Projekt „Most prema uspjehu”

Besplatne radionice razvoja poduzetničkih vještina namijenjene mladima

Radionica "Most prema uspjehu", siječanj

U sklopu projekta „Most prema USPJEHU” sudionici će steći znanja i vještine potrebne za pokretanje vlastitog održivog društvenog poduzeća. Prijave za prvi susret otvorene su do 7. ožujka.

U petak, 9. ožujka 2018. godine, u Zagrebu započinje ciklus besplatnih radionica za mlade koji traže novo zaposlenje, inspiraciju i/ili žele pokrenuti svoje poduzeće. Provode se u sklopu projekta Most prema uspjehu u organizaciji udruge O.A.ZA. – Održiva Alternativa ZAjednici u suradnji s partnerskim organizacijama: Carpe Diem, CEDRA – Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj te RAZA – Razvojna agencija Zagreb. Projekt je sufinanciran sredstvima Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020.

Cilj je edukacije Most prema uspjehu razvoj poduzetničkih vještina kod mladih s posebnim naglaskom na društveno poduzetništvo. U projektu je do sada sudjelovalo preko sto sudionika, a bitno je istaknuti da je program besplatan za sve odabrane kandidate koji žele uspjeti i pokrenuti nešto svoje. Uz relevantne poslovne vještine, poseban je naglasak stavljen na otkrivanje talenata i strasti polaznika kako bi saznali u čemu su najbolji te dodatno unaprijedili svoja znanja i vještine u tim područjima.

Zahvaljujući stručnom mentorstvu, interaktivnim predavanjima, panel diskusijama, studijskim posjetima, praktičnim vježbama, simulacijama i primjerima dobre prakse, sudionici će tijekom projekta steći znanja i vještine potrebne za pokretanje vlastitog održivog društvenog poduzeća.

Prihvatljivi su polaznici nezaposlene osobe, specifično:

  • Osobe mlađe od 30 godina (prednost ako nisu do sada radili na ugovoru o radu ili djelu)
  • Izvanredni studenti
  • Diplomirani studenti ili oni koji će službeno diplomirati do 15. travnja 2018.
  • Članovi obitelji smrtno stradalih, nestalih i zatočenih branitelja Domovinskog rata​

Prijave na radionicu otvorene su do 7. ožujka 2018. ili do popunjenja kapaciteta. Prijavite se već danas na poveznici i osigurajte svoj uspjeh!

Komentari na članak

Vezani članci

Riva

Info zona poziva

Besplatna radionica internetskog novinarstva u Info zoni

Uvodno predavanje održat će se u petak, 17. listopada u 17 sati, a prijave su otvorene na stranici Info zone.

Dubrovnik

„Ars Nautica: Seafaring through the Ages“

Mediteranska pomorska baština tema je ljetne škole u Dubrovniku

Sveučilište u Zadru u suradnji sa Sveučilištem Aix-Marseille organizira ljetnu školu u Dubrovniku za ljubitelje tradicijske i arheološke baštine drvene brodogradnje.

Ljudi pričaju

Ljetne aktivnosti

Šaren kolovoz u Centru za mlade grada Zagreba – od Crash Bandicoota i biljara do tajni poslovnog svijeta

Centar za mlade i ove godine u kolovozu predstavlja pregršt novih radionica, tribina i zabavnih događanja za mlade ljude željne intelektualne aktivnosti.

Studentice

L'oreal Adria Balkan prvi puta organizira „Brandstorm”

Prijavi se na međunarodno studentsko natjecanje i osvoji nagradu od 10 000 eura

„Brandstorm“i L’Orealov brand „La Roche-Posay“ studentima nude priliku da se stave u ulogu marketinškog lidera i osmisle inovativnu digitalnu strategiju koja će privući generaciju potrošača „La Roche-Posay“ od 15 do 25 godina.

8. ETNOFILm festival

Međunarodni festival etnografskog filma

Laurent Van Lancker predstavlja vlastitu filmsku praksu u novom izdanju ETNOFILma

Redatelj i antropolog Laurent Van Lancker stiže na osmo izdanje ETNOFILm festivala. U Zavičajnom muzeju Rovinja govorit će o vlastitoj filmskoj praksi i radu SIC-a.