Modna revija

Galerija Klovićevi dvori priprema se za veliki humanitarni modni događaj!

Modna revija Fashion&Compassion

Bacite oko na imena dizajnera i modnih kuća koji će vam se predstaviti na humanitarnoj reviji kojom se prikupljaju donacije za opremanje senzoričkog parka bolnice Goljak.

U utorak, 7. svibnja, Galerija Klovićevi dvori otvorit će svoja vrata velikoj modnoj reviji Fashion&Compassion u organizaciji Rotaract kluba Zagreb Kaptol, pod pokroviteljstvom Predsjednice RH i Sveučilišta u Zagrebu. I ove su godine najavljeni brojni poznati dizajneri čije će se kolekcije predstaviti svim zainteresiranim gostima i javnosti.

Klub je nedavno otkrio imena:

  • VARTEKS koji ove godine privlači veliki interes javnosti i medija svojom kreativnošću i pravom modnom revolucijom
  • Morana Krklec, poznata po višegodišnjim nastupima na brojnim revijama kao što je BIPA Fashion.hr, koja se nakon završenog zagrebačkog Tekstilno-tehnološkog fakulteta upustila u dizajnerske vode, a zbog svoje se kreativnosti ističe u mnoštvu drugih
  • Loreta Gudelj koja svoju prepoznatljivost krije u svestranosti; mlada prevoditeljica, likovna kritičarka, profesorica, poduzetnica i naravno dizajnerica – jedina dizajnerica u Hrvatskoj koja je nastupila na svakom izdanju revije Fashion&Compassion; zagovornica je slow fashiona i inspiraciju nalazi u latinoameričkoj kulturi i tradiciji
  • Mirna Posavčević, svojevrsni novitet zagrebačkoj publici jer svoju karijeru gradi u Istri, točnije Umagu (gdje se nalazi njen modni butik); njezin brend AnimaM teži jednostavnosti, čistim linijama i ručno oslikanim detaljima na odjeći
  • Ivan Friščić, publici duže poznat kao modni stilist, koji sada pažnju plijeni novim brendom DE LIGHT kojim pokazuje da zna detaljan i složen proces do savršenog komada odjeće.

Vrata revije bit će otvorena svim zainteresiranim gostima koji žele poduprijeti humanitarni cilj revije, a to je opremanje senzoričkog parka bolnice Goljak. Još su danas dostupne ulaznice na poveznici uz donacijski iznos od 150 kn za odrasle, odnosno 100 za mlade i studente.

Komentari na članak

Vezani članci

https://www.flickr.com/photos/xvii_st3/14126139682/in/photolist-xvQ2d-xvRte-xvPr9-xvPwc-xvQsd-xvRqp-xvRJR-xvS7E-nf3K2c-xvPJR-xvQdd-nwYiM5-xvS3V-xvPS9-xvQY3-xvQxs-nfJR3y-xvRNb-dEszq-xvRf1-tQi9LJ-xvPU3-nwhabs-9ENjU9-9ENjSo-nwWjXV-xvNv1-dEsku-9EKom4-nwhaqf-nfJEUM-nfJUxC-dEskq-Mi5Hfh-Mi5Hef-M2bQDC-Mi5GKj-2ezLLmJ-UdWQqh-uuRGHc-uuHLj5-nfJBWv-nfJBfF-nfJKMJ-6mbJUJ-xvQBu-xvPhA-xvP7U-xvP3a-xvNCx/

Humanitarna akcija Ključ života

Fešta Sv. Duje prvi put u humanitarnom duhu

Pozivom na broj 060 9002 doniraju se sredstva za Dječju traumatologiju Odjela fizikalne medicine, a sve posjetitelje očekuje bogat zabavni i kulturno-umjetnički program.

Humanitarna akcija Kristijan Horvat

Studentski dom Stjepan Radić provodi akciju

Humanitarna akcija za Kristijana Horvata

Za vrijeme zimskih praznika organizirane su mnoge humanitarne akcije u kojima su studenti zajedno pomogli najpotrebnijima. Nadamo se da će studenti ponovno moći otvoriti svoja srca i pomoći svojem kolegi Kristijanu Horvatu.

Djeca

„Djetinjstvo van bolnice”

Prikupljanjem donacija i humanitarnim koncertom splitski studenti pomažu najmlađima

Splitski studenti humanitarnim koncertom i prikupljanjem donacija daju svoj doprinos uređenju Klinike za dječje bolesti KBC-a „Split”.

humanitarna akcija

Intervju s voditeljicom inicijative Komuniciraj humanitarno

„Humanost dolazi iz srca, a komunikacija je alat koji nam je pomaže širiti"

Koliko je teško „komunicirati humanitarno" i što je važno za uspješnu akciju, otkrila nam je Suzana Jovanović.

OO

Otvoreno srce HKS-a

Studenti HKS-a prikupljaju donacije za Otvoreni ormar

Donacije će se prikupljati u prizemlju glavne sveučilišne zgrade u ponedjeljak, 1. travnja, i utorak, 2. travnja, od 9:00 do 13:00.