Vikend odlučivanja

Dopusti Bogu da uđe u tvoj proces odlučivanja, poručuju iz SKAC-a

Strah, zabrinutost

Od 3. do 5. studenog održat će se vikend odlučivanja temeljen na ignacijanskoj duhovnosti. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 1. studenog.

Božanski je odlučivati! Zato Studentski katolički centar Palma u Zagrebu organizira trening odlučivanja kroz koji će mladi naučiti njegove osnovne principe temeljene na ignacijanskoj duhovnosti.

Ako razmišljaš, dvojiš, sumnjaš – oko izbora svog životnog poziva, osobe tvog života, studija, nekog angažmana, veće promjene svog života, dopusti Bogu da uđe u tvoj proces odlučivanja, poručuju organizatori. Uzevši kao polaznu točku izbor koji želiš učiniti, možeš se osvrnuti na prošlost i prepoznati ono što si do sada proživio, imenovati uvjete pod kojima će tvoje odluke bile slobodne, potražiti što o tome kaže Evanđelje i što savjetuje kršćanska tradicija. Tome služi ovaj vikend odlučivanja.

Program za cilj ima otkriti:

  • Na koji način upisati svoju odluku u dinamiku svoje vlastite povijesti?
  • Kako si pomoći molitvom i razlučivanjem iz škole sv. Ignacija Loyolskog?
  • Kako razumjeti volju Božju?
  • Što konkretno učiniti u bližoj budućnosti?

Događaj će se održati od 3. do 5. studenog 2017. godine u samostanu Misionara Krvi Kristove, na zagrebačkoj adresi Razgled 3, Šestine. Dva dana ispunjena nagovorima, vremenom za osobno razmišljanje, trenucima razmjene iskustva molitvom i odmorom vodit će p. Tvrtko Barun SJ i suradnici.

Troškovi kuće, odnosno smještaja i hrane iznose 240 kuna. Prijave se vrše na poveznici do 1. studenog, a jedini uvjet koji kandidati moraju ispunjavati je da imaju konkretnu odluku za donijeti u svom životu. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na adresi e-pošte tima Ignacijevske duhovne obnove – idom.skac@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

25 FPS

Sudjelujte u organizaciji filmskog festivala u SC-u

25 FPS traži volontere!

Postanite dio jednog od najcjenjenijih festivala eksperimentalnog filma u Europi, jedinstvene intimne i dinamične atmosfere, koji se održava na kultnoj lokaciji zagrebačkog Studentskog centra od 24. do 27. rujna.

Mentalni trening Aktivne Hrvatske

Sportsko-edukativni projekt

Tjelovježba Aktivne Hrvatske započinje mentalnim treningom

– Motivacija je proces kojim možemo upravljati ako znamo kako, a naš je cilj podučiti sudionike upravo tome, kako postavljati i ostvarivati svoje ciljeve! – istaknuo je Igor Čerenšek.

Community menadžer Envy

Odlična prilika za sve koji vole društvene mreže

Postani „community” menadžer agencije Envy

Kreativan si? Imaš vrhunske komunikacijske vještine te savršeno poznaješ engleski jezik? Agencija Envy traži upravo tebe!

Panorama

Sveučilište u Splitu i Sveučilište u Zagrebu

Otvorene su prijave za besplatan program postakademskog zapošljavanja

Studenti će se kroz program osposobljavati za pokretanje i vođenje gospodarskih i drugih subjekata. Prvi modul izvodit će se putem Ljetne škole koja će se održati od 11. do 22. srpnja 2016. u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu.

Brace yourself..

Najluđa noć u godini

7 pogrešnih novogodišnjih odluka

Ukoliko ste jedan od onih koji dočekuju novu godinu sa papirom punim svakakvih novogodišnjih odluka, zaustavite se! Nemojte pod stresom ući u siječanj. Savjetujemo koje odluke nikako ne bi smjeli donositi u posljednjoj kalendarskoj večeri.