Zoom u znanost

Stručnjakinje objašnjavaju može li se povezati uživanje u hrani sa svjesnim jedenjem

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

O tome što je svjesna prehrana i je li moguće spojiti uživanje u hrani sa svjesnim jedenjem, na PBF-u na događaju u organizaciji studentske udruge PROBION 30. svibnja u 18 h govorit će stručnjakinje iz prakse.

Udruga studenata Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu PROBION organizirala je 3. Zoom u znanost. Naime, ove je akademske godine već priredila nekolicinu zanimljivih predavanja kojima progovara o fenomenima koji se kriju pod manje poznatim stručnim nazivima, ali studentima važne i zanimljive tematike.

U četvrtak, 30. 5. 2019, u 18 sati na rasporedu je predavanje pod nazivom Mindfulness u prehrani. Održat će se na PBF-u u dvorani 2.

O tome je li moguće povezati uživanje u hrani i osviješten pristup uzimanju namirnica, kao i o tome je li ta metoda povezana s nutricionističkom praksom baš prije ljeta kada mnogi intenzivnije počinju razmišljati o svojim prehrambenim navikama, govorit će mag. psych. Eva Jurković iz Centra za psihološko savjetovanje Sirius. Nakon predavanja bit će održana i radionica o svjesnoj prehrani.

Drugi dio predavanja vodi mag. nutr. Sandra Zugan koja će na vlastitim primjerima iz rada s ljudima pokazati kako se tehnike svjesnog jedenja mogu primijeniti u nutricionističkoj praksi. 

Svoj dolazak možete potvrditi na poveznici, gdje se nalaze i dodatne informacije.

Komentari na članak

Vezani članci

ISHA Zadar, obilježavanje II. svjetskog rata

ISHA Zadar

Zadarski studenti obilježavaju 70. godišnjicu kraja Drugog svjetskog rata predavanjem

Studenti povijesti u Zadru organiziraju predavanje na temu 70. godišnjice obilježavanja kraja II. svjetskog rata u Europi.

Fotografiranje

KSET-ov tečaj

Ako vas muči kakav fotoaparat kupiti, ne propustite Fototečaj

Ako niste sigurni koji se procesi odvijaju u vašem fotoaparatu, što se krije u mraku tamne komore ili ne znate kako samostalno razviti crno-bijeli film te na što trebate pripaziti pri kupnji novog digitalnog fotoaparata, prijavite se za uvodno predavanje KSET-ovog Fototečaja.

Inovacije 2025.

Predviđanja u znanosti i tehnologijama

Inovacije koje nas očekuju 2025. godine

Analitičari Thomson Reutersa u ovom izvještaju opisuju predviđanja najznačajnijih stvari vezanih uz razvoj znanosti i tehnologije koje nas očekuju u narednih 10 godina.

Fontana di Trevi, Rim

Putopisno predavaje u Klubu mladih Split

Prošetajte drevnim Rimom izvan dobro utabanih turističkih staza

Putopisno predavanje "Roma – città eterna" održat će se 9. svibnja u Klubu mladih Split. Renata Busatto odvest će posjetitelje na putovanje kroz arhitektonsku baštinu Vječnog Grada.

App start contest logo 2017

U organizaciji udruge eStudent

Otvorene prijave za najveće studentsko natjecanje u izradi aplikacija

App Start Contest vodeće je studentsko natjecanje u razvoju mobilnih i internetskih aplikacija u Republici Hrvatskoj koje već desetu godinu okuplja velik broj ambicioznih studenata te ih potiče da pokažu svoju kreativnost i znanje.