LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
GROWWW 2016.

Započele prijave za jednogodišnji staž u Ini

Nakon sedam uspješnih godina programa Growww u Hrvatskoj i više od 450 zaposlenih pripravnika, ponovno su otvorene prijave za jednogodišnji staž u INA Grupi. Natječaj traje do 8. travnja 2016.

Nakon sedam uspješnih godina programa Growww u Hrvatskoj i više od 450 zaposlenih pripravnika, ponovno su otvorene prijave za jednogodišnji staž u INA Grupi. Natječaj traje do 8. travnja 2016.

INA sedmu godinu zaredom pokreće natječaj Growww u sklopu kojeg diplomantima jednogodišnjim stažem u INA Grupi daje priliku za početno radno iskustvo. Kao i prijašnjih godina, Growww je namijenjen prvenstveno diplomiranim inženjerima naftnog, rudarsko-geološkog, kemijskog i strojarskog usmjerenja. Međutim, diplomanti ostalih usmjerenja također su pozvani da se prijave na natječaj.

– Growww je postao svojevrsna tradicija i prepoznat je među mladim talentima kao jedna od najboljih odskočnih daski za razvoj karijera, na što smo iznimno ponosni u Ini. Kao što je to bio slučaj proteklih godina, očekujemo velik odaziv diplomanata, a nakon složenoga sveobuhvatnoga selekcijskog procesa, 40 najboljih pridružit će se Ininom timu. – izjavila je Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ininog Sektora upravljanja ljudskim resursima, najavljujući ovogodišnji Growww.

INA je u sklopu programa Growww u proteklih šest godina zaposlila više od 450 mladih visokoobrazovanih ljudi, od kojih je većina i danas zaposlena u kompaniji. Tijekom jednogodišnjeg staža, svakom Growww pripravniku dodijeljen je mentor uz čije vodstvo rješavaju poslovne zadatke i dostižu zadane ciljeve, dok kroz program poslovne edukacije stječu nova znanja i vještine.

Svi zainteresirani kandidati koji odgovaraju traženim stručnim profilima i koji imaju do jednu godinu radnog iskustva pozvani su da se prijave na natječaj do 8. travnja 2016., i to na Ininoj LinkedIn i mrežnoj stranici.

 

 

FOTO: INA