Nova sezona KMS-a

Besplatni tečajevi ruskog, turskog, francuskog, talijanskog, engleskog i španjolskog jezika!

Najbolje aplikacije i stranice za učenje stranih jezika

KMS u novu sezonu ulazi projektom kojem je cilj aktiviranje mladih na lokalnoj razini i podizanje svijesti o društvenim problemima kroz besplatne tečajeve stranih jezika koje će držati inozemni studenti.

Imaš viška slobodnog vremena? Želiš naučiti novi strani jezik, a nemaš dovoljno novaca za tečaj? Obradovat će te novi projekt Kluba mladih Split.

KMS u novu sezonu ulazi spektakularno, projektom Svijet na dlanu – budućnost je u rukama mladih, kojem je cilj aktiviranje mladih na lokalnoj razini i podizanje svijesti o društvenim problemima kroz besplatne tečajeve stranih jezika koje će držati inozemni studenti. Projekt financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a nastao je u suradnji s partnerskim organizacijama AIESEC Split, Udrugom MoSt i Udrugom Domine.

Kroz kolovoz i rujan svi zainteresirani mogu učiti ruski, turski, talijanski, francuski, engleski ili španjolski, i to potpuno besplatno. Iako sudjelovati može bilo tko, prednost ipak imaju mladi u dobi od 15 do 30 godina. Prijave su obavezne, a zaprimaju se na poveznici do srijede, 22. kolovoza.

Komentari na članak

Vezani članci

Šalata – bazeni

Udruga ZAMISLI

Besplatan ulaz na bazene povodom Međunarodnog dana mladih

Udruga ZAMISLI kroz Regionalni info-centar za mlade Zagreb obilježava Međunarodni dan mladih raznim besplatnim aktivnostima na Šalati.

Wix

Postanite sam svoj web dizajner

Wix: Besplatni servis za dizajn web stranica

Wix nudi opciju kreacije profesionalnog online shopa, mobilne web stranice ili Facebook stranice.

 BookCrossing Corner u Info zoni

BookCrossing Corner u Info zoni

Uključite se u svjetski pokret razmjene knjiga

U Info zoni možete besplatno uzeti nepročitane knjige ili ostaviti pročitane te se uključiti u svjetski lanac čitateljske razmjene.

https://pixabay.com/en/boy-break-browsing-casual-computer-1986107/

Razvijanje nove vještine

Srce priprema novi ciklus besplatnih radionica u nadolazećem mjesecu

Radionice koje organizira Srce potpuno su besplatne, a mi vam donosimo popis termina održavanja i izdvajamo najzanimljivije iz ponude.

Svjetski dan slobode medija

European Data News Hub

Pokreće se novi portal za istraživačko novinarstvo

Francuska novinska agencija AFP u suradnji s talijanskom ANSA-om i njemačkom DPA pokreće European Data News Hub, portal na kojemu će se objavljivati prilozi o istraživačkom novinarstvu na pet jezika.