Dvodnevno natjecanje

Hack4Split uskoro na Ekonomskom fakultetu; prijaviti se možete neovisno o zanimanju

Kodiranje, Matrix

Prijavite se do 7. ožujka na dvodnevno natjecanje i pomozite pronaći rješenja koja će unaprijediti vašu lokalnu zajednicu.

Split će biti domaćin dvodnevnog hackatona pod nazivom Hack4Split. Održat će se 22. i 23. ožujka u coworking prostoru Centra za društveno korisno učenje na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Cilj je ovog natjecanja pronalazak i provedba društveno korisnih rješenja koja će koristiti dobrobiti i napretku lokalne zajednice, a otvoreno za sve koji smatraju da mogu doprinijeti rješenjima postavljenih zadataka, neovisno o obrazovanju ili zanimanju. Ako ste i vi zainteresirani za sudjelovanje, prijaviti se možete do 7. ožujka 2020. popunjavanjem obrasca dostupnog na poveznici.

Sve dodatne informacije možete pronaći na web-stranici natjecanja.

Komentari na članak

Vezani članci

Pobjednici i žiri

Održan Times Case Study na FSB-u

A pobjednici su...

Times Case Study natjecanje ove godine održalo se 11. siječnja na Fakultetu strojarstva i brodogradnje. Provjerite tko su pobjednici!

App star contest

App star contest 2014.

Prijavi se i lansiraj svoj startup!

App Start Contest je edukativno studentsko natjecanje namijenjeno svim studentima Republike Hrvatske tijekom kojeg studentski timovi izrađuju programska rješenja za popularne platforme mobilnih uređaja. Nagrade su odlične, stoga se požurite prijaviti!

unisporthr

UniSport – poluzavršnica u košarci

VERN i Sveučilište u Zagrebu predstavljat će Sjever u Poreču

Hrvatsko sveučilišno natjecanje za akademsku godinu 2014./2015. stiglo je do poluzavršnice. Prošlog se tjedna u Osijeku održalo posljednje kvalifikacijsko natjecanje za košarkaše skupine Sjever.  

Motivacijska predavanja_Razmišljaj kao Vizionar

Motivacijska predavanja u sklopu Vizionara

„Diplome su važne, ali ljubav prema poslu presudna je”

Povodom natjecanja Vizionar, koje okuplja ambiciozne studente koji žele započeti karijeru u dizajnu, održana su motivacijska predavanja na kojima su gostovale renomirane osobe.

App start contest logo 2017

U organizaciji udruge eStudent

Otvorene prijave za najveće studentsko natjecanje u izradi aplikacija

App Start Contest vodeće je studentsko natjecanje u razvoju mobilnih i internetskih aplikacija u Republici Hrvatskoj koje već desetu godinu okuplja velik broj ambicioznih studenata te ih potiče da pokažu svoju kreativnost i znanje.