LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Komunikacijska industrija

Futurolog i evanđelist koji će spasiti svijet od dosade stižu na Dane komunikacija

Inovacije dvojice jedinstvenih predavača i vizionara inspirirat će vaše poslovne poteze. Na Dane komunikacija od 2. do 5. travnja dolaze evanđelist James Whittaker i futurolog Ari Popper, koje su angažirali čak i FBI i NATO.

Inovacije dvojice jedinstvenih predavača i vizionara inspirirat će vaše poslovne poteze. Na Dane komunikacija od 2. do 5. travnja dolaze evanđelist James Whittaker i futurolog Ari Popper, koje su angažirali čak i FBI i NATO.

Ususret osmom izdanju organizatori festivala Dani komunikacija, koji je ove godine u novom crno-bijelom izdanju, predstavljaju nova dva velika imena čija predavanja nećete htjeti propustiti. Evanđelist industrije James Whittaker i poznati futurolog Ari Poppernovi ovogodišnji su govornici, a njihova će vas predavanja uvjeriti kako se i najluđe ideje mogu pretvoriti u nevjerojatno dobre poslovne poteze te vas inspirirati da iskoristite potencijale budućnosti i promijenite svijet.

James Whittaker evanđelist je komunikacijske industrije kojeg opisuju kao pravo osvježenje u jednoličnom svijetu običnih osobnosti, a njegov genijalni um bio je dijelom najvećih svjetskih tvrtki kao što su Microsoft, Google, pa čak i FBI! Ovaj brutalno iskren govornik napisao je i knjigu o supermoćima struke, pružajući neprocjenjive uvide u to kako karijerno putovanje učiniti izvanrednim i iz njega izvući maksimum. Kao pravi Superman, prije nastupa često odradi set sklekova, a na festivalskoj će pozornici sa sudionicima podijeliti svoje supermoći za genijalnu budućnost jer ga, kako kaže, sadašnjost nevjerojatno živcira.

Predavanje na ovogodišnjim Danima komunikacija održat će i poznati futurolog Ari Popper, čija inovacijska kuća SciFutures surađuje s tvrtkama s glasovitog popisa Fortune 500 te im svojim vizijama budućnosti osigurava eksponencijalan rast – jer tvrdi da živimo u dobu eksponencijalnih mogućnosti. Sve njegove ideje jasno poručuju: ako stvari promotrite iz drugog kuta, možda otkrijete sjajnu inovaciju. Snagu njihove imaginacije iskoristio je čak i NATO, a šarmantni Popper sada će i nas naučiti oblikovati ideje usmjerene prema naprijed kako bismo kreirali uspjeh – jer budućnost je korak koji tek trebamo izmisliti.

Foto: Komunikacijski laboratorij

Svoj su dolazak u Rovinj već potvrdili i drugi veliki govornici – dizajner nagrađivan Emmyjem i Jedi Master ambicioznih dizajnera Chris Do, najutjecajniji svjetski marketingaš Keith Weed te poznati Ogilvyjev strateg i fascinantni TED govornik Rory Sutherland.


Vezano: 


Rane prijave za sudjelovanje na Danima komunikacija otvorene su do 9. veljače, a sve informacije dostupne su na www.danikomunikacija.com.

FOTO: KOMUNIKACIJSKI LABORATORIJ