Poziv Humske udruge mladih

Festival Hoomstock traži volontere

Volonteri na Hoomstocku

Do 26. lipnja zaprimaju se prijave za volontiranje na blagajni Hoomstocka, u backstageu i u fotosekciji.

Humska udruga mladih poziva zainteresirane, bez obzira na iskustvo, da volonterski sudjeluju u realizaciji 14. izdanja glazbenog festivala Hoomstock koji će se održati 5. i 6. srpnja u Humu na Sutli. Potrebna je pomoć na blagajni, u backstageu i u fotosekciji.

Uvjet je da volonteri imaju 16 ili više godina, a od njih se očekuje da budu točni, organizirani i odgovorni. Njihovo je radno vrijeme od 17 do 3 sata, a za vrijeme rada zabranjena je konzumacija alkohola.

Svi volonteri dobit će besplatan upad na Hoomstock, besplatan prostor za kampiranje, dvije festivalske majice, hranu i piće za radnog vremena, zahvalnicu te će im se odrađeni sati upisati u volontersku knjižicu. Prijave traju do 25. lipnja i vrše se na poveznici, a prijavljene će se obavijestiti o odluci organizatora nekoliko dana kasnije.

Komentari na članak

Vezani članci

Špancirfest

Festival u Varaždinu

Pet razloga zašto ćemo posjetiti 20. „Špancirfest”

U proteklih dvadeset godina „Špancifest” je rastao, mijenjao se, prilagođavao, osluškivao trendove, širio svoje vidike te je danas jedinstvena manifestacija, sljubljena s povijesnom jezgrom i duhom Varaždina, sadržajem toliko bogata da ju je gotovo nemoguće opisati, već ju je najbolje iskusiti. Odabrali smo pet razloga zašto ćemo se krajem kolovoza ponovno zaputiti u smjeru Varaždina.

Publika 12. Ferragosto JAMa

Festival na Orahovačkom jezeru

Ferragosto JAM oborio svoje rekorde

Kolektivno urlanje, ples na travi, gomila ljudi i vrsni izvođači obilježili su 12. po redu izdanje Ferragosto JAM festivala podno Papuka.

Revija studentskog filma

Prava poslastica za filmoljupce

Revija studentskog filma vodi vas u središte filmskog svijeta studenata

Revija studentskog filma festival je posvećen kratkometražnom filmu čiji su autori studenti. Ove godine održat će se u petak 28. listopada i u subotu 29. listopada u prostorijama MM Centra, a organizatori gladnih očiju čekaju studentske filmske poslastice!

Will Smith

Bombastični kraj MTV SummerBlasta

Will Smith, planetarno popularni „princ iz Bel Aira“, stiže u Poreč

U Poreč 25. i 26. kolovoza stižu Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Galantis, Jonas Blue, Duke Dumont, Tinie Tempah, Mike Perry, Far East Movement i R3wire & Varski. Da bi MTV SummerBlast bio potpuno bombastičan, priključuju mu se hip hop ikone Will Smith i DJ Jazzy Jeff.

Euro U17

Zagreb i Rijeka

Volontirajte na U17 Europskom nogometnom prvenstvu u Hrvatskoj

Jedino se mogu prijaviti punoljetne osobe s osiguranim smještajem u jednom od gradova domaćina (Zagreb, Rijeka, Kostrena, Varaždin, Velika Gorica, Sesvete, Lučko ili Zaprešić).