Doručak koji daje energiju za cijelo jutro

Ukusni smoothie za zdravi početak dana

Smoothie

Doručak je, to već svi znaju, najvažniji obrok u danu! Još je važniji i bolji ako je zdrav i pun kvalitetnih namirnica, kako bi dan počeo na najbolji mogući način. Donosimo vam ukusni recept za smoothie koji će vas oduševiti, a vašem organizmu donijeti obilje vitamina i hranjivih tvari!

Iako sa svih strana bruje informacije kako je doručak najvažniji obrok u danu te da stoga treba biti kvalitetan i zdrav, mnogi ga studenti preskaču ili zamjenjuju ispijanjem kava. Približavanjem nove akademske godine, mogli biste donijeti zdravu odluku da od ove godine svoj dan započnete na zdrav način.

Kako bismo vam pomogli u tome, donosimo recept za ukusni smoothie u kombinaciji sa zobi originalnoga imena Summer Sunrise Joy, koji bi vas mogao primamiti da ga barem isprobate. 

Za početak izmiješajte 5 jagoda, 8 trešnji, pola šalice zobenih pahuljica i 1 šalicu vode. Dobivenu smjesu izlijte na dno velike staklene čaše. 

Za smoothie pomiješajte 1 veliku mrkvu, 1 i pol zrelu bananu, 2 velike suhe smokve te pola šalice bademovog mlijeka. Nakon što ste prethodno navedene sastojke izmiješali u blenderu, prelijte preko prve smjese u staklenoj čaši.

Na vrh izrežite 2 jagode, malo borovnica i badema.

Vitaminska bomba je spremna, a vi ćete biti puni energije cijelo jutro, a i dulje! 

Komentari na članak

Vezani članci

Steak

Izbjegnite noćne more

Manje pržene hrane, čokolade i alkohola za bolji san

Većina stručnjaka preporuča laganu prehranu prije spavanja te izbjegavanje alkohola i stimulansa.

Pijani student

Znanstveno istraživanje

Nemojte pijani ići na spavanje

Ne preporučuje se konzumiranje alkohola u velikim količinama, pogotovo ne prije spavanja jer narušava kvalitetu sna. Saznajte što se događa s vašim tijelom ako pijani odete spavati.

Rolice sa cimetom

Brzo, jednostavno i ukusno

Recept za fantastične rolice sa cimetom koje ne opterećuju studentski budžet

Ako volite cimet, isprobajte jednostavan, jeftin i brz recept za rolice s ovim začinom koje će vas oduševiti.

https://pixabay.com/en/blueberry-muffin-muffins-2136750/

Jednostavan recept

Kuhajte sa Studentskim: lagani i poletni „muffini“ u slanoj i slatkoj varijanti

Dobili ste kalup za „muffine“ na poklon i nakon što ste uočili kako je internet prepun savjeta za izradu najukusnijih „muffina“, niste znali otkuda krenuti? Ne morate tražiti dalje. S našim receptom gotovi ste za 10 minuta plus pečenje.

I can do this

TED inspiracija

Inspirativni TED razgovori za zdravlje, fitness i sreću

Vjerujemo da ste se puno puta našli u situaciji kada ne možete pronaći nimalo inspiracije kako biste se pokrenuli, zato smo vam pripremili TED razgovore koji će vam u potpunosti promijeniti mišljenje!