Javni prijevoz

ZET-ovom e-ispričnicom opravdajte kašnjenje na nastavu

Tramvaj: vožnja

Ako zbog problema u javnom prijevozu zakasniš na nastavu, ispuni formular i ZET će se umjesto tebe ispričati tvom fakultetu.

Zakasnio/zakasnila si u školu ili na fakultet zbog zastoja u javnom prijevozu ili kašnjenja autobusa ili tramvaja, a profesori misle da izmišljaš? Ne brini, ZET ti nudi uslugu e-ispričnice. S njom nećeš imati dodatnih problema i komplikacija te morati odlaziti u ZET-ove poslovnice kako bi mogao opravdati svoje zakašnjenje na nastavu ili neki važan događaj.

Na poveznici se nalazi formular koji trebaš ispuniti. Zanimljivo je to što ne moraš osobno dostavljati ispričnicu profesoru, već samo trebaš popuniti sve podatke kao što su ime, prezime, tramvajska ili autobusna linija, datum i vrijeme događaja, kontakt broj, svoj e-mail. Potrebno je unijeti i e-mail pravne osobe kojoj potvrdu trebaš predati, sve ostalo će odraditi ZET, a ti ćeš opravdati svoje kašnjenje.

Članak je nastao u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Suđenje

Saznajte više

Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira

Ova kazna pripada u opseg Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Zakon o prekršajima protiv javnog reda i mira (NN 5/90, 30/90, 47/90) na red za izmjene je došao tek u rujnu 2012. godine.

S.D. Stjepan Radić 010

Konačno počinju radovi

Sve spremno za obnovu domova

— Sutra će se potpisati ugovor sa izvođačima radova, a radovi će krenuti odmah. — javljaju iz Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu.

Liječnik

Zdravstvena zaštita studenata

Suradnja Studentskog centra Rijeka i HZJZ-a donosi aktiviranje Ambulante za studente SN Trsat

Studentski centar udružio je snage sa Zavodom za javno zdravstvo, a prvi pozitivan korak prema podizanju razine zdravstvene zaštite riječkih studenata predstavlja proces pokretanja Ambulante u sklopu Paviljona 1 u SN Trsat. Početak suradnje obilježit će se predavanjem liječnika o važnosti brige za vlastito reproduktivno i mentalno zdravlje.

Studenti uživaju

Life hackovi

Olakšaj si studentski život ovim sitnicama!

Donosimo ti nekoliko savjeta kako olakšati ovaj, ionako već dovoljno težak, studentski život.

Riva

Edukativna radionica

Mladi u Splitu sastavljat će prijedloge politika za poboljšanje kvalitete života

Prva besplatna edukativna radionica projekta „Suprotiva” održat će se 26. kolovoza. Međusobnom će suradnjom mladi naučiti kako sastaviti prijedloge mjera i politika za koje smatraju da bi poboljšale kvalitetu života mladih, kako u njihovim lokalnim zajednicama tako i na nacionalnoj razini.