U organizaciji Ureda za potporu studentima, razvoj karijera i cjeloživotno učenje

Dani otvorenih vrata na Sveučilištu Sjever

Sveučilište Sjever

Sveučilište Sjever poziva sve maturante i druge zainteresirane da se pridruže na „Danima otvorenih vrata". Osim što će vidjeti svu opremu koja se koristi u znanstvenom i nastavnom procesu, dobit će brojne informacije o studijskim programima koji se tu izvode.

Ured za potporu studentima, razvoj karijera i cjeloživotno učenje Sveučilišta Sjever ponovno organizira Dane otvorenih vrata koji su namijenjeni, prije svega, maturantima kojima se približava donošenje važne životne odluke, odnosno izbora fakulteta na kojem će nastaviti sa svojim školovanjem. Pridružiti se mogu svi zainteresirani roditelji, nastavnici i drugi. Održat će se u Sveučilišnom centru Koprivnica, Trg dr. Žarka Dolinara 1, 15. ožujka od 11 do 17 sati, a u Sveučilišnom centru Varaždin, 104. brigade 3, 17. ožujka u istom terminu.

Posjetitelji će se susresti s nastavnicima i sadašnjim studentima, uz čije će vodstvo moći i razgledati Sveučilište, vidjeti različite laboratorije, kabinete i opremu koja se koristi u znanstvenom i nastavnom procesu. Dobit će informacije o studijima koje Sveučilište izvodi na preddiplomskoj razini, a koji uključuju studije elektrotehnike, multimedije, oblikovanja i primjene, proizvodnog strojarstva, graditeljstva, tehničke i gospodarske logistike, sestrinstva, novinarstva, medijskog dizajna i poslovanja te menadžmenta u medijima. Također imaju priliku čuti iskustva bivših studenata u sklopu predavanja Izbor studija – ulaznica u svijet poslova, koje počinje u 13 sati.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Maturanti, požurite u Info zonu, bliži se državna matura

Književni klub Irene Delonge Nešić

Maturanti, požurite u Info zonu, bliži se državna matura

U utorak se održava četvrti Književni klub Irene Delonge Nešić. Na repertoaru je roman "Bijeg", vrhunsko djelo koje se našlo među naslovima za državnu maturu.

8. sjednica Rektorskog zbora

Održana 8. sjednica Rektorskog zbora

Sveučilište Sjever po prvi puta domaćin sjednice Rektorskog zbora

Sveučilište Sjever po prvi je puta, nakon dobivanja statusa osmog javnog sveučilišta u Hrvatskoj, bilo domaćin Rektorskom zboru.

Geografski odsjek na PMF-u

Geografski odsjek poziva studente na Dan otvorenih vrata

PMF otvara svoja vrata budućim studentima

Na Danu otvorenih vrata geografije saznajte kako studij doživljaju diplomirani geografi i oni koji će to tek postati, a saznajte i koji su to poslovi gdje se geografi zapošljavaju.

Sveučilište Sjever

Sveučilišni centar Koprivnica

Poziv na javno predavanje o gospodarskim odnosima Europske unije i Kine

Na predavanju će biti predstavljeno gospodarsko okruženje Kine i njezin utjecaj na gospodarske odnose sa zemljama EU s posebnim fokusom na Hrvatsku.

Završna konferencija projekta ISD Uni

Konferencija u Varaždinu

Studenti Sveučilišta Sjever izradili idejna urbanistička rješenja obnove 6 gradova

– U ovom projektu, koji je trajao ukupno 16 mjeseci, jedan od najvažnijih rezultata jest studija izrađena na temelju analize urbanog razvoja za tri hrvatska i tri mađarska grada, na čemu je aktivno sudjelovalo tridesetak studenata Sveučilišta Sjever i Sveučilišta u Pečuhu. – rekao je doc. dr. sc. Matija Orešković.