Svjetski dan svjesnosti o limfomima

Studenti iz udruge CPSA otkrivaju zanimljivosti o limfomima; pozivaju i na upis u registar darivatelja krvotvornih matičnih stanica

https://pixabay.com/en/the-conference-lecture-lecture-hall-3248255/

Povodom Svjetskog dana svjesnosti o limfomima udruga CPSA otkriva pregršt zanimljivosti o Hodgkinovom limfomu. K tome poziva sudionike i da pristupe upisu u registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske (CPSA) u suradnji s farmaceutskim gigantom Takedom i Zakladom Ana Rukavina pripremila je još jednu edukativnu poslasticu na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu. U petak, 13. rujna, s početkom u 14 sati, povodom Svjetskog dana svjesnosti o limfomima, kratkim predavanjem i Q&A sessionom otkrit će vam pregršt zanimljivosti o Hodgkinovom limfomu. 

Potom će uslijediti bogati domjenak. Na samom kraju svi će sudionici, bez obveze, biti pozvani učiniti dobro djelo pristupanjem upisu u registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica. Upis se vrši ispunjavanjem potrebne dokumentacije i vađenjem uzorka krvi.

Na poveznici se možete prijaviti za sudjelovanje koje je besplatno.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Edukacije Virtualnog ženskog poduzetničkog centra

Ulaganje u nova znanja

Besplatne edukacije za poduzetnike i one koji to žele postati

Nove edukacije Virtualnog poduzetničkog centra počinju 11. rujna u Vukovaru, 12. rujna u Pakracu, 17. rujna u Novoj Gradiški te 25. rujna u Jastrebarskom. Besplatno mogu sudjelovati poduzetnici i oni koji bi poduzetnicima tek htjeli postati.

Studentice farmacije

Mladi umovi vrijedni divljenja

Hrvatski studenti farmacije proglašeni najboljima na svijetu

Blistava budućnost očekuje mlade genijalce iz Udruge studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatska.

Rad na laptopu

Neformalno obrazovanje

Najkorisniji „online" certifikati

„Online" certifikati posebno su poželjni kod onih koji se bave nekim kreativnim područjem, kao što je rad s novim medijima. Donosimo vam neke od najpoželjnijih i najkorisnijih programa te mrežne stranice na kojima ih možete uglavnom beplatno steći.

Ana Rukavina

U Zagrebu

Dan otvorenih srca u Zakladi Ana Rukavina

Tijekom osam godina postojanja registra, broj darivatelja i donatora se povisio s početnik 150 na čak 45.822 potencijalnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica.

Tjedan mobilnosti studenata

IAESTE Osijek

Tjedan mobilnosti studenata u Osijeku

Od ponedjeljka, 19. listopada, u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta na Kampusu u Osijeku održat će se Tjedan mobilnosti studenata. Zainteresirani studenti moći će čuti predstavljanja studentskih udruga, iskustva s prakse, ali i mnoga druga korisna predavanja.