LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
5. Festival brazilske kulture

Brazilactica festival ovoga tjedna u Zagrebu predstavlja brazilsku kulturu

Kao i prethodnih godina, i ove se godine održava već tradicionalni brazilski party kojim se javnosti nudi brazilski način zabave.

Kao i prethodnih godina, i ove se godine održava već tradicionalni brazilski party kojim se javnosti nudi brazilski način zabave.

Hrvatsku metropolu od 4. svibnja krase šarenilo, ples i pozitivna energija Brazila!

Udruga Amazonas Zagreb organizira 5. BRAZILACTICA festival koji se održava do 10. svibnja u Zagrebu. Festival se organizira s ciljem upoznavanja najšireg kruga ljudi i zagrebačke javnosti s pojedinim aspektima brazilske kulture.

Ideja je učiniti Zagreb i Hrvatsku još prepoznatljivijima u međunarodnim kulturnim krugovima te učvrstiti postojeće veza sa srodnim organizacijama u regiji i šire.

Kroz radionice capoeire, tradicionalnih brazilskih i afro-brazilskih kulturnih izričaja, ciklus filmova, predavanja te izložbu fotografija cilj je prenijeti dio brazilske pozitivne energije u hrvatsku metropolu. Također, ugostit će se eminentni glazbenici, predavači, majstori capoeire i umjetnici, čiji se rad veže ili proizlazi iz brazilske kulture te na taj način prezentirati njihov rad hrvatskoj javnosti.

Kao i prethodnih godina, i ove se godine održava već tradicionalni brazilski party kojim se javnosti nudi brazilski način zabave; samba, batucada, kokteli i brazilska hrana.

Besplatnim i otvorenim radionicama različitih vještina specifičnih za Brazil svima zainteresiranima želimo pružiti mogućnost upoznavanja Brazila i brazilske energije kroz vlastito iskustvo. Više o radionicama pročitajte ovdje.

Sva događanja su besplatna, a raspored se nalazi na službenim stranicama Festivala.

Kako je bilo prošle godine, pogledajte u videu: 

FOTO: BRAZILACTICA FESTIVAL