Novi programi kreativnog volontiranja

Istražite veličanstvene prirodne ljepote volontiranjem u Parkovima prirode diljem Hrvatske

Krka

Krka, Mljet, Papuk, Velebit, Plitvička jezera samo su neki od predivnih parkova koji kriju neizmjerne ljepote Lijepe Naše. Osim što ih možete turistički istražiti, od sada imate priliku koja se ne propušta – prijaviti se na jedan od programa volontiranja u svakom od postojećih parkova.

Parkovi Krka, Mljet, Lonjsko polje, Vransko jezero, Velebit, Telašćica, Sjeverni Velebit, Risnjak, Plitvička jezera, Papuk, Paklenica, Medvednica, Lastovsko otočje, Kornati, Kopački rit, Brijuni, Biokovo... izbor je šarolik i velik, a baš svi traže idealne kreativne volontere na širokom području aktivnosti.

Novi program volontiranja u parkovima širom Hrvatske predstavljen je na službenim mrežnim stranicama, u suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike. Osim što su predstavljene sve lokacije, pored svakog lokaliteta istaknute su i pozicije na kojima se volontiranje nudi. To su primjerice čuvar egro-bioraznolikosti, edukator istraživač, fotograf, anketar, te čak, kornatski galebator, koji će imati zadatak prstenovanja i praćenja galebova. 

Kada pronađete ono što vas najviše zanima, sve važne informacije možete odmah vidjeti klikom na sliku: opis posla, broj potrebnih volontera, razdoblje volontiranja, potrebno znanje, radno vrijeme. Bitno je napomenuti da je prehrana volonterima osigurana, kao i prijevoz. Za park na otoku Mljetu, osobu koja će volonterski fotografirati ljepote prirode, osiguran će biti i smještaj na otoku, za vrijeme tjednog volontiranja.

Razmislite o stjecanju novih praktičnih znanja i okruženosti veličanstvenim ljepotama koje skriva naša priroda. Sve detalje možete pročitati na službenim stranicama

Komentari na članak

Vezani članci

Poljud

Denis Mahmutović

Kontra svakom mraku, kontra svakoj sili

Samo mi jedna stvar nije jasna. Kad ovo prođe, kad se smire razbuktale revolucionarne strasti i ako uspijete odstraniti onog uzurpatora, što onda?

Studenti i volontiranje

Regrutacija volontera

ESN Zagreb još danas prima nove članove!

– Volontiranje je način na koji možeš kvalitetno uložiti svoje vrijeme. Kroz njega imaš priliku ostvariti nova poznanstva, dobiti praksu i referencu za životopis, razvijati vještine te poticati osobni razvoj. – poručuju iz ESN-a.

OTP banka

Mogućnost zaposlenja po završetku školovanja

Prijavi se na natječaj za dodjelu stipendija OTP banke!

Požurite i prijavite se u program za dodjelu stipendija OTP banke do 31. listopada 2016. i uđite u izbor za jednu od šest stipendija. Čeka vas jedna stipendija za izvrsnost u iznosu od 4 tisuće kuna mjesečno te pet stipendija u iznosu od 1600 kuna mjesečno.

Prijatelji

Stipendije za 11 sveučilišta

Potpune stipendije za studij podatkovne znanosti u Škotskoj

Ako vam se diplomski studij podatkovnih znanosti čini idealnom opcijom za vas, ne smijete propustiti prijaviti se na natječaj za čak 130 stipendija koje se dijele za taj studij u Škotskoj.

LEAP Summit 2019

Međunarodna konferencija za mlade

Objavljen program četvrtog LEAP Summita; uključuje i međunarodni tulum

Objavljen je kompletan popis predavača koji će se fokusirati na tehnologije, inovacije, poduzetništvo i inspirativne priče na novom izdanju LEAP Summita.