LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Mali piknik na Vranicanijevoj

Gastronomska oaza za ljetno osvježenje u Zagrebu

Predahnite na dekicama uz pogled na grad i osvježite se voćnim i povrtnim koktelima, domaćim vinima, sezonskim voćem i drugim delicijama.

Predahnite na dekicama uz pogled na grad i osvježite se voćnim i povrtnim koktelima, domaćim vinima, sezonskim voćem i drugim delicijama.

Spajajući koncept prirodne i lokalne hrane te jedinstvenog gornjogradskog ambijenta poznata mobilna tržnica Mali plac s Tavana stvara jednu sasvim novu ljetnu priču – Mali piknik na Vranicanijevoj.

Jednom tjedno Vranicanijeva poljana pretvara se u ugodnu oazu za ljetno osvježenje Zagrepčana i turista s primamljivim gastrosadržajem. Predstavljanje malih lokalnih proizvođača i kušanje hrane s izvora dobivaju potpuno novu dimenziju te se spajaju u opuštenu, samoposlužnu varijantu piknik-druženja. Posjetitelji Malog piknika tako se sada mogu još duže zadržati u istraživanju gornjogradskih kutaka i uživati u zanimljivoj gastroponudi u ležernoj atmosferi i starogradskom ambijentu.

Mali piknik na Vranicanijevoj, FOTO: Vitamin C

Na Malom pikniku upoznat ćete se s raznolikom gastronomskom ponudom pojedinih regija te zdravim i inovativnim načinima pripreme svježih namirnica, ali i predahnuti na dekicama uz pogled na grad i osvježiti se voćnim i povrtnim koktelima, domaćim vinima, sezonskim voćem, organskim sladoledom i delicijama poput sirovih torti i kozjeg sira ili pak s nogu prigristi neke od raznovrsnih orašastih plodova. U fokusu gastronomske ponude Malog piknika sezonske su namirnice organskog porijekla koje su uzgojili i proizveli lokalni OPG-i.

Mali piknik održava se na Gornjem gradu do sredine rujna svake srijede u popodnevnim satima, od 17 do 21 h. U slučaju lošeg vremena Mali piknik odgađa se, a Mali plac seli u Branimir centar. Događanje organizira Mali plac s Tavana, a podržava Turistička zajednica Grada Zagreba.

FOTO: VITAMIN C