Svjetski dan svjesnosti o limfomima

Studenti iz udruge CPSA otkrivaju zanimljivosti o limfomima; pozivaju i na upis u registar darivatelja krvotvornih matičnih stanica

https://pixabay.com/en/the-conference-lecture-lecture-hall-3248255/

Povodom Svjetskog dana svjesnosti o limfomima udruga CPSA otkriva pregršt zanimljivosti o Hodgkinovom limfomu. K tome poziva sudionike i da pristupe upisu u registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske (CPSA) u suradnji s farmaceutskim gigantom Takedom i Zakladom Ana Rukavina pripremila je još jednu edukativnu poslasticu na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu. U petak, 13. rujna, s početkom u 14 sati, povodom Svjetskog dana svjesnosti o limfomima, kratkim predavanjem i Q&A sessionom otkrit će vam pregršt zanimljivosti o Hodgkinovom limfomu. 

Potom će uslijediti bogati domjenak. Na samom kraju svi će sudionici, bez obveze, biti pozvani učiniti dobro djelo pristupanjem upisu u registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Upis se vrši ispunjavanjem potrebne dokumentacije i vađenjem uzorka krvi.

Na poveznici se možete prijaviti za sudjelovanje koje je besplatno.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Uručena vrijedna donacija riječkom studiju Dentalne medicine

Medicinski fakultet Rijeka

Uručena vrijedna donacija riječkom studiju Dentalne medicine

Uz pomoć uređaja, koji će se u Hrvatskoj prvi put koristiti upravo na Medicinskom fakultetu, Studij dentalne medicine Medicinskog fakulteta u Rijeci postaje jedan od vodećih centara na području CAS CAM tehnologije.

safas

Edukacije u inozemstvu

Za ljetnu školu u Mađarskoj The Cultural Heritage of Hungary pokriveni gotovo svi troškovi

Sveučilište u Pečuhu organizira ljetnu školu The Cultural Heritage of Hungary od 30. lipnja do 14. srpnja, na kojoj imate priliku naučiti više o Mađarskoj. Prijave traju do 14. ožujka.

Tourism Fun&Run

Spajanje sporta s turizmom

U tijeku prijave za „Tourism fun&run”, besplatan studentski obrazovno-rekreativni projekt

USTEF spaja sport i turizam omogućujući aktivan odmor koji uključuje mnoštvo sportskog sadržaja i stjecanja novih znanja projektom koji će se održati u subotu, 19. svibnja, od 10 sati.

Škola održivog razvoja

Šesta škola održivog razvoja

Prijavite se na besplatnu edukaciju o održivom razvoju

Udruga za promicanje projektne kulture EU klub raspisala je natječaj za besplatnu edukaciju koja će se održati u Rijeci i Zagrebu. Na natječaj se mogu prijaviti studenti i mladi koji žele doprinijeti održivom razvoju zajednice.

https://pixabay.com/en/doctor-medical-medicine-health-563428/

Međunarodno natjecanje

PMKS: 32 studenta Medicine i Farmacije u borbi za glavnu nagradu u iznosu od 3000 kuna

Budući da je primarna zdravstvena zaštita temelj zdravlja pacijenta, u fokusu je međunarodnog natjecanja studenata Medicine i Farmacije čija je suradnja na tom području itekako važna. Uz rješavanje zadataka čija će se uspješnost novčano nagraditi, događaj obuhvaća edukativne, humanitarne i turističke sadržaje.