Javni prijevoz

ZET-ovom e-ispričnicom opravdajte kašnjenje na nastavu

Tramvaj: vožnja

Ako zbog problema u javnom prijevozu zakasniš na nastavu, ispuni formular i ZET će se umjesto tebe ispričati tvom fakultetu.

Zakasnio/zakasnila si u školu ili na fakultet zbog zastoja u javnom prijevozu ili kašnjenja autobusa ili tramvaja, a profesori misle da izmišljaš? Ne brini, ZET ti nudi uslugu e-ispričnice. S njom nećeš imati dodatnih problema i komplikacija te morati odlaziti u ZET-ove poslovnice kako bi mogao opravdati svoje zakašnjenje na nastavu ili neki važan događaj.

Na poveznici se nalazi formular koji trebaš ispuniti. Zanimljivo je to što ne moraš osobno dostavljati ispričnicu profesoru, već samo trebaš popuniti sve podatke kao što su ime, prezime, tramvajska ili autobusna linija, datum i vrijeme događaja, kontakt broj, svoj e-mail. Potrebno je unijeti i e-mail pravne osobe kojoj potvrdu trebaš predati, sve ostalo će odraditi ZET, a ti ćeš opravdati svoje kašnjenje.

Članak je nastao u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Studentsko jedrenje 2017

Program osobnog razvoja

Outward Bound organizira besplatno jedrenje za mlade iz sustava socijalne skrbi

Po šest korisnika ustanova alternativne skrbi i centara za socijalnu skrb sudjelovat će u dvama programima osobnog razvoja i stjecanja profesionalnih vještina.

8 zdravih jela

Neka studentski Masterchef započne

VIDEO: Zdrava i jednostavna jela za studente

Donosimo recepte za jednostavna, koliko-toliko zdrava i relativno jeftina jela za svaki studentski džep.

Preporuke i mišljenja mladih pronalaze svoje mjesto u eropskim politikama

Lokalne konzultacije u udruzi CINAZ

Preporuke i mišljenja mladih pronalaze svoje mjesto u europskim politikama

U tijeku je peti ciklus strukturiranog dijaloga s mladima posvećen životnim vještinama. Da bi se uključio što veći broj ljudi, udruga CINAZ pomaže provedbi konzultacija u Zadarskoj županiji.

Isto

Edukacija u Vrpolju

Seminar za studente i mlade o donošenju odluka u lokalnoj zajednici strukturiranim dijalogom

Besplatan seminar „Strukturiranim dijalogom do promjene u lokalnoj zajednici” održat će se u utorak, 3. srpnja u Vrpolju. U njemu mogu sudjelovati studenti te mlade osobe, zainteresirane za poboljšanje vlastitog položaja u okviru lokalnih zajednica.

 Plakat Zdravstveno osiguranje za sve redovne studente

Ministarstva su se usuglasila

Zakon o obveznom zdravstvenom osiguranju ide na hitnu saborsku proceduru

Zakon o zdravstvenom osiguranju ide na hitnu proceduru izmjene u Sabor, a na snagu stupa tek od 1. studenoga