LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Dani palačinki

Dođite na prvi zagrebački festival palačinki

Dani palačinki održat će se u obliku piknika, a najbolje zagrebačke palačinkarnice posjetiteljima će predstaviti svoje proizvode, uz neizostavnu promociju vina i pjenušca.

Dani palačinki održat će se u obliku piknika, a najbolje zagrebačke palačinkarnice posjetiteljima će predstaviti svoje proizvode, uz neizostavnu promociju vina i pjenušca.

Jedna od napopularnijih slastica konačno je dobila svoj festival. Na platou Tuškanac danas i sutra gosti će moći isprobati razne inačice ovog slatkog deserta i uživati raznim zabavnim sadržajima.

Dani palačinki održat će se u obliku piknika, a najbolje zagrebačke palačinkarnice posjetiteljima će predstaviti svoje proizvode, uz neizostavnu promociju vina i pjenušca. O sve većoj popularnosti palačinki u Zagrebu svjedoči i činjenica da broj palačinkarnica u metropoli svakim danom sve više raste.

Vratimo li se nekoliko godina unatrag, teško da se možemo sjetiti ijedne palačinkarnice u glavnom gradu, no sada ih ima na gotovo svakom uglu.
Građani će, osim klasičnih recepata za palačinke, moći probati i svjetske recepte, ali i najneobičnije kombinacije, poput palačinki s lososom, kavijarom ili votkom. Za najmlađe je predviđen zabavni park Adria te znanstvene i ekološke radionice na kojima će imati priliku izrađivati likove od papira, boja i čepova. Cilj je radionica podizanje ekološke svijesti kod djece, s posebnim naglaskom na važnost razvrstavanja otpada. Također, posjetitelje očekuju brojna natjecanja i nagradne igre.

Riječ je o događaju koji već postoji, ali ovo je prvi put da se održava u glavnom gradu. Zagrebačke palačinkarnice na ovaj se način mogu samopromovirati i proširiti svoju popularnost. Ulaz na festival besplatan je i zato, ako još nemate ništa u planu za nadolazeći vikend, znate gdje se možete uputiti. Dani palačinki su otvoreni za sve.

FOTO: WWW.HOME.BT.COM