EBAN Winter University 2016

Bruce Dickinson najavljen kao glavni govornik na najvećoj europskoj konferenciji poslovnih anđela

EBAN Winter University 2016

Legendarni frontman Iron Maidena investirao je u više od 30 startupa, a obzirom da se radi o osobi teškoj preko 200 milijuna eura koja uvijek „grize“, posjetitelje očekuju uzbudljivi dani na konferenciji EBAN Winter University 2016.

EBAN Winter University 2016, najveća europska konferencija poslovnih anđela, u studenom će u Zagrebu okupiti poduzetnike, investitore, poslovne anđele i startup entuzijaste iz svih dijelova Europe i svijeta. Na konferenciji će gostovati neki od najvećih stručnjaka startup industrije, a organizatori su najavili kako u Zagreb kao jednog od keynote govornika dovode legendarnog Bruce Dickinsona čije je gostovanje na konferenciji najavio Davorin Štetner, predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE).

Bruce Dickinson stručnim je krugovima poznat kao jedan je od najzanimljivijih i najuzbudljivijih govornika te jedan od rijetkih istinskih renesansnih ljudi u svijetu - umjetnik, poduzetnik, autoritet u polju promišljanja poslovanja, komercijalni pilot i majstor pivar. To potvrđuje njegovo iskustvo kao glavne figure tvrtke Cardiff Aviation ili projekta Traning Company, usmjerenog na obuku budućih pilota.

Uz to, Dickinson je investirao u više od 30 startupa, a obzirom da se radi o osobi teškoj preko 200 milijuna eura koja uvijek „grize“, očekuje nas uzbudljivih nekoliko dana. Naime, osim govora na konferenciji, sudjelovat  će i na VIP večeri koja se organizira u sklopu konferencije te će u Zagrebu boraviti nekoliko dana.

EBAN Winter University 2016 održava se u Zagrebu, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog 29. i 30. studenog 2016. Na konferenciji se očekuje sudjelovanje više od 1700 sudionika, od čega 400 investitora i poslovnih anđela te 100 startupova iz cijelog svijeta, što je čini najvećom poslovnom konferencijom ikad organiziranom u Zagrebu. Obrazac za prijavu kao i sve informacije o EBAN Winter University 2016 konferenciji mogu se pronaći na službenoj mrežnoj stranici konferencije, a karte za ovo događanje dostupne su preko sustava Entrio.

Komentari na članak

Vezani članci

Akademski zec

Utrka na kastavskim šetnicama

Postani pravi akademski zec!

Otvorene su prijave za treću utrku „Akademski zec". Očekuju vas brojni noviteti, originalne staze i ugodno druženje.

Besplatne pripreme za studij Arhitekture

Klub mladih Split

Splitskim maturantima besplatne pripreme za upis Arhitekture

Peto izdanje ciklusa priprema za upis na studij Arhitekture započinje 20. ožujka u Klubu mladih Split. Sastojat će se od crtačkog, perceptivnog i teoretskog dijela.

Fakultet političkih znanosti

Prijavite se!

Stažiranje u Europskom parlamentu

Plaćena praksa traje mjesec dana, a prijaviti se možete do 15.11. ove godine.

BUS2018

Stručna konferencija

Budućnost ugodnog stanovanja upoznat će svi zainteresirani studenti

– Na ovogodišnjoj konferenciji slušamo koje tehnologije i kreativna rješenja koristiti pri projektiranju i gradnji te koliko su one realizirane u Hrvatskoj. Tijekom cjelodnevne konferencije svi sudionici dobit će najrelevantnije informacije o trendovima i problemima u energetici te potencijalnim rješenjima. Unutar tri glavna bloka održat će se desetak predavanja koja će se baviti temama poput odnosa arhitekture i zdravlja, BIM-a i njegove primjene, električnih vozila... – poručuju iz SUPEUS-a.

Naslovna slika članka.

Porto Morto – Ferragosto JAM

INTERVJU: Porto Morto prvi put na ovogodišnjem Ferragosto JAM-u; dijelimo tri ulaznice

Povodom njihova prvog nastupa na ovogodišnjem Ferragosto JAM-u intervjuirali smo mladi zagrebački bend Porto Morto koji će 2. kolovoza posjetiteljima Orahovačkog jezera pokazati zašto svatko tko ih posluša poželi da im pozvone na Portofon.