LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

Zima solidarnosti na FPZG-u: kvizovi, večeri društvenih igara, karaoke večeri

Studentski zbor FPZG-a pomoću ovog projekta želi osigurati financijska sredstva za rad fakultetskih udruga, medija i sportske ekipe.

Studentski zbor FPZG-a pomoću ovog projekta želi osigurati financijska sredstva za rad fakultetskih udruga, medija i sportske ekipe.

Na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu, ove se godine održava Zima solidarnosti – projekt Studentskog Zbora FPZG-a koji za cilj ima osiguravanje dodatnih financijskih sredstava za fakultetske udruge, medije i sportske ekipe.
 

Zabavne, ali i edukativne aktivnosti


Kroz cijeli prosinac odvijaju se različite tematske aktivnosti poput kvizova, večeri društvenih igara, politološki Grad-Država-Rijeka, karaoke večeri te u suradnji s Klubom Studenata FPZGa i humanitarni buvljak. Također, u sklopu projekta organizirat će se i edukativna radionica na temu Mentalnog zdravlja.
 


VEZANO: BRADATA AUKCIJA Humanitarna akcija provodi se i ove godine


 

Potpredsjednik studentskog zbora Brian Joseph Piplica objasnio je raspodjelu prikupljenih sredstava.
 

„Sva sredstva koja se prikupljuju su na dobrovoljnoj razini (donacije su u iznosu od 2€) te se usmjeravaju prema onim udruženjima za koju je namijenjeno tematsko druženje tog dana. Uz to, projekt za cilj ima i poticanje daljnje participacije studenata kao i socijalizaciju, nova poznanstva, druženja te i sam razvoj udruga i ekipa.“

 

VEZANO: BOŽIĆNA AKCIJA Osam humanitarnih pub kvizova za mališane u bolnicama



Nadodao je da se kroz ovakve projekte razvijaju kultura i međuodnos studenata, ali i Fakultet političkih znanosti u cijelosti.
 

„Pozivaju se svi studenti Fakulteta političkih znanosti na sudjelovanje u ovim aktivnostima, a dobrodošli su i kolege/ice s drugih fakulteta.“ – poručio je Brian.


Raspored aktivnosti dostupan je na društvenim mrežama Studentskog Zbora Fakulteta političkih znanosti.
 

 

FOTO: STUDENTSKI.HR/PRIVATNI ARHIV, ILUSTRACIJA