Događaj u Centru za mlade

HZZ predstavlja mogućnosti zapošljavanja

Posao

U utorak, 8. siječnja, mladi imaju priliku saznati koje su njihove mogućnosti zapošljavanja mjerama aktivne politike za zapošljavanje. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 6. siječnja.

Djelatnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Centru za mlade grada Zagreba informirat će zainteresirane mlade o mjerama aktivne politike za zapošljavanje i prilikama za zapošljavanje Od mjere do karijere. Susret je zakazan za utorak, 8. siječnja, u 13:30.

Sudionici će ovom prilikom saznati koje su njihove mogućnosti zapošljavanja kroz spomenute mjere. Dat će im se konkretni primjeri.

Sudjelovanje je besplatno, ali je broj mjesta ograničen, stoga je potrebno prethodno se prijaviti na poveznici. Prijave su otvorene do nedjelje, 6. siječnja, u 12:00. 

Projekt Centar za mlade grada Zagreba provodi Udruga ZAMISLI s 30 partnera, a HZZ jedan je od njih.
 

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/photos/people-girls-women-students-2557399/

Edukacije za mlade

Centar za mlade grada Zagreba nudi široki spektar besplatnih aktivnosti na početku novog desetljeća

Razne radionice, predavanja i edukacije obilježit će rad Centra za mlade ovoga siječnja. Donosimo vam izbor koji je kreiran posebno za razvoj mladih od 15 do 29 godina te stjecanju potrebnih vještina.

HZZ: liste

Treći Europski dan poslova

Mjere poticanja zapošljavanja mladih: ministar Mrsić potvrdio povišenje naknade za rad

Uz osobe koje će u novoj godini tek pristupiti ovom sistemu, novi iznos će biti primjenjiv i na sve oni koji trenutno odrađuju svoju "praksu".

Marko Pavić

Mjere aktivne politike zapošljavanje

Ministar Pavić: Vlada jača pripravništvo, broj zahtjeva za SOR smanjen za 40%, porasla zaposlenost u RH

Zbog razlike u cijenama rada Vlada radi na povećanju broja osoba uključenih u program pripravništva, a na smanjenju broja korisnika mjere stručno osposobljavanje. Istovremeno, vlada pozitivan trend na hrvatskom tržištu rada  – prepolovljena je stopa nezaposlenosti mladih.

Obrazac

Stručno (ne)osposobljavanje

„HZZ se bavi snimanjem promotivnih spotova s Lanom Jurčević, a za mlade "kao" nemaju novca“

Nezaposleni mladi više od pedeset dana čekaju odgovor na zahtjeve za stručnim osposobljavanjem. U HZZ-u kažu kako se zahtjevi još uvijek obrađuju. Mjere stručnog osposobljavanja provode se i dalje kroz dva projekta.

Klub mladih Split zapošljava

Udruga mladih

Klub mladih Split zapošljava voditelja programa

Splitski Klub mladih je u potrazi za novim voditeljem, odnosno voditeljicom. Prijave se primaju do 17. veljače.