Program Kluba mladih

Besplatna radionica pisanja životopisa u Splitu

https://pixabay.com/en/application-curriculum-vitae-2580867/

U sklopu 90-minutne radionice saznat ćete što želite i trebate imati u vlastitom životopisu te na koji ćete način to dobiti.

U utorak, 27. veljače 2018, Klub mladih Split organizira radionicu pod nazivom Kako napisati dobar životopis u Europass formatu? Vodit će je Michael Freer, magistar ekonomije i stručnjak za eko-društveno poduzetništvo. Događaj je zakazan za 18 sati.

U sklopu ove 90-minutne radionice saznat ćete što želite i trebate imati u vlastitom životopisu te na koji ćete način to dobiti. Ponesite svoje već pripremljene CV-e, pozitivnu energiju i, najvažnije od svega, budite otvorenog uma. Ulaz je besplatan!

Komentari na članak

Vezani članci

Coca-cola traži 50 sezonskih radnika 1

Natječaj za posao

Nadogradite svoj CV iskustvom u najpopularnijoj tvrtki na svijetu, zapošljava 50 sezonskih radnika

Osim dobre satnice i impresivne stavke u životopisu Coca-Cola nudi rad u dinamičnome i prijateljskome okruženju, stjecanje novih znanja u različitim područjima poslovanja, razvoj osobnih vještina i sposobnosti te poticajno i ugodno radno okruženje.

književna udruga Ludens logo

Književna udruga Ludens

Naučite pisati kazališne kritike na radionicama u Zadru

Polaznici ove radionice prvenstveno će raditi na pisanju i usavršavanju vlastitih tekstova.

Dunavska scenaristička radionica

Vukovar film festival

Otvorene prijave za Dunavsku scenarističku radionicu

Dunavska scenaristička radionica omogućit će sudionicima rad na tekstu u opuštenoj stvaralačkoj atmosferi. Prijave su otvorene do 1. kolovoza.

 BookCrossing Corner u Info zoni

BookCrossing Corner u Info zoni

Uključite se u svjetski pokret razmjene knjiga

U Info zoni možete besplatno uzeti nepročitane knjige ili ostaviti pročitane te se uključiti u svjetski lanac čitateljske razmjene.

Ležaljke na plaži

CISOK Varaždin

Saznajte sve o poslu turističkog animatora

Ako želite ovo ljeto provesti na Jadranu radeći kao turistički animator, svakako dođite na besplatnu prezentaciju u CISOK Varaždin i saznajte sve što vas zanima o tom poslu.