Edukativno-zabavni program

Brojne aktivnosti zagrijat će listopadsku atmosferu u Klubu mladih Split

Bogat listopadni program u Klubu mladih Split

Mnogo je aktivnosti pripremljeno za listopad u Ulici Ruđera Boškovića. Predavanje pod nazivom „Ljubav prema sebi“ održat će ovog četvrtka Asja Roja, a u petak će Michael Niclaus govoriti o borbi s alkoholom na predavanju „Follow your dreams“.

Klub mladih Split pripremio je bogat edukativni i zabavni program za listopad. Mladi, ali i drugi zainteresirani bilo koje dobi, imaju priliku uživati u brojnim događanjima na adresi Ruđera Boškovića 20/II.

U tijeku su prijave na pripreme za državnu maturu, koje će se od kraja listopada do sredine svibnja održavati u Klubu. Riječ je o najdužim, najkvalitetnijim, najjeftinijim, najzabavnijim i najboljim pripremama za državnu maturu u Splitu. Predavačice i predavači su studenti/ce i profesori/ce s iskustvom predavanja, pristupačni, razumni, mladi, puni savjeta.

Predavanja koja će se ovog mjeseca održavati u Klubu obuhvatit će razne teme, od poduzetništva, preko borbe s ovisnošću, do trgovanja ljudima. Predavanje pod nazivom Ljubav prema sebi održat će, ovog četvrtka u 19 sati, Asja Roja iz Integral centra, a Michael Niclaus će u petak u 16 sati govoriti o borbi s alkoholom i svojoj životnoj motivaciji – Follow your dreams.

Očekuju vas filmske i glazbene večeri te večeri društvenih igara, kao i zanimljiv kviz za srednjoškolce te vrlo posebna izložba. Osim toga, u Klubu ćete moći sudjelovati na tečajevima stranih jezika, a stranci će i ove godine imati priliku učiti hrvatski. S obzirom na to da se ponekad vjerojatno osjećate kao stranci u gradu u kojem živite, studirate ili radite, ekipa iz Kluba će vas povesti na besplatnu profesionalnu turističku turu Splitom.

Ljubitelje kineske kulture zasigurno će razveseliti vijest o nadolazećim besplatnim tečajevima kineskog jezika i večerima kineske kulture. Međutim, kineska kultura neće biti jedina predstavljena egzotična kultura.

Za sve detalje pratite Facebook stranicu. Ako se pak želite pridružiti volonterskoj ekipi, javite se na e-adresu: klubmladih.split@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

Probni ispiti, Algebra

Probna državna matura

Maturanti ove godine bolji iz hrvatskog, lošiji iz engleskog, matematika ostala bauk

Značajno je pala uspješnost rješavanja ispita iz engleskog, predmeta s kojim maturanti tradicionalno imaju najmanje problema, dok se poboljšanje rezultata vidi na ispitu iz hrvatskog. Matematika je i dalje najveća prepreka maturantima te na probnim ispitima iz ovog predmeta i dalje ostvaruju najlošije rezultate u usporedbi s drugim predmetima. Istovremeno, 33% učenika izjavilo je kako se u ovom trenutku još uvijek nisu počeli spremati za državnu maturu.

spavanje

Muke studentskog života

Šest metoda za lakše razbuđivanje i „preživljavanje” jutarnjih predavanja

Bliži se početak nove akademske godine te, sukladno tomu, kreću i ranojutarnja predavanja koja mnogim noćnim tipovima studenata predstavljaju problem. Primjenom nekoliko poznatih i manje poznatih metoda možete si olakšati ustajanje i odlazak na fakultet u ranim jutarnjim satima.

ZeGeVege festival

Jedinstven festival održivog življenja

Isprobajte burger od konoplje na novom izdanju ZeGeVege festivala

Deveto izdanje ZeGeVege festivala započinje 2. rujna na zagrebačkom Trgu bana Jelačića. Ova međunarodna manifestacija donosi bogat zabavni i edukativni sadržaj.

Film The Martian

Sezona novih filmova je započela

Ove jeseni ne smijete propustiti ove filmske naslove!

Jesen 2015. godine donosi nekoliko iznimno dobrih filmskih naslova, a glumačke zvijezde poput Roberta De Nira, Meryl Streep, Emme Watson i Matta Damona jamče kvalitetu.

Udruga studenata VERNa

Studenti ujedinjeni na jedan dan

FOTO: Studenti s projektom SHOWderica osvojili prvo mjesto na Prvom kongresu udruga studenata RH

Na Prvom kongresu udruga studenata održana su dva predavanja i panel-diskusija, a u drugom su dijelu svoje projekte provedene u akademskoj godini 2013/2014. predstavljale različite studentske udruge.