Poziv Humske udruge mladih

Festival Hoomstock traži volontere

Volonteri na Hoomstocku

Do 26. lipnja zaprimaju se prijave za volontiranje na blagajni Hoomstocka, u backstageu i u fotosekciji.

Humska udruga mladih poziva zainteresirane, bez obzira na iskustvo, da volonterski sudjeluju u realizaciji 14. izdanja glazbenog festivala Hoomstock koji će se održati 5. i 6. srpnja u Humu na Sutli. Potrebna je pomoć na blagajni, u backstageu i u fotosekciji.

Uvjet je da volonteri imaju 16 ili više godina, a od njih se očekuje da budu točni, organizirani i odgovorni. Njihovo je radno vrijeme od 17 do 3 sata, a za vrijeme rada zabranjena je konzumacija alkohola.

Svi volonteri dobit će besplatan upad na Hoomstock, besplatan prostor za kampiranje, dvije festivalske majice, hranu i piće za radnog vremena, zahvalnicu te će im se odrađeni sati upisati u volontersku knjižicu. Prijave traju do 25. lipnja i vrše se na poveznici, a prijavljene će se obavijestiti o odluci organizatora nekoliko dana kasnije.

Komentari na članak

Vezani članci

Kings of Leon

Sziget festival 2015

Kings of Leon na Szigetu!

Sziget festival održava se u Budimpešti od 10. do 17. kolovoza.

fm

Festival na Jarunu oduševio posjetitelje

FOTO: Rekordno posjećeni INmusic u znaku Kings of Leona

Među sto tisuća ljudi može se naći milijun mini zamjerki, no generalno organizatori nisu imali niti jednu kardinalnu i neoprostivu grešku. Neki su se žalili na vodu, neki su se žalili na izbor grupa i tako redom. Međutim, ovaj INmusic zaslužuje i više nego solidnu ocjenu jer je uz glavne bendove ponovno osigurao mnoštvo drugih sadržaja.

Goran Bregović

Koncert na festivalu Zagreb Classic

Goran Bregović donosi „pisma iz Sarajeva" pod otvoreno nebo Tomislavca

Ovoga četvrtka ne propustite jedinstvenu izvedbu "Tri pisma iz Sarajeva" na najljepšoj otvorenoj pozornici grada, u sklopu festivala Zagreb Classic.

Kupa Open Air

Festival u Mošćenici

Tri dana ludog ljetnog provoda na Kupa Open Air-u

Ukupno 13 izvođača nastupat će od 1. do 3. srpnja na festivalu Kupa Open Air u Mošćenici. Osigurana su mjesta za roštiljanje, a kamp Kutac spreman je za sve koji se odluče na kampiranje.

Projekt, naslovna

SIK-ov projekt

Mladi uvježbavali razgovore za posao

Zahvaljujući Institutu za stručno usavršavanje mladih, svi su zainteresirani mladi u SIK-u imali priliku izvježbati svoje susrete s poslodavcima za vrijeme razgovora za posao i dobiti niz stručnih savjeta kako bi njihova potraga za poslom polučila uspjeh.