Program Kluba mladih

Besplatna radionica pisanja životopisa u Splitu

https://pixabay.com/en/application-curriculum-vitae-2580867/

U sklopu 90-minutne radionice saznat ćete što želite i trebate imati u vlastitom životopisu te na koji ćete način to dobiti.

U utorak, 27. veljače 2018, Klub mladih Split organizira radionicu pod nazivom Kako napisati dobar životopis u Europass formatu? Vodit će je Michael Freer, magistar ekonomije i stručnjak za eko-društveno poduzetništvo. Događaj je zakazan za 18 sati.

U sklopu ove 90-minutne radionice saznat ćete što želite i trebate imati u vlastitom životopisu te na koji ćete način to dobiti. Ponesite svoje već pripremljene CV-e, pozitivnu energiju i, najvažnije od svega, budite otvorenog uma. Ulaz je besplatan!

Komentari na članak

Vezani članci

Vijesti

Javna tribina

O motivaciji i participaciji mladih – sad i ovdje

O političkoj i društvenoj angažiranosti te institucionalnom i izvanistitucionalnom djelovanju mladih govorit će se ovog utorka na javnoj tribini „Mladi – sad i ovdje."

Coca-cola traži 50 sezonskih radnika 1

Natječaj za posao

Nadogradite svoj CV iskustvom u najpopularnijoj tvrtki na svijetu, zapošljava 50 sezonskih radnika

Osim dobre satnice i impresivne stavke u životopisu Coca-Cola nudi rad u dinamičnome i prijateljskome okruženju, stjecanje novih znanja u različitim područjima poslovanja, razvoj osobnih vještina i sposobnosti te poticajno i ugodno radno okruženje.

HRFF 2016

Ljudska prava

"Human Rights Film Festival" progovara o prošlosti, izbjeglicama i ženskim pravima

Human Rights Film Festival pokrenut je 2002. godine radi promicanja kulture ljudskih prava. Ovogodišnje izdanje bavi se aktualnim društvenim i općim temama.

Pridruži se znanstvenicima u velikoj avanturi na Institutu Ruđer Bošković

Ulaganje u znanje

Pridruži se znanstvenicima u velikoj avanturi na Institutu Ruđer Bošković

Saznaj što su biohakeri, kako skladištiti vodik, zaviri u nanomaterijale, sprijatelji se s fotonima i kemijaj na najjače sa znanstvenicima! Otiđi na Ruđer i uloži u svoje znanje bar na jedan dan!

Izvor: Pixabay

Za maturante i studente

Prijavi se na CeKaPe-ovu besplatnu radionicu kratke priče

Maturant si ili student i voliš zapisane misli na papiru? Donosimo ti informacije gdje možeš usavršiti svoje umijeće pisanja.