Nova sezona KMS-a

Besplatni tečajevi ruskog, turskog, francuskog, talijanskog, engleskog i španjolskog jezika!

Najbolje aplikacije i stranice za učenje stranih jezika

KMS u novu sezonu ulazi projektom kojem je cilj aktiviranje mladih na lokalnoj razini i podizanje svijesti o društvenim problemima kroz besplatne tečajeve stranih jezika koje će držati inozemni studenti.

Imaš viška slobodnog vremena? Želiš naučiti novi strani jezik, a nemaš dovoljno novaca za tečaj? Obradovat će te novi projekt Kluba mladih Split.

KMS u novu sezonu ulazi spektakularno, projektom Svijet na dlanu – budućnost je u rukama mladih, kojem je cilj aktiviranje mladih na lokalnoj razini i podizanje svijesti o društvenim problemima kroz besplatne tečajeve stranih jezika koje će držati inozemni studenti. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a nastao je u suradnji s partnerskim organizacijama AIESEC Split, Udrugom MoSt i Udrugom Domine.

Kroz kolovoz i rujan svi zainteresirani mogu učiti ruski, turski, talijanski, francuski, engleski ili španjolski, i to potpuno besplatno. Iako sudjelovati može bilo tko, prednost ipak imaju mladi u dobi od 15 do 30 godina. Prijave su obavezne, a zaprimaju se na poveznici do srijede, 22. kolovoza.

Komentari na članak

Vezani članci

AIESEC

Tečaj stranih jezika

Nauči španjolski ili francuski jezik za samo 120 kuna

Tečajeve stranih jezika održavaju izvorni ili vrlo iskusni govornici s različitih strana svijeta koji će podučavati zainteresirane svom jeziku i kulturi. Predavanja će trajati pet tjedana.

Besplatna radionica pletenja u Info zoni

Info zona

Otvorene prijave za besplatnu radionicu pletenja u Info zoni

Uz osiguran materijal, sudionici i sudionice će kroz praktični rad izraditi šal i džemper te će svoje radove predstaviti na skupnoj izložbi.

Europski projekt „Izgradi svoju budućnost"

Europski projekt „Izgradi svoju budućnost"

Sudjelujte u besplatnom programu poduzetništva za mlade

U Zagrebu se provodi europski projekt osnaživanja mladih za poduzetništvo u kojem mogu sudjelovati mladi između 18 i 29 godina.

Prirok, Svjetski savez mladih Hrvatska

Svjetski savez mladih Hrvatska

Druga sezona Priroka: otvorene prijave za mlade pisce

Radionice i susreti namjenjene su mladim piscima. Prijaviti se možete do 28. listopada, a sudjelovanje je besplatno. Nakon provedenih radionica, sudionici imaju priliku za daljnju suradnju u vidu zajedničkih radionica i promocija.

Radionica "Most prema uspjehu", siječanj

„Most prema USPJEHU”

VIDEO: Besplatne radionice za mlade koji žele uspjeti, i to kao društveni poduzetnici

Još je malo vremena ostalo za prijavu na besplatne radionice koje se održavaju u sklopu projekta „Most prema USPJEHU”, kojim udruga O.A.ZA. zainteresiranim kandidatima pruža relevantna znanja i vještine za pokretanje društvenog poduzeća.