Rovinj Photodays 2018.

Zgrabi fotić koji si objesio o klin, kreni u nove avanture fotkanja i osvoji nagrade

https://pixabay.com/en/analog-antique-exposure-black-body-1705135/

Otvorene su prijave za fotografski natječaj Rovinj PhotoDays 2018. Prijaviti se možeš do 31. siječnja, a participacije nema.

Ako si student likovnih (i ostalih vizualnih) umjetnosti, obradovat ćeš se informacijama koje te čekaju u nastavku teksta. No, nisi jedini koji će biti usrećen. Ako si svoj hobi fotografije pretvorio u zanimanje za vrijeme najljepšeg doba u svom životu i postao profesionalnim fotografom, onda će se i tebi pojaviti osmijeh na licu.

Otvoren je natječaj Rovinj Photodays 2018 i traje sve do 31. siječnja 2018. godine Jedanaestu godinu zaredom festival fotografije koji će se održati u Rovinju očekuje prijave radova suvremene fotografske scene. 

Prijaviti se možeš u 6 različitih kategorija te posebno izdvojenu kategoriju umjetnički koncept za koju vrijede malo drugačija pravila. Prema svojim željama možeš prijaviti samo jednu fotografiju, ali i seriju od najviše 6 fotografija. S druge strane, za kategoriju umjetnički koncept prijaviti možeš najmanje 8, a najviše 16 fotografija. Kategorije za prijavu fotografija su: arhitektura, moda, pejzaž, portret, akt/tijelo, dokumentarna fotografija. Detalje o kategorijama i posebnosti umjetničkog koncepta, kao i postupak prijave, možeš saznati ovdje

Dok si čitao ovaj tekst mislima ti je zasigurno prošlo Što ja dobivam od toga? Nagrade su vrlo zanimljive. Naime, žiri bira tri finalista iz svake kategorije, potom objavljuje njihova imena na web-stranici gdje su ujedno i promovirani te putem ostalih medijskih kanala i materijala festivala. Samo proglašenje pobjednika bit će tijekom završne manifestacije Rovinj Photodays 2018 od 4. do 6. svibnja 2018. godine Pobjednici će imati čast održati samostalnu izložbu na festivalu.

Još samo jedna sitnica na kraju, ako se već nisi prijavio, participacije nema

Komentari na članak

Vezani članci

Opera

Iznenađenje za brucoše

VIDEO: Kako je splitska Ekonomija postala "operna kuća"

U ulozi asistenata u nastavi našli su se operni pjevači i pjevačice Hrvatskog narodnog kazališta u Splitu. Dvoranu za predavanja svojim su glasovima ispunili sopranistica Antonija Teskera, mezzosopranistica Ivana Srbljan, tenor Vlado Garić i bas Mate Akrap.

Završene 34. Gavelline večeri

Kazališna manifestacija

Završene 34. Gavelline večeri; doznajemo tko je sve nagrađen

Biserka Ipša, Anica Tomić i Gea Vlahović odabrale su dobitnike nagrada za najbolju mušku ulugu, najbolju žensku ulogu, najbolju režiju te za najbolju predstavu ovogodišnjih Gavellinih večeri.

Svečana dodjela priznanja za projekt "Najmentor/ica 2015."

INA nagradila krativne studente i njihove mentore

Svečana dodjela priznanja za projekt "NajMentor/ica 2015."

U petak, 11. prosinca održala se svečana dodjela prizanja i nagrada studentima i profesorima u sklopu projekta "Najmentor/ica 2015." Naša najveća naftna kompanija ovim je natječajem pokazala koliko brine o obrazovanju mladih, čime proširuje svoje djelovanje na širi društveni aspekt.

Koreografska fantazija 2

Tako drugačiji i tako svoji

Premijerno izvedena „Koreografska fantazija br. 3" – slušanje tihim očima

„Koreografska fantazija br. 3", kako je opisuju, želi istražiti poluge plesa kao afirmativnu proizvodnju memorije koja omogućuje da kodove forme čitamo kao artikulaciju estetskih ideja i njihovih dosega, pa i njihovih transformacija ili rekontekstualizacija.

Josip Dragnić

Intervju s Josipom Dragnićem

„Ovogodišnji MAGfestival nudi pravo putovanje kroz stoljeća i glazbene stilove“

MAGfestival, jedan od najboljih međunarodnih festivala komorne glazbe u Europi koji je bio vjetar u leđa nekim današnjim međunarodno priznatim hrvatskim komornim sastavima, poput Kvarteta saksofona Papandopulo i Hrvatskog gudačkog kvarteta, danas je uspješno završio sedmu godinu održavanja. Tim smo povodom razgovarali s Josipom Dragnićem, jednim od organizatora i pokretača ovog vrhunskog festivala.