Program Kluba mladih

Besplatna radionica pisanja životopisa u Splitu

https://pixabay.com/en/application-curriculum-vitae-2580867/

U sklopu 90-minutne radionice saznat ćete što želite i trebate imati u vlastitom životopisu te na koji ćete način to dobiti.

U utorak, 27. veljače 2018, Klub mladih Split organizira radionicu pod nazivom Kako napisati dobar životopis u Europass formatu? Vodit će je Michael Freer, magistar ekonomije i stručnjak za eko-društveno poduzetništvo. Događaj je zakazan za 18 sati.

U sklopu ove 90-minutne radionice saznat ćete što želite i trebate imati u vlastitom životopisu te na koji ćete način to dobiti. Ponesite svoje već pripremljene CV-e, pozitivnu energiju i, najvažnije od svega, budite otvorenog uma. Ulaz je besplatan!

Komentari na članak

Vezani članci

Fontana di Trevi, Rim

Otvoreni natječaji

Prijavi se za prijavništvo diljem svijeta!

Pripravništva su odličan način primjenjivanja teorije u praksi i, između ostalog, odlična su metoda za shvaćanje što vas točno u vašim poljima studiranja najviše zanima. Odvažite se i prijavite se.

Volontiranje 2

Regrutacija volontera

Svoj CV obogati stavkom angažmana u Debatnom klubu EFZG-a

Nakon završetka fakulteta i zaslužene diplome važno je da u svome CV-ju istakneš svoje izvannastavne aktivnosti, postignuća, hobije i iskustva. A upravo to omogućuje ti Debatni klub EFZG-a koji prima nove članove do 4. studenog.

Denis Tanović

Predavanje u MM centru

„Masterclass” oskarovca Danisa Tanovića o suvremenom filmu

U svojem majstorskom predavanju bosanskohercegovački scenarist, producent i redatelj zagrebačkoj će publici približiti nekonvencionalni pristup razvoja filma u kontekstu kombiniranja igrane i dokumentarne forme.

Timski rad, grupni rad

Sveučilište u Rijeci

Inovativna radionica „Riverzija” briše granice među studentima

Sveučilište u Rijeci i ove godine organizira „Riverziju”, interdisciplinarnu radionicu i predavanja za sve studente otvorenoga uma. Rok za prijavu je 1. svibnja.

Ekonomski fakultet u Splitu

Konferencija udruge 3P Split

„Zeleno poduzetništvo” za učenike, studente i male poduzetnike

Do 15. ožujka otvorene su prijave za sudjelovanje na 6. izdanju konferencije „Zeleno poduzetništvo” koje dovodi brojna poznata imena iz svijeta poduzetnoštva. Uz to posjetitelje očekuje „Speed Date Consulting” i „#3P Case Study Challenge.”