Humanitarna akcija

„Are you Syrious?” organizacija uljepšat će blagdane potrebitima

areyousyrious

Uplatom novca, darivanjem higijenskih potrepština ili dijeljenjem objave na Facebooku možete se priključiti humanitarnoj akciji „Božić Bajramu” i uljepšati blagdane socijalno ugroženim građanima.

Organizacija Are you Syrious? pruža vam priliku da sudjelujete u humanitarnoj akciji Božić Bajramu i tako pomognete tražiteljima azila i azilantima, ali i drugim socijalno ugroženim obiteljima.

Osnovna je misija ove organizacije pomoći svakome tko traži pomoć, s voljom i bez straha, stavljajući interese izbjeglica i drugih socijalno ugroženih građana iznad projektnih stavaka i samopromocije. Naime, ona pruža jednaku priliku svima, bez obzira na nacionalnu, vjersku ili drugu pripadnost i trudi se svima omogućiti ugodne blagdane.

Svatko tko je u mogućnosti uljepšati blagdane obiteljima koje su slabijeg socijalnog statusa može to učiniti uplatom iznosa po vlastitom izboru na IBAN račun HR4023400091510902840, Udruga Zemljani – Are You Syrious?. Račun je otvoren posebno za ovu namjenu, a sva sredstva prelit će se u darovne kartice za socijalno ugrožene obitelji. Osim novca možete darovati higijenske potrepštine koje ljudi redovito traže u free shopu udruge, u ulici Brune Bušića 42 u Zagrebu, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 12 do 15 sati. Svi oni koji nisu u mogućnosti sudjelovati u humanitarnoj akciji darivanjem novca i ostalih sredstava mogu pridonijeti dijeljenjem Facebook objave.

Ukupni iznos pomoći i broj obitelji koji će ju primiti ovisit će o donacijama. Udruga je svoje čarapice već ispraznila i na račun akcije prebacila prvih 3000 kuna! 

Komentari na članak

Vezani članci

Christmas loading

Božićno raspoloženje među studentima

VIDEO: Erasmus ekipa izaziva zagrebačke studente

Prije nekoliko sati u Facebook grupi Erasmus Zagreb 2015/2016 Official Group osvanuo je jedan zanimljiv video izazov. 

Advent

Predblagdanska čarolija

Mnoštvo događanja namijenjenih studentima u tjednu prije Božića na riječkom Kampusu

Studenti Sveučilišta u Rijeci pripremili su divan, predbožićni program koji možete posjetiti od ponedjeljka, 17. prosinca, do petka, 21. prosinca 2018. godine.

Klizalište na Tomislavcu, FOTO Večernji list

Obilježavanje blagdana u Zagrebu

Trg kralja Tomislava postaje veliki ledeni park

U organizaciji Turističke zajednica grada, nizom kulturnih i zabavnih događaja krećemo ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima.

Božićne zazubice

Blagdanske zazubice

Obavezni hedonizam: Jednostavni recepti za blagdane

Jednostavni i ukusni recepti kojima ćete oduševiti svoje najbliže. Božićno vrijeme je doba kada se trebate nagraditi za sve ono na čemu ste se istrošili tijekom cijele godine.

pomoć

Humanitarna akcija

Studentski zbor i Alumni klub iz Gospića: „Olakšajmo život malom Petru Šimunu!”

– Uključimo se i olakšajmo život malom Petru Šimunu! Petrovi roditelji očajni su i iscrpljeni dugogodišnjim borbom. – poručuju iz Alumni kluba.