Nova sezona KMS-a

Besplatni tečajevi ruskog, turskog, francuskog, talijanskog, engleskog i španjolskog jezika!

Najbolje aplikacije i stranice za učenje stranih jezika

KMS u novu sezonu ulazi projektom kojem je cilj aktiviranje mladih na lokalnoj razini i podizanje svijesti o društvenim problemima kroz besplatne tečajeve stranih jezika koje će držati inozemni studenti.

Imaš viška slobodnog vremena? Želiš naučiti novi strani jezik, a nemaš dovoljno novaca za tečaj? Obradovat će te novi projekt Kluba mladih Split.

KMS u novu sezonu ulazi spektakularno, projektom Svijet na dlanu – budućnost je u rukama mladih, kojem je cilj aktiviranje mladih na lokalnoj razini i podizanje svijesti o društvenim problemima kroz besplatne tečajeve stranih jezika koje će držati inozemni studenti. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a nastao je u suradnji s partnerskim organizacijama AIESEC Split, Udrugom MoSt i Udrugom Domine.

Kroz kolovoz i rujan svi zainteresirani mogu učiti ruski, turski, talijanski, francuski, engleski ili španjolski, i to potpuno besplatno. Iako sudjelovati može bilo tko, prednost ipak imaju mladi u dobi od 15 do 30 godina. Prijave su obavezne, a zaprimaju se na poveznici do srijede, 22. kolovoza.

Komentari na članak

Vezani članci

Cigareta

Život bez duhanskog dima

Besplatna Škola nepušenja – jer je pušenje u 9 od 10 slučajeva uzrokom raka pluća

– U Hrvatskoj preko 30% stanovništva puši. Škole nepušenja koje organiziramo u Zakladi mali su korak prema velikom cilju, a to je da pomognemo što većem broju građana da se oslobode cigareta. – naglasio je Miroslav Samaržija.

Rad na laptopu

Zabavno surfanje internetom

Nevjerojatno korisne internetske stranice koje će vam olakšati život

Naučite novi jezik, pronađite jeftini smještaj na putovanju, saznajte kako pružiti prvu pomoć i još mnogo više.

kompjuterski mozak

Dostupan svugdje u svijetu

Sudjelujte u besplatnom tečaju umjetne inteligencije iz udobnosti svog kauča

Sveučilište u Helsinkiju nudi tečaj umjetne inteligencije već nekoliko godina, a zbog povećanog interesa sada je pokrenut i online tečaj. Dobra vijest za sve studente s propuhom u džepu jest upravo ta da je on besplatan i otvoren za sve na svijetu.

Lička noć u Inbaru

Lička noć

Zapjevajte s Ličkim drvosječama u INBaru

Još jedna Lička noć održat će se 7. svibnja u zagrebačkom INBaru. Za dobru zabavu pobrinut će se Studentski zbor Gacke i Ličke drvosječe.

Sveučilište u Zadru

Klub studenata informacijskih znanosti Ex libris

Besplatna mala knjižnica za studente i profesore Sveučilišta u Zadru

Ispred zgrade Sveučilišta u Zadru na Novom kampusu nalazi se drvena kućica prepuna knjiga koje možete posuditi. Riječ je o projektu „Besplatna mala knjižnica“ u organizaciji Kluba studenata informacijskih znanosti Ex libris.