Vikend odlučivanja

Dopusti Bogu da uđe u tvoj proces odlučivanja, poručuju iz SKAC-a

Strah, zabrinutost

Od 3. do 5. studenog održat će se vikend odlučivanja temeljen na ignacijanskoj duhovnosti. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 1. studenog.

Božanski je odlučivati! Zato Studentski katolički centar Palma u Zagrebu organizira trening odlučivanja kroz koji će mladi naučiti njegove osnovne principe temeljene na ignacijanskoj duhovnosti.

Ako razmišljaš, dvojiš, sumnjaš – oko izbora svog životnog poziva, osobe tvog života, studija, nekog angažmana, veće promjene svog života, dopusti Bogu da uđe u tvoj proces odlučivanja, poručuju organizatori. Uzevši kao polaznu točku izbor koji želiš učiniti, možeš se osvrnuti na prošlost i prepoznati ono što si do sada proživio, imenovati uvjete pod kojima će tvoje odluke bile slobodne, potražiti što o tome kaže Evanđelje i što savjetuje kršćanska tradicija. Tome služi ovaj vikend odlučivanja.

Program za cilj ima otkriti:

  • Na koji način upisati svoju odluku u dinamiku svoje vlastite povijesti?
  • Kako si pomoći molitvom i razlučivanjem iz škole sv. Ignacija Loyolskog?
  • Kako razumjeti volju Božju?
  • Što konkretno učiniti u bližoj budućnosti?

Događaj će se održati od 3. do 5. studenog 2017. godine u samostanu Misionara Krvi Kristove, na zagrebačkoj adresi Razgled 3, Šestine. Dva dana ispunjena nagovorima, vremenom za osobno razmišljanje, trenucima razmjene iskustva molitvom i odmorom vodit će p. Tvrtko Barun SJ i suradnici.

Troškovi kuće, odnosno smještaja i hrane iznose 240 kuna. Prijave se vrše na poveznici do 1. studenog, a jedini uvjet koji kandidati moraju ispunjavati je da imaju konkretnu odluku za donijeti u svom životu. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na adresi e-pošte tima Ignacijevske duhovne obnove – idom.skac@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Konferencija

Fakultet organizacije i informatike

Radionica primjene analitike u financijama, investiranju i sportu

Na edukaciji „Odabrani primjeri primjene analitike“ studenti će svladati vještine vezane za primjenu analitičkih metoda na primjerima investiranja, upravljanja rizicima, javne nabave, osobnih financija i sporta.

ideja

Grad Bjelovar

Za najbolju projektnu ideju nude se vrijedne nagrade

Prijavite se na natječaj za najbolju projektnu ideju pod nazivom „Bjelovar Startup 2018.“ u organizaciji grada Bjelovara i osvojite 100 000 kuna. Prijave traju do 1. travnja.

Freshhh 2016.

Freshhh 2016.

Otvorene prijave za međunarodno natjecanje u izazovnom svijetu naftne industrije

INA poziva studente da se prijave na međunarodno natjecanje Freshhh do 29. ožujka. Najbolji timovi borit će se za bogate novčane nagrade ovog svibnja u Češkoj.

Financial Week 2015

eSTUDENT

Započele prijave za eSTUDENTov projekt Financial Week

Prijave za Financial Week započele su 6. travnja, a sam projekt traje od 13. do 17. travnja.

Kampusijada 2015

Kampus Borongaj

Kampusijada započela proces prijava natjecatelja: Čak 15 disciplina ove godine

Pravo natjecanja imaju svi studenti grada Zagreba, bez obzira bave li se profesionalno ili amaterski navedenim sportovima.