Studentski kongres

Sve o HIV-u moguće doznati na FKIT-u

FKIT

– U fokusu je Kongresa virus HIV-a; njegova struktura, genom, biokemijske interakcije, lijekovi i oblikovanje lijekova te dijagnostika infekcije. Vjerujemo da bi studentima u STEM-području ovaj Kongres bio vrlo zanimljiv te ih pozivamo da se priključe! – poručuju iz Studentske sekcije HKDI-ja.

Studentska sekcija Hrvatskog društva kemijskih inženjera i tehnologa (HDKI) organizira Studentski kongres o HIV-u. Održat će se 1. veljače 2020. na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije Sveučilišta u Zagrebu (Marulićev trg 19). 

– U fokusu je Kongresa virus HIV-a; njegova struktura, genom, biokemijske interakcije, lijekovi i oblikovanje lijekova te dijagnostika infekcije. Sudjelovati se može usmenim izlaganjem, odnosno posterskim priopćenjem ili pasivno. Vjerujemo da bi studentima u STEM-području ovaj Kongres bio vrlo zanimljiv te ih pozivamo da se priključe! Također, vjerujemo da je ovo izvrsna prilika studentima da izlože svoje radove te prošire vlastito znanje o cjelokupnoj problematici virusa HIV-a. – poručuju iz Studentske sekcije HKDI-ja.

Prijave za sudjelovanje na Kongresu otvorene su do 24. siječnja, a rok je za slanje sažetka izlaganja 20. siječnja. Dodatne informacije nalaze se na službenom Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Futsal, univerzalna

Prvenstvo u futsalu

Studentice FKIT-a osvojile 1. mjesto na 5th World InterUniversities Championshipsu

Ženska futsal ekipa zagrebačkog Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije osvojila je 1. mjesto na 5th World InterUniversities Championships prvenstvu održanom u Puli. Dodatan razlog za slavlje imala je i Lucija Svorcina kao najbolja igračica turnira.

Dva para nogu koje proviruju ispod pokrivača

Vaše zdravlje je u vašim rukama

Vodič kroz spolno prenosive bolesti

Zaboravite na sram i saznajte sve činjenice o seksualno prenosivim bolestima kako bi zaštitili svoje, ali i zdravlje vašeg partnera.

Filozofski fakultet

Riječki interdisciplinarni kongres studenata društvenih i humanističkih znanosti

Prijave na kongres "Društvo (ne)znanja" zatvaraju se sutra!

Odabirom naslova teme "Društvo (ne)znanja", organizatori žele potaknuti kolege studente na promišljanje o davno postavljenom idealu društva znanja i preispitivanje mogućnosti njegove realizacije.

ERFUSS

ERFUSS...'14

Međunarodni kongres studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta

ERFUSS...'14 započinje 11. travnja svečanim otvaranjem u Velikoj dvorani na Ekonomskom fakultetu.

Durex prvi emotikon za siguran seks

Podržite akciju korištenjem hashtaga #CondomEmoji

Durex kreira prvi službeni emotikon za siguran seks

Takav će emotikon omogućiti mladima da prevladaju neugodnosti u raspravama o sigurnom seksu, potaknuti razgovor i podići svijest o važnosti korištenja kondoma u zaštiti od spolno prenosivih bolesti, uključujući HIV i AIDS.