Javni prijevoz

ZET-ovom e-ispričnicom opravdajte kašnjenje na nastavu

Tramvaj: vožnja

Ako zbog problema u javnom prijevozu zakasniš na nastavu, ispuni formular i ZET će se umjesto tebe ispričati tvom fakultetu.

Zakasnio/zakasnila si u školu ili na fakultet zbog zastoja u javnom prijevozu ili kašnjenja autobusa ili tramvaja, a profesori misle da izmišljaš? Ne brini, ZET ti nudi uslugu e-ispričnice. S njom nećeš imati dodatnih problema i komplikacija te morati odlaziti u ZET-ove poslovnice kako bi mogao opravdati svoje zakašnjenje na nastavu ili neki važan događaj.

Na poveznici se nalazi formular koji trebaš ispuniti. Zanimljivo je to što ne moraš osobno dostavljati ispričnicu profesoru, već samo trebaš popuniti sve podatke kao što su ime, prezime, tramvajska ili autobusna linija, datum i vrijeme događaja, kontakt broj, svoj e-mail. Potrebno je unijeti i e-mail pravne osobe kojoj potvrdu trebaš predati, sve ostalo će odraditi ZET, a ti ćeš opravdati svoje kašnjenje.

Članak je nastao u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

Komentari na članak

Vezani članci

foto

Financijska potpora

Stipendije za učenike i studente s prebivalištem na dubrovačkom području

Državljani Republike Hrvatske s prebivalištem na području Grada Dubrovnika mogu ostvariti stipendiju u iznosu od 320 do 1000 kuna. Prijave se zaprimaju do 14. studenoga 2017. godine.

Markov trg 2

Nove mjere

Mladi na stručnom osposobljavanju za rad će dobivati više od 1600 kuna plaće, rekao je ministar Mirando Mrsić

Prema podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, mjerom stažiranja bez zasnivanja radnog odnosa u ovoj je godini bilo obuhvaćeno ukupno 22.049 mladih osoba.

Stipendije u Chicagu

Prilika za mlade iz Hrvatske, BiH i Slovenije

Stipendiranje mladih ljudi u Chicagu

Mladi mogu u SAD-u steći radno iskustvo u području IT tehnologija.

Izvor: Pixabay

Radionice udruge Amazonas

Nauči kako videom poslati snažnu poruku

Oduvijek si htio naučiti nešto više o medijima, snimanju i montaži? Imamo nešto baš za tebe!

Dundo Maroje

Teatar M&M i Studentska glumačka družina Negromanti i Pometnici

Inovativna studentska izvedba velikog djela Marina Držića

Premijera Držićeve komedije „Dundo Maroje” održat će se u zagrebačkom dramskom kazalištu Gavella ove nedjelje u 19.30 sati.