Revija hrvatskoga kratkometražnog filma

Filmska RUNDA traži volontere

Film

Svim se zainteresiranima pruža prilika stjecanja novih znanja u okruženju filmaša. Prijave za volontiranje otvorene su do 18. svibnja.

Svi zaljubljenici u film mogu pomoći u organizaciji treće po redu Filmske RUNDE, revije hrvatskoga kratkometražnog filma. Održat će se u produkciji umjetničke organizacije Teatar to go od 25. do 27. svibnja 2018. godine u Osijeku.

Volonteri će biti podijeljeni u sektore – Info pult, Kino, Press, Interventni vod. Osim što će im se omogućiti stjecanje vrijednog iskustva i usvajanje novih vještina, očekuje ih i dobra zabava.

Svi zainteresirani mogu nam poslati motivacijsko pismo i osobne podatke (ime i prezime, datum rođenja i kontakt) na filmskarunda@gmail.com s naznakom Prijava za volontiranjePrijave su otvorene do 18. svibnja 2018.

Sve dodatne informacije nalaze se na službenoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

ništa

Natječaj za inovacije

„Mind (y)our own bussines“ novčano nagrađuje studentske ideje

Do 31. ožujka zaprimaju se prijave na projekt „Mind (y)our own bussines“. Najinovativnija i najprimjenjivija studentska ideja nagradit će se s 15 000 kuna.

Škola bicikliranja

Trening sigurne vožnje

''Škola bicikliranja 18+'' smanjuje crne statistike

– Svakodnevno smo svjedoci brojnim situacijama u kojima su ugroženi biciklisti pa mislimo da svi oni trebaju naučiti kako se pravilno ponašati u prometu. – kažu iz udruge Sigurnost u prometu.

Grad Split

Nacionalna konferencija

Konferencija katoličke mladeži F+18 ove godine na splitskom Sveučilištu, prijave još traju

Prijave na konferenciju F+18 u organizaciji katoličke udruge Forum plus otvorene su do 14. rujna svim zainteresiranim studentima i mladima, a u Splitu ih čeka bogat edukativan i zabavni program.

Freshhh 2016.

Freshhh 2016.

Otvorene prijave za međunarodno natjecanje u izazovnom svijetu naftne industrije

INA poziva studente da se prijave na međunarodno natjecanje Freshhh do 29. ožujka. Najbolji timovi borit će se za bogate novčane nagrade ovog svibnja u Češkoj.

Tipkanje

Natjecanje u pisanju kratke priče

Tipkaton u potrazi za novim Bukowskim, za mladima s bujnom maštom

U tijeku su prijave za novo izdanje Tipkatona koje će se održati 7. i 10. svibnja u Klubu mladih Split. Pobjednik odlazi kući s bogatim iskustvom, vrijednim poklonima, rad će mu biti objavljen u časopisima, a proglašenje je zakazano za 11. svibnja.