Radionice i savjetovanja

Besplatne poduzetničke edukacije za mlade, nezaposlene i poduzetnike s područja Primorsko-goranske županije

isto

– Cilj je projekta podići razinu poduzetničkih znanja i vještina nezaposlenih osoba, poduzetnika i drugih stručnih kadrova uz poseban naglasak na mlade poduzetnike. – poručuju organizatori.

Riječka razvojna agencija Porin, potporna institucija Grada Rijeke, organizira besplatne radionice i savjetovanje u sklopu projekta Podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina na ruralnom području Primorsko-goranske županije. Radionice se održavaju na dvije lokacije: danas, 10. rujna, od 10:00 u Delnicama i 18. rujna u isto vrijeme na Krku, kamo još stignete.

– Cilj je projekta podići razinu poduzetničkih znanja i vještina nezaposlenih osoba, poduzetnika i drugih stručnih kadrova uz poseban naglasak na mlade poduzetnike te djelatnosti s višom razinom dodane vrijednosti edukacijama, radionicama i savjetovanjima namijenjenim jačanju konkurentnih sposobnosti poduzetnika i obrtnika, povećanju broja novih poduzeća, povećanju stope preživljavanja poduzeća te rastu i razvoju dionika malog gospodarstva na ruralnom području Primorsko-goranske županije. – poručuju organizatori.

Projekt je financiran sredstvima Primorsko-goranske županije iz Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017. – 2020. za razvoj malog gospodarstva u 2018. godini, mjera 3.1.1. Stjecanje znanja i vještina za nezaposlene osobe, poduzetnike početnike te ostale poduzetnike i stručne kadrove u gospodarstvu, koji je usmjeren ka poboljšanju društvene i socijalne uključenosti te gospodarskom razvoju, posebice naglašavajući Prioritet 3. 1. – prijenos znanja i uključivanje svih skupina u društvo i gospodarstvo.

Komentari na članak

Vezani članci

Računalo, tablet, mobitel

„Magento2.0 NightClass”

Besplatne stručne radionice o programiranju za studente

„Magento2.0 NightClass” je set radionica namijenjen studentima. Kroz dva mjeseca imaju priliku proširiti svoja teoretska i praktična znanja o programiranju, a najbolje očekuju vrijedne nagrade.

College2Business konferencija

Konferencija u Zadru

College2Business inspirira mlade za izgradnju karijere u Hrvatskoj

„Naš je san živjeti i uspjeti u Hrvatskoj“ – vizija je konferencije College2Business. Ona se održava 17. ožujka u Zadru, a zatim i u drugim hrvatskim gradovima.

Mladi ljudi

Radionice za mlade

Mladi imaju priliku saznati sve o radničkim pravima; kreću radionice „Znaš li svoja radnička prava?” i „Rad po mjeri čovjeka”

Uskoro se održavaju radionice koje će pomoći mladima da se snađu nakon dolaska na tržište rada te da saznaju više o svojim radničkim pravima.

Urbana mladež: Entrepreneurship is a piece of cake

Projekt Urbane mladeži iz Zagreba

Europski projekt o poduzetništvo za mlade "Entrepreneurship is a piece of cake"

Urbana mladež je neprofitna udruga čiji je glavni cilj okupljanje mladih i aktiviranje njihova potencijala, a početkom prosinca organiziraju radionice razmjene znanje i dobre prakse iz poduzetništva.

Studenti, stol, ekipa

Edukativne aktivnosti u Zadru

Studentsko savjetovalište započelo s Proljetnim ciklusom svakojakih radionica – od strahova do glazbe

Proljetni ciklus radionica ove godine donosi brojne zanimljive i poučne radionice koje će se baviti raznim temama. Tijekom ožujka, travnja i svibnja možete posjetiti Studentski klub „Božo Lerotić“ i Studentsko savjetovalište kako biste i sami naučili nešto novo.