Procjena razine znanja

Besplatno testirajte znanje engleskog jezika

Test your English

STIP i Jezični centar Sintagma provode testiranje znanja engleskog jezika. Sudionici će dobiti službenu potvrdu kojom će dokazati razinu navedenu u životopisu.

Zbog velikog interesa u prosincu, besplatno testiranje engleskog jezika pod nazivom Test your English u splitskoj Info zoni održat će se i u srijedu 11. svibnja, u 11 sati.

Sudionici će dobiti službenu potvrdu kojom će moći dokazati razinu znanja navedenu u životopisu te procijeniti razinu znanja prije polaganja standardiziranih testova. Prijavnica je dostupna na poveznici

Udruga Sudskih tumača i prevoditelja (STIP) i Jezični centar Sintagma provest će testiranje u ukupnom trajanju od 4 sata. Proces je podijeljen u četiri faze 60 minuta za pisani dio, 60 minuta za čitanje, 40 minuta za slušanje te 20 minuta za govor.

Aktivnost se realizira u sklopu programa Regionalni informativni centar za mlade Info zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Komentari na članak

Vezani članci

Putovanje

Promicanje mobilnosti

Vaše uspomene s putovanja mogu postati dio izložbe

„Želja nam je kroz različite predmete ispričati priče o povodima za promjenom životne okoline, upoznavanje novih kultura i mjesta te tako i druge motivirati na mobilnost.” – objašnjava Ivana Bartulović iz Info zone.

Foto

Fotografsko natjecanje

Stižu posljednje upute za Split fotomaraton 2017.

Predstavljanje fotografskog natjecanja održat će se 4. rujna u Galeriji fotografija Fotokluba Split, kada će detaljno biti objašnjena pravila sudjelovanja.

Strani jezici koje ćete najlakše naučiti

Događanja u Info zoni

Predstavljanje sedam svjetskih jezika

– U trosatnom programu predstavit će se francuski, njemački, talijanski, ruski, arapski, španjolski i esperanto. – najavili su organizatori.

Film Noir

Hrvatska scena: Film Noir

Film Noir: Splitski bend koji polako osvaja klubove

Susreli smo se s mladim bendom Film Noir, koji je polako, ali sigurno, počeo puniti hrvatske klubove. Ako niste čuli za njih, saznajte u članku gdje ih vaše vrsno uho može osluhnuti.

Plaža

Učenje stranih jezika

Povoljan tečaj engleskog za turizam u Klubu mladih Split

Klub mladih Split nudi priliku da izvježbate svoj engleski s fokusom na turizam. Prijave za pohađanje predavanja traju do 9. travnja.