Nova sezona KMS-a

Besplatni tečajevi ruskog, turskog, francuskog, talijanskog, engleskog i španjolskog jezika!

Najbolje aplikacije i stranice za učenje stranih jezika

KMS u novu sezonu ulazi projektom kojem je cilj aktiviranje mladih na lokalnoj razini i podizanje svijesti o društvenim problemima kroz besplatne tečajeve stranih jezika koje će držati inozemni studenti.

Imaš viška slobodnog vremena? Želiš naučiti novi strani jezik, a nemaš dovoljno novaca za tečaj? Obradovat će te novi projekt Kluba mladih Split.

KMS u novu sezonu ulazi spektakularno, projektom Svijet na dlanu – budućnost je u rukama mladih, kojem je cilj aktiviranje mladih na lokalnoj razini i podizanje svijesti o društvenim problemima kroz besplatne tečajeve stranih jezika koje će držati inozemni studenti. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a nastao je u suradnji s partnerskim organizacijama AIESEC Split, Udrugom MoSt i Udrugom Domine.

Kroz kolovoz i rujan svi zainteresirani mogu učiti ruski, turski, talijanski, francuski, engleski ili španjolski, i to potpuno besplatno. Iako sudjelovati može bilo tko, prednost ipak imaju mladi u dobi od 15 do 30 godina. Prijave su obavezne, a zaprimaju se na poveznici do srijede, 22. kolovoza.

Komentari na članak

Vezani članci

Radionica izrade svijeća

Događanja u Klubu Zona

Zbog velikog interesa ponavlja se radionica izrade svijeća

– Sudionici radionice naučit će kako samostalno izraditi svijeću, obojiti vosak, ali i dodati mirise i reciklirati stare svijeće i tako stvoriti korisnu dekoraciju u domu. – objašnjava voditeljica radionice.

https://pixabay.com/en/analog-antique-exposure-black-body-1705135/

Namijenjeno početnicima

Riječka fotogrupa Baltazar održava besplatno predavanje o fotografiji i videu

Dana 12. prosinca početnici u fotografiji u riječkom će Akvariju imati priliku slušati korisna predavanja članova fotogrupe Baltazar.

Trg kralja Tomislava II

Ljetna pozornica na Tomislavcu

Nastavljaju se besplatni atraktivni programi na Zagreb Classicu

Nastavljaju se besplatni programi na Tomislavcu – publika će moći uživati u izvedbama ruskih skladatelja, vojnim marševima, ali i u djelima popularne glazbe, a zatim i u atraktivnom nastupu starih znanaca Zagreb Classica.

Devz Meetup

Tehnološki park Varaždin

Prijavi se na Devz Meetup

Riječ je o lokalnom meetupu za developere, dizajnere i sve druge koji žele nešto naučiti nešto novo.

Drugi val izvođača

Najveći studentski festival u Zagrebu

Objavljen i drugi val izvođača „SCool Festa”; rezervacija besplatnih ulaznica u tijeku!

Kuzma & Shaka Zulu, Dino Dvornik tribute band i DJ Sasha Barthezz popet će se na pozornicu ovogodišnjeg „SCool Festa”. U tijeku je i rezervacija besplatnih ulaznica u sustavu Entrio.hr.