LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Ekonomski fakultet u Splitu

Završna konferencija projekta „Studirajmo zajedno!”

Sutra s početkom u 10:00 u Svečanom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Splitu, organizira se završna konferencija projekta „Studirajmo zajedno!“ čiji je nositelj Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu.

Sutra s početkom u 10:00 u Svečanom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Splitu, organizira se završna konferencija projekta „Studirajmo zajedno!“ čiji je nositelj Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu.

Sutra s početkom u 10:00 sati u Svečanom amfiteatru Ekonomskog fakulteta u Splitu, organizira se završna konferencija projekta „Studirajmo zajedno!“ čiji je nositelj Ekonomski fakultet Sveučilišta u Splitu.

Projekt se provodi u okviru IPA programa (komponenta IV „Razvoj ljudskih potencijala“, ugovorno tijelo: Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih – Odjel za financiranje i ugovaranje EU programa).

Projekt je potpisan 21. kolovoza 2013. godine u trajanju od 18 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta iznosi 2.211.738,608 kuna (293.753,04€) što je najveći ugovoreni iznos od 41-og ugovorenog projekta u okviru natječaja „Integracija skupina u nepovoljnome položaju u redoviti obrazovni sustav". 

Partneri na projektu su Županijska udruga slijepih Split i Udruga slijepih Zadarske županije, Prirodoslovno–matematički fakultet u Splitu, Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje, Filozofski fakultet u Splitu, Sveučilište Aarhus iz Danske te studentska organizacija AIESEC Split.

Tijekom konferencije bit će prezentirana ostvarena unaprjeđenja kvalitete i dostupnosti studiranja u svrhu povećanja zapošljivosti slijepih i slabovidnih osoba. E-učenje predstavlja temeljni trend razvoja u području obrazovanja. Uključimo li u definiciju e-učenja suradnju i interakciju u svrhu ostvarivanja postavljenih ciljeva učenja, e-učenje osigurava održivu integraciju slijepih osoba u akademsku zajednicu. Obzirom na uključenost studenata u svim fazama projekta, voditelj prijave i implementacije projekta Marko Hell s Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu ističe da se dobivanje i provedba ovog projekta može smatrati i uspjehom nastavnog procesa Ekonomskog fakulteta.

FOTO: FACEBOOK