita

Hrvatsko Nadzemlje Split

VIDEO: Održan korizmeni susret mladih grada Splita

Ovog mjeseca na temu vjere i grijeha Hrvatsko Nadzemlje je snimilo dubok i poučan film koji na ozbiljan način, prepun simbolike, želi pokazati stvarnost grijeha i grešnog stanja.

Pogled s klupe

„Cvit Mediterana“

Stvari koje moraš napraviti kada dođeš u Split

More je čisto, bistro, ima mnogo hlada... Kada uđete u more, pogled vam se pruža na predivnu marjansku borovu šumu, stari samostan u stijeni i nekoliko crkvica. Savršeno za uživanje...

TVZ Mc2 Speed Date

TVZ Mc2 Speed Date

Dizajneri i programeri natjecat će se u izradi mobilnih aplikacija za hranu

– Ove godine kao IT zajednica želimo i trebamo puno dobrih mobilnih aplikacija, a još više kvalitetnih i proaktivnih mladih ljudi, pa smo odabirom ove teme htjeli motivirati što više natjecatelja. – izjavio je Damir Popović.

https://pixabay.com/photos/up-growth-success-arrow-graphic-2081170/

Female Engineers MOL Programme

Veliko priznanje za PMF: Studentica geofizike pobijedila na MOL-ovom natjecanju

Geofizičarka sa zagrebačkog PMF-a Iva Lončar pobijedila je na MOL-ovom natjecanju, osvojivši pritom stipendiju i otvorena vrata za radno mjesto u naftnoj industriji.