Upitnik o aktivnostima

I ti možeš kreirati program sljedeće sezone Kluba mladih Split!

Dečki u Klubu mladih Split

Klub mladih Split pripremio je kratku anketu kojom želi doznati kakve aktivnosti mladi žele u nadolazećoj sezoni.

U Splitu se zahuktavaju pripreme za Sv. Duju, Svjetsko nogometno prvenstvo, ispite, ali i za novu sezonu programa u Klubu mladih Split. Kao i u ovoj sezoni koja se privodi kraju, mladi će opet imati glavnu riječ – i u kreiranju, i u provedbi, i u sudjelovanju.

Čemu se veseliš, što u Klubu želiš? Pita se i tebe, stoga ponudi svoje prijedloge ispunjavanjem kratkog upitnika.

Klub mladih postao je u posljednjih nekoliko godina omiljeno mjesto mnogim mladima u ovom gradu u kojem svakodnevno mogu sudjelovati u aktivnostima neformalne edukacije – predavanjima, tečajevima i radionicama, ali i na kulturnim događanjima poput izložbi i predstavljanja knjiga, zabavnim večerima u kojima se igraju društvene igre i pjevaju karaoke, na brojnim događanjima kojima se potiče poduzetništvo, društveni aktivizam, briga o okolišu... Zainteresirani su za različite teme, što je i logično s obzirom na to da okupljaju populaciju od 15 do 29 godina. Uz to, u aktivnosti se uključuju sve generacije.

Komentari na članak

Vezani članci

Predavanje mladog arheologa u Klubu mladih Split

Ciklus predavanja „Tragovima prošlosti”

Predavanje mladog arheologa u Klubu mladih Split

Ciklus predavanja „Tragovima prošlosti” započinje s arheologijom. Posjetitelje Kluba mladih Split u tu temu će uputiti mladi arheolog i povjesničar Luka Baričić.

Jesen u krošnjama

Topli čaj, ljubav i kišobran

Zabavne aktivnosti kojima ćete oživjeti tmurne jesenske dane

Ne, ovo nije još jedan sladunjavi članak o zaljubljenosti. Predlažemo vam zaista korisne ideje o tome kako se ove jeseni zabaviti samostalno, u paru ili s ekipom.

10 stvari koje obavezno morate napraviti s prijateljima prije početka fakulteta

Uživancija prije početka akademske godine

10 aktivnosti za nezaboravno ljeto s ekipom

Odlazak na fakultet jako utječe na prijateljstvo. Zbog toga vam donosimo 10 prijedloga kako da bolni rastanak pretvorite u zabavno prisjećanje.

Prva pomoć

Radionica u Klubu mladih Split

Doktor medicine održava besplatnu obuku prve pomoći

Igor Vuković, doktor medicine na specijalizaciji iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivne medicine, u Klubu mladih Split održava radionicu prve pomoći kako biste se znali snaći u životno opasnim okolnostima.

Ljudi pričaju

Ljetne aktivnosti

Šaren kolovoz u Centru za mlade grada Zagreba – od Crash Bandicoota i biljara do tajni poslovnog svijeta

Centar za mlade i ove godine u kolovozu predstavlja pregršt novih radionica, tribina i zabavnih događanja za mlade ljude željne intelektualne aktivnosti.