Upitnik o aktivnostima

I ti možeš kreirati program sljedeće sezone Kluba mladih Split!

Dečki u Klubu mladih Split

Klub mladih Split pripremio je kratku anketu kojom želi doznati kakve aktivnosti mladi žele u nadolazećoj sezoni.

U Splitu se zahuktavaju pripreme za Sv. Duju, Svjetsko nogometno prvenstvo, ispite, ali i za novu sezonu programa u Klubu mladih Split. Kao i u ovoj sezoni koja se privodi kraju, mladi će opet imati glavnu riječ – i u kreiranju, i u provedbi, i u sudjelovanju.

Čemu se veseliš, što u Klubu želiš? Pita se i tebe, stoga ponudi svoje prijedloge ispunjavanjem kratkog upitnika.

Klub mladih postao je u posljednjih nekoliko godina omiljeno mjesto mnogim mladima u ovom gradu u kojem svakodnevno mogu sudjelovati u aktivnostima neformalne edukacije – predavanjima, tečajevima i radionicama, ali i na kulturnim događanjima poput izložbi i predstavljanja knjiga, zabavnim večerima u kojima se igraju društvene igre i pjevaju karaoke, na brojnim događanjima kojima se potiče poduzetništvo, društveni aktivizam, briga o okolišu... Zainteresirani su za različite teme, što je i logično s obzirom na to da okupljaju populaciju od 15 do 29 godina. Uz to, u aktivnosti se uključuju sve generacije.

Komentari na članak

Vezani članci

https://www.flickr.com/photos/vetbonkie/8286021900/in/photolist-dCd2Cy-jw2pKq-x9Razj-566FJY-6pThCu-5YmYUj-cmkTYE-6Lz8JE-6LiNjZ-3acKGU-avj8yd-aCeTDn-5kUqcn-562hrM-3X5CfV-bLzoh8-5bvHJY-nyH3MB-65mCsq-fDgVPQ-s4pWak-5spdvm-npRDwT-qtT5dU-wRaho-68r7zy-4cp5aF-7jYisH-avhaKx-P3Zam-sagWNz-9y2yiq-bftjAH-35KXCE-etN482-gq5nrR-nGETWd-65mCzY-5E1XVf-7jjv9G-83xcWD-nDaDp2-fk6ZB-4GL2eG-6Z7VcA-rCcLKt-MkNGR-9ftrxj-7poS9M-4wDp6n

Kontrola emocija

Sedam zdravih načina za nošenje s ljutnjom

Donosimo vam zdrave metode pomoću kojih možete smanjiti ljutnju te reagirati racionalnije i razboritije u stresnim situacijama.

AZVO

Agencija za znanost i visoko obrazovanje

AZVO objavio godišnje izvješće za 2014. i plan aktivnosti za 2015. godinu

Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO), objavila je u ponedjeljak, 27. travnja, Godišnje izvješće za 2014. godinu i Plan aktivnosti za 2015. godinu.

Klub mladih

Program podrške

Splićani dobivaju platformu za razvoj poslovno-tehnoloških projekata

Pozivaju se svi zainteresirani na „meetup“ događaj povodom dvomjesečnog programa podrške pri razvoju poslovno-tehnoloških projekata. Održat će se 21. srpnja u Klubu mladih Split.

Fontana di Trevi, Rim

Putopisno predavaje u Klubu mladih Split

Prošetajte drevnim Rimom izvan dobro utabanih turističkih staza

Putopisno predavanje "Roma – città eterna" održat će se 9. svibnja u Klubu mladih Split. Renata Busatto odvest će posjetitelje na putovanje kroz arhitektonsku baštinu Vječnog Grada.

Panorama

Predavanja u Klubu mladih Split

Startup udruga okuplja splitsku IT zajednicu na „tech meetupu“

„Dan tech meetupa“ održat će se u Klubu mladih Split 14. ožujka. Očekuju se zanimljiva predavanja stručnjaka iz splitske IT zajednice.