Mini trikovi za lakši život

Izdržite cijelu noć u štiklama - evo kako!

Štikle

Mali trikovi koji život čine ljepšim - riješite se boli u nogama koju uzrokuje nošenje visokih potpetica!

Drage djevojke, koliko ste puta krenule van u štiklama i požalile nakon sat vrmena stajanja na nogama? Možda čak niste požalile jer sa sobom nosite balerinke ili niske sandale. Bilo kako bilo, izbjegavanje visokih potpetica ili izuvanje u pola izlaska nisu nikakvo rješenje.

Što ako vam kažemo da postoji jedan mali trik koji će vas osloboditi boli u nogama? I ne, ne radi se o silikonskim ulošcima, nego o nečemu puno jeftinijem i praktičnijem - medicinskom flasteru.

Naime, flasterom spojite treći i četvrti nožni prst (brojeći od palca) i spremne ste za izlazak. Trik je u tome da se upravo između ova dva prsta nalazi živac koji stvara bol u nogama, a spajenjem prstiju, smanjuje se pritisak na taj živac i automatski vas noge puno manje bole.

Naravno, ništa nije savršeno pa tako ni ovaj trik nije primjenjiv kad su u pitanju otvorene štikle, ali bolje išta nego ništa.

I da, pripazite da ne spojite prste prečvrsto. 

Komentari na članak

Vezani članci

Mobitel na stolu

Održavanje života elektroničkog ljubimca

Spasite svoj mobitel od kvarova uzrokovanih vodom

Do sada su rijetki znali kako se ponašati u ovakvom slučaju, no uz našu pomoć možda će sada mnogi saznati kako se mobitel još uvijek može spasiti nakon pada u vodu.

Pegla za kosu

Par trikova za drugačiji izgled

Peglom za kosu možete puno više od ravnanja kose

Iako je prvenstveno namijenjena za ravnanje, pegla za kosu može vam pomoći u stvaranju brojnih frizura i to u svega nekoliko minuta. Ako želite uvijati kosu ili joj dodati volumena, a posjedujete peglu za kosu, nema potrebe da ulažete još novca u ostale naprave namijenjene isključivo uvijanju kose.

https://www.flickr.com/photos/44658482@N07/4229848508/in/photolist-7rM5Ay-dkW5b9-527YHV-r5Yjy8-91BWfQ-7ZDFtE-ixMnzh-Ht9WDA-9rtQCJ-H7cyur-d6mjJQ-8pFJn5-4NHZgk-eaFYK4-7rgA3f-bEfGLo-QJ1ryc-SeZV4j-QJ1rGi-RYRxHC-74vBrv-4quLBC-S2HkDp-RbVmC9-7fWySC-5ihcQp-92B7ej-7KdFcF-dw4Xhe-dzzA2-5tzPGd-RymCKd-4DtwuT-iyH1Di-69f1JD-5T2rUZ-PWA3L-5HqYyN-J2ZkXK-4osq1N-aRaZyk-dRTu5n-ozukM2-bcznJM-pb6xZq-64ABGR-4ffHwC-J2Znzx-72mqhx-6UrMK

Trikovi za kućanstvo

Šećer i maslac ubrzavaju prokuhavanje hrane i pića

Neki proizvodi imaju isključivo jednu upotrebu, dok su neki višenamjenski. Uz višenamjenske proizvode uštedjet ćete na vremenu, ali i sačuvati novac.

Štikle

Zdravlje ispred ljepote

Djevojke, oprez! Visoke potpetice mogu uzrokovati trajne zdravstvene probleme!

Dugotrajno nošenje visokih potpetica troši Ahilovu tetivu koja vam može zadati probleme čak i onda kada ne nosite svoje najdraže cipele.

party

Tulum bez stresa

Jednostavni trikovi za vrhunski tulum

Trikovi koji će vas riješiti stresa oko pripreme tuluma.