Udruga ZAMISLI

Besplatan ulaz na bazene povodom Međunarodnog dana mladih

Šalata – bazeni

Udruga ZAMISLI kroz Regionalni info-centar za mlade Zagreb obilježava Međunarodni dan mladih raznim besplatnim aktivnostima na Šalati.

Udruga ZAMISLI će i ove godine, kroz program Regionalnog info-centra za mlade Zagreb, u suradnji sa Športsko-rekreacijskim centrom Šalata obilježiti 12. kolovoza Međunarodni dan mladih.

Povodom Međunarodnog dana mladih, u 18 sati, organizirat će se kviz u raznim kategorijama znanja gdje će prijavljeni moći pokazati svoje opće znanje. Prijava je besplatna, ekipe su od najviše 5 članova, a najbolje očekuju nagrade. Sve zainteresirane ekipe mogu se prijaviti na e-mail udruga@zamisli.hr s navedenim nazivom ekipe, imenima igrača i kontakt brojem. Istog dana je od 13:30 do 17:30 sati, uz predočenje osobne iskaznice, mladima od 15 do 30 godina osiguran besplatan ulaz na bazene.

Glavna skupština Ujedinjenih naroda 1999. godine proglasila je 12. kolovoza Međunarodnim danom mladih s ciljem ukazivanja na probleme s kojima se susreću mladi. Prvi Međunarodni dan mladih na inicijativu UN-a obilježen je 2000. godine i otad se svake godine održavaju različite akcije širom svijeta. Mladi su društvena skupina koju u Republici Hrvatskoj, prema Nacionalnom programu za mlade za razdoblje od 2014. do 2017, čine svi građani Republike Hrvatske u dobi od 15 do 30 godina.

Program Regionalnog info-centra za mlade Zagreb financira Ministarstvo socijalne politike i mladih, a provodi ga Udruga ZAMISLI u partnerstvu s Gradom Zagrebom, Proni centrom za socijalno podučavanje Osijek i Mrežom udruga Zagor.

Komentari na članak

Vezani članci

Doček 2016.

Doček Nove godine

Doživite snove uz holivudski doček Nove godine u Zagrebu

Publiku će na jubilarnom, petom po redu, dočeku u režiji RNB Confusiona zabavljati Ivan Dražić – Dragi iz grupe Connect, poznati klupski DJ-i Sheko i A Skitzo, a slijede još potvrde drugih poznatih DJ-a.

Mladi na travi

Y generacija optimistično gleda u budućnost

Istraživanje pokazalo da je mladima prioritet obrazovanje i posao

Istraživanje na mladima između 18 i 25 godina pokazalo da je mladima prioritet obrazovanje i posao, u budućnost gledaju s optimizmom, a samoprihvaćanje i doprinos zajednici su im važniji od postizanja društvene prepoznatljivosti i materijalnoga postignuća.

Centar za mlade grada Zagreba

Centar za mlade grada Zagreba

Photo Quest, informiranje o EU-u, besplatno kupanje u bazenu – dio su programa koji CZM priprema za Dan mladih

Centar za mlade grada Zagreba pripremio je cjelodnevni program s nizom besplatnih edukativnih i zabavnih aktivnosti, a osim u samom prostoru Centra, bit će brčkanja i na bazenima Šalata.

Održan korizmeni susret mladih grada Splita

Hrvatsko Nadzemlje Split

VIDEO: Održan korizmeni susret mladih grada Splita

Ovog mjeseca na temu vjere i grijeha Hrvatsko Nadzemlje je snimilo dubok i poučan film koji na ozbiljan način, prepun simbolike, želi pokazati stvarnost grijeha i grešnog stanja.

Informiranje – pravo mladih - izdužena

„Informiranje – pravo mladih"

Besplatne relevantne informacije u Infocentru za studente i mlade

„Offline“ informacije potražite svakim radnim danom od 8:00 do 16:00 u Ulici Frane Petrića 4 na trećem katu.