Radionice i savjetovanja

Besplatne poduzetničke edukacije za mlade, nezaposlene i poduzetnike s područja Primorsko-goranske županije

isto

– Cilj je projekta podići razinu poduzetničkih znanja i vještina nezaposlenih osoba, poduzetnika i drugih stručnih kadrova uz poseban naglasak na mlade poduzetnike. – poručuju organizatori.

Riječka razvojna agencija Porin, potporna institucija Grada Rijeke, organizira besplatne radionice i savjetovanje u sklopu projekta Podizanje razine poduzetničkih znanja i vještina na ruralnom području Primorsko-goranske županije. Radionice se održavaju na dvije lokacije: danas, 10. rujna, od 10:00 u Delnicama i 18. rujna u isto vrijeme na Krku, kamo još stignete.

– Cilj je projekta podići razinu poduzetničkih znanja i vještina nezaposlenih osoba, poduzetnika i drugih stručnih kadrova uz poseban naglasak na mlade poduzetnike te djelatnosti s višom razinom dodane vrijednosti edukacijama, radionicama i savjetovanjima namijenjenim jačanju konkurentnih sposobnosti poduzetnika i obrtnika, povećanju broja novih poduzeća, povećanju stope preživljavanja poduzeća te rastu i razvoju dionika malog gospodarstva na ruralnom području Primorsko-goranske županije. – poručuju organizatori.

Projekt je financiran sredstvima Primorsko-goranske županije iz Programa provedbe mjera ruralnog razvoja Primorsko-goranske županije za razdoblje 2017. – 2020. za razvoj malog gospodarstva u 2018. godini, mjera 3.1.1. Stjecanje znanja i vještina za nezaposlene osobe, poduzetnike početnike te ostale poduzetnike i stručne kadrove u gospodarstvu, koji je usmjeren ka poboljšanju društvene i socijalne uključenosti te gospodarskom razvoju, posebice naglašavajući Prioritet 3. 1. – prijenos znanja i uključivanje svih skupina u društvo i gospodarstvo.

Komentari na članak

Vezani članci

Tri predavanja, Time4Science

„Time4Science”

Na FOI-ju održane tri uspješne akademske rasprave

Tricia Alegra Jenkins, Michael Bošnjak i Marjan Mernik zaslužni su za tri uspješna susreta koja su se održala na FOI-ju u sklopu projekta „Time4Science”.

https://pixabay.com/photos/group-day-out-man-people-friends-609640/

Program razmjene mladih

Program CultureCrash poziva vas da im se pridružite na interaktivnim radionicama u Sloveniji

Prijavite svoju šesteročlanu ekipu za sudjelovanje u programu CultureCrash u Murskoj Soboti od 2. do 11. rujna, sudjelujte u zabavnim radionicama i upoznajte mlade iz pet europskih zemalja.

Udruga SUPEUS

Studentsko natjecanje

SUPEUS Case Study stiže na FER, FSB i AF/GF; obuhvaća edukaciju studenta i nagrađivanje najboljih

U sklopu SUPEUS Case Studyja studenti će imati priliku poslušati predavanja stručnjaka iz svijeta energetske učinkovitosti, obnovljivih izvora energije i održive gradnje, a podijeljeni u timove od dvije do tri osobe rješavat će zadatke koji im donose vrijedne nagrade.

START-UP marketing

Studentski poduzetnički inkubator

Naučite pozicionirati svoj proizvod na tržište

Imate poduzetničku ideju? Studentski poduzetnički inkubator pomoći će vam da da je realizirate.

Henry Ford

Propali posao nije loša stvar

Henry Ford uništio je dvije automobilske tvrtke prije uspjeha i dokazao svima zašto ne treba odustajati

Vrlo malo novih poduzetnika uspije iz prve. Oni koji su se uzdigli kažu da je to najbolje što im se dogodilo. Ako želite saznati kako su to uspjeli mladi ljudi iz vašeg susjedstva, sada imate priliku.