Modna revija

Galerija Klovićevi dvori priprema se za veliki humanitarni modni događaj!

Modna revija Fashion&Compassion

Bacite oko na imena dizajnera i modnih kuća koji će vam se predstaviti na humanitarnoj reviji kojom se prikupljaju donacije za opremanje senzoričkog parka bolnice Goljak.

U utorak, 7. svibnja, Galerija Klovićevi dvori otvorit će svoja vrata velikoj modnoj reviji Fashion&Compassion u organizaciji Rotaract kluba Zagreb Kaptol, pod pokroviteljstvom Predsjednice RH i Sveučilišta u Zagrebu. I ove su godine najavljeni brojni poznati dizajneri čije će se kolekcije predstaviti svim zainteresiranim gostima i javnosti.

Klub je nedavno otkrio imena:

  • VARTEKS koji ove godine privlači veliki interes javnosti i medija svojom kreativnošću i pravom modnom revolucijom
  • Morana Krklec, poznata po višegodišnjim nastupima na brojnim revijama kao što je BIPA Fashion.hr, koja se nakon završenog zagrebačkog Tekstilno-tehnološkog fakulteta upustila u dizajnerske vode, a zbog svoje se kreativnosti ističe u mnoštvu drugih
  • Loreta Gudelj koja svoju prepoznatljivost krije u svestranosti; mlada prevoditeljica, likovna kritičarka, profesorica, poduzetnica i naravno dizajnerica – jedina dizajnerica u Hrvatskoj koja je nastupila na svakom izdanju revije Fashion&Compassion; zagovornica je slow fashiona i inspiraciju nalazi u latinoameričkoj kulturi i tradiciji
  • Mirna Posavčević, svojevrsni novitet zagrebačkoj publici jer svoju karijeru gradi u Istri, točnije Umagu (gdje se nalazi njen modni butik); njezin brend AnimaM teži jednostavnosti, čistim linijama i ručno oslikanim detaljima na odjeći
  • Ivan Friščić, publici duže poznat kao modni stilist, koji sada pažnju plijeni novim brendom DE LIGHT kojim pokazuje da zna detaljan i složen proces do savršenog komada odjeće.

Vrata revije bit će otvorena svim zainteresiranim gostima koji žele poduprijeti humanitarni cilj revije, a to je opremanje senzoričkog parka bolnice Goljak. Još su danas dostupne ulaznice na poveznici uz donacijski iznos od 150 kn za odrasle, odnosno 100 za mlade i studente.

Komentari na članak

Vezani članci

Košarkaški turnir

Humanitarni turnir

Hakl u Malešnici za udrugu „fra. Mladen Hrkać“

Mladež HDZ-a 18. travnja organizira humanitarni košarkaški turnir u dvorani Osnovne škole Malešnica u Zagrebu. Sva prikupljena sredstva idu udruzi fra. Mladen Hrkač.

1

Božićna humanitarna palačinkijada

Studenti farmacije u božićnom duhu pomažu Hrabricama

Studenti FBF-a 20. prosinca organiziraju humanitarnu palačinkijadu, a sav će prilog donirati inicijativi Hrabrice. Dođite, osladite se, zabavite se i vratite osmijeh na dječja lica učinivši dobro djelo.

Humanitarno darivanje krvi

Darivanje krvi

Budi faca i sudjeluj u humanitarnom điru!

Humanitarno darivanje krvi u prostorijama Studentskog centra.

FOTO

Posjet dubrovačkoj katedrali

VIDEO: Misionar fra Miro Babić oduševio Dubrovčane

Mladi hrvatski misionar u dubrovačkoj katedrali održao je večernju svetu misu koja je okupila velik broj vjernika. Fra Miro pričao je o svojem afričkom putu i načinu na koji je Afrika, suprotno njegovim prvim razmišljanjima, promijenila njega, a ne on nju.

Humanitarna akcijs

Maraton i turnir na Kantridi

Humanitarna akcija za mladog košarkaša

Humanitarna udruga „Koga briga..“ i ove godine organizira plivački maraton na Kantridi te košarkaški turnir u cilju prikupljanja prihoda za liječenje mladog Matije.