Po dobroj staroj tradiciji

Zagrebački Studentski centar spaja vikend, menza ne radi sve do ponedjeljka

SCZG izvana

Dobra je vijest da će menze u studentskim domovima „Stjepan Radić", „Cvjetno naselje" i „Lašćina" kao dežurne raditi cijelo vrijeme.

Blagdan Tijelova koji ove godine pada na četvrtak idealna je prilika za spajanje vikenda, što će mnogi i učiniti. Dobru priliku neće propustiti ni Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu

Poslovnica za smještaj već je u srijedu imala skraćeno radno vrijeme – radila je do 13 sati, neće raditi na blagdan u četvrtak, a njeni djelatnici iskoristit će kolektivni godišnji odmor da bi spojili i petak.

Isto tako, ako želite ovog produženog vikenda u Studentskom centru pojesti nešto, nećete to moći učiniti. Restorani Studentskog centra bit će zatvoreni od četvrtka pa sve do ponedjeljka. Dobra je vijest da će menze u studentskim domovima Stjepan RadićCvjetno naselje i Lašćina kao dežurne raditi cijelo vrijeme. Menze na zagrebačkim fakultetima prilagođavat će se radnim vremenima fakulteta.

Komentari na članak

Vezani članci

Turski predsjednik Erdogan

Dijelovi grada potpuno zatvoreni za promet

Posebna regulacija prometa u Zagrebu zbog službenog posjeta turskog predsjednika

Zbog službenog posjeta turskog predsjednika, u Zagrebu će se u iduća tri dana odvijati posebna regulacija prometa. Erdoğan će se susresti s najvišim hrvatskim dužnosnicima, uključujući i predsjednicu Hrvatske.

Sveučilište u Zagrebu

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske

Sveučilište u Zagrebu prima još gotovo 200 pripadnika hrvatskoga naroda izvan RH

Većina fakulteta prijave prima tijekom prve polovice rujna, a Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske stoji na raspolaganju za pomoć budućim studentima tijekom upisne procedure.

Palačinke

Prvi zimski festival palačinki u Zagrebu

Slasne palačinke i ostale delicije na zimskom zagrebačkom festivalu

Osim palačinki, omiljenih toplih slastica, svi zainteresirani imat će prigodu uživati u raznim delicijama kao što su topla čokolada, čajevi, kuhano vino, ali i bogatoj ponudi božićno-novogodišnjih darova. 

Logo Hrvatskog zavoda za zapošljavanje

NEZAPOSLENOST U HRVATSKOJ

Ponovno zabilježen rast broja nezaposlenih

Najveći broj registriranih nezaposlenih osoba zabilježen u Gradu Zagrebu, 44. 375 ljudi. Najmanje registriranih nezaposlenih je u Ličko- senjskoj županiji, tek oko 1%.

Rektorat pročelje

Sveučilište u Zagrebu

Otvorene prijave za Rektorovu nagradu

Prijave za Rektorovu nagradu mogu se obaviti putem online obrasca do petka, 28. travnja, u 16 sati. Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se na Sveučilištu u Zagrebu u utorak, 20. lipnja 2017.