EBAN Winter University 2016

Bruce Dickinson najavljen kao glavni govornik na najvećoj europskoj konferenciji poslovnih anđela

EBAN Winter University 2016

Legendarni frontman Iron Maidena investirao je u više od 30 startupa, a obzirom da se radi o osobi teškoj preko 200 milijuna eura koja uvijek „grize“, posjetitelje očekuju uzbudljivi dani na konferenciji EBAN Winter University 2016.

EBAN Winter University 2016, najveća europska konferencija poslovnih anđela, u studenom će u Zagrebu okupiti poduzetnike, investitore, poslovne anđele i startup entuzijaste iz svih dijelova Europe i svijeta. Na konferenciji će gostovati neki od najvećih stručnjaka startup industrije, a organizatori su najavili kako u Zagreb kao jednog od keynote govornika dovode legendarnog Bruce Dickinsona čije je gostovanje na konferenciji najavio Davorin Štetner, predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE).

Bruce Dickinson stručnim je krugovima poznat kao jedan je od najzanimljivijih i najuzbudljivijih govornika te jedan od rijetkih istinskih renesansnih ljudi u svijetu - umjetnik, poduzetnik, autoritet u polju promišljanja poslovanja, komercijalni pilot i majstor pivar. To potvrđuje njegovo iskustvo kao glavne figure tvrtke Cardiff Aviation ili projekta Traning Company, usmjerenog na obuku budućih pilota.

Uz to, Dickinson je investirao u više od 30 startupa, a obzirom da se radi o osobi teškoj preko 200 milijuna eura koja uvijek „grize“, očekuje nas uzbudljivih nekoliko dana. Naime, osim govora na konferenciji, sudjelovat  će i na VIP večeri koja se organizira u sklopu konferencije te će u Zagrebu boraviti nekoliko dana.

EBAN Winter University 2016 održava se u Zagrebu, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 29. i 30. studenog 2016. Na konferenciji se očekuje sudjelovanje više od 1700 sudionika, od čega 400 investitora i poslovnih anđela te 100 startupova iz cijelog svijeta, što je čini najvećom poslovnom konferencijom ikad organiziranom u Zagrebu. Obrazac za prijavu kao i sve informacije o EBAN Winter University 2016 konferenciji mogu se pronaći na službenoj mrežnoj stranici konferencije, a karte za ovo događanje dostupne su preko sustava Entrio.

Komentari na članak

Vezani članci

Klub mladih Split

Javno predstavljanje organizacija

Podrška projektima i poduzetnicima početnicima u Klubu mladih Split

Klub mladih Split organizira javno predstavljanje organizacija podrške za poduzetnike. Događaj će se održati ove srijede, 8. studenog, od 18 do 20 sati.

Kožna jakna

"Street Style Scouting"

Potraga za kombinacijama s najviše stila na osječkoj špici

Osječankama i Osječanima s najviše stila organizatori Portanova Fashion Incubatora dodijelit će ulaznice za nadolazeći modni događaj.

london

Financijska podrška

Dodjela stipendija za znanstveno istraživanje na britanskim sveučilištima

Za stipendiju na britanskim sveučilištima prijave se zaprimaju do 1. ožujka 2018. godine. Pravo na prijavu imaju oni kandidati koji do 1. listopada 2018. neće navršiti 30 godina, a prednost oni koji dosad nisu provodili znanstveno istraživanje u inozemstvu.

Erasmus+ logo

Studentska mobilnost

Osječko sveučilište raspisalo natječaj za Erasmus stipendije

Sveučilište u Osijeku raspisalo je natječaj za dodjelu financijskih potpora u sklopu programa Erasmus. Na natječaj se mogu prijaviti svi redovni i izvanredni studenti, a prijave se primaju do 30. rujna 2015.

poslovni

Konferencija „The Art of Feminine Leadership”

„Iako su žene manje plaćene od muškaraca, prirodno su talentirane za vođenje”

Vrijeme je za prvu konferenciju koja slavi ženske vještine vodstva kao temelj uspješnog poslovanja, a na kojoj će sudjelovati čak 12 govornika. U prodaji su ulaznice za zagrebačko jednodnevno izdanje, a za studente su osigurane najjeftinije ulaznice.