Doručak koji daje energiju za cijelo jutro

Ukusni smoothie za zdravi početak dana

Smoothie

Doručak je, to već svi znaju, najvažniji obrok u danu! Još je važniji i bolji ako je zdrav i pun kvalitetnih namirnica, kako bi dan počeo na najbolji mogući način. Donosimo vam ukusni recept za smoothie koji će vas oduševiti, a vašem organizmu donijeti obilje vitamina i hranjivih tvari!

Iako sa svih strana bruje informacije kako je doručak najvažniji obrok u danu te da stoga treba biti kvalitetan i zdrav, mnogi ga studenti preskaču ili zamjenjuju ispijanjem kava. Približavanjem nove akademske godine, mogli biste donijeti zdravu odluku da od ove godine svoj dan započnete na zdrav način.

Kako bismo vam pomogli u tome, donosimo recept za ukusni smoothie u kombinaciji sa zobi originalnoga imena Summer Sunrise Joy, koji bi vas mogao primamiti da ga barem isprobate. 

Za početak izmiješajte 5 jagoda, 8 trešnji, pola šalice zobenih pahuljica i 1 šalicu vode. Dobivenu smjesu izlijte na dno velike staklene čaše. 

Za smoothie pomiješajte 1 veliku mrkvu, 1 i pol zrelu bananu, 2 velike suhe smokve te pola šalice bademovog mlijeka. Nakon što ste prethodno navedene sastojke izmiješali u blenderu, prelijte preko prve smjese u staklenoj čaši.

Na vrh izrežite 2 jagode, malo borovnica i badema.

Vitaminska bomba je spremna, a vi ćete biti puni energije cijelo jutro, a i dulje! 

Komentari na članak

Vezani članci

krafne

Na današnji dan

Kuhajte sa Studentskim: Proslava međunarodnog dana „donutsa” njihovom jednostavnom pripremom

14. rujna obilježava se međunarodni dan američkih krafni, stoga isprobajte jednostavan recept za njihovu pripremu kako biste se zasladili s prijateljima, kolegama ili članovima obitelji.

FOTO: scienceillustrated.com.au

Nada je rođena

Beba izliječena od infekcije HIV-om

Znanstvenici uspjeli ponoviti rezultate jednog od najvećih medicinskih dostignuća u posljednjih nekoliko godina.

sadsad

Produktivno spavanje

5 razloga za popodnevno drijemanje

Drijemeži se često etiketiraju kao navike lijenčina te zato često ne dobivaju zasluge za sve koristi od kojih mogu biti. Kako bismo okrenuli vaše mišljenje, donosimo vam 5 razloga za zasluženi popodnevni odmor.

Ljubavna stolica Jelly

Jedinstveni domaći proizvod globalne primjene

Ljubavna stolica hrvatskog inovatora spas za loš, rijedak i nekvalitetan seks

Stolica Jelly anatomski je građena tako da pruža mogućnost više od 50 različitih poza vođenja ljubavi u kojima jednako uživaju oba partnera.

Simple Green

Simple Green

Mjesto kreativnih jela posvećeno zdravoj veganskoj i sirovoj prehrani

U Simple Greenu možete kušati ukusna veganska i sirova jela. Riječ je o konceptu kojim dominiraju jednostavnost, kreativnost i „zeleni pristup“.