LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Veliki uspjeh

Iluzija muzeja očarala sve posjetitelje

Muzej iluzija jedan od najpopularnijih i najviše posjećivanih muzeja na svijetu.

Muzej iluzija jedan od najpopularnijih i najviše posjećivanih muzeja na svijetu.

Dobro poznati interaktivni i edukativni Muzej iluzija nalazi se u Zagrebu na adresi Ilica 72, a različiti muzeji iluzije nalaze se u gradovima Splitu i Zadru, dok se njegovo otvaranje uskoro očekuje i u Dubrovniku.

Osim u Hrvatskoj, muzej sadrži ukupno 45 lokacija u 25 država diljem svijeta, izvještava Hina. Najveću popularnost dostiže u zapadnoj Europi i SAD-u gdje do sad broji milijune posjetitelja u svojim muzejima.
 

Originalnost muzeja privlači sve posjetitelje


Muzej nudi mnoštvo interaktivnih sadržaja koji će vas uvjeriti u nemoguće i pažljivo ispitati vašu percepciju i osjetila.
 


VEZANO: Upoznajte sve tajne ljudskog tijela u ovom muzeju



Najveći muzej otvoren je prošle godine u Las Vegasu, a ističe se po svojoj veličini i novitetima koji se u njemu nalaze, što mu donosi najveću popularnost.

Zahvaljujući svojoj originalnosti, kvaliteti i brojnim zabavnim sadržajima, muzej osvaja pregršt pohvala i nagrada, a najaktualnija je ona u Bruxellesu gdje je Muzej iluzije osvojio drugo mjesto u području International Brand.
 

Uspjeh se krije iza hrvatskog tima


Ono što je najzanimljivije je činjenica da iza svih uspjeha i ideja stoji hrvatski istraživački tim koji upravlja i smišlja sadržaje koji će se prikazivati u svim muzejima iluzija.

FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA