Po dobroj staroj tradiciji

Zagrebački Studentski centar spaja vikend, menza ne radi sve do ponedjeljka

SCZG izvana

Dobra je vijest da će menze u studentskim domovima „Stjepan Radić", „Cvjetno naselje" i „Lašćina" kao dežurne raditi cijelo vrijeme.

Blagdan Tijelova koji ove godine pada na četvrtak idealna je prilika za spajanje vikenda, što će mnogi i učiniti. Dobru priliku neće propustiti ni Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu

Poslovnica za smještaj već je u srijedu imala skraćeno radno vrijeme – radila je do 13 sati, neće raditi na blagdan u četvrtak, a njeni djelatnici iskoristit će kolektivni godišnji odmor da bi spojili i petak.

Isto tako, ako želite ovog produženog vikenda u Studentskom centru pojesti nešto, nećete to moći učiniti. Restorani Studentskog centra bit će zatvoreni od četvrtka pa sve do ponedjeljka. Dobra je vijest da će menze u studentskim domovima Stjepan RadićCvjetno naselje i Lašćina kao dežurne raditi cijelo vrijeme. Menze na zagrebačkim fakultetima prilagođavat će se radnim vremenima fakulteta.

Komentari na članak

Vezani članci

Grad Zadar

Studentska prehrana

Zadarske studente ne muči udaljenost od mamine kuhinje

Porazgovarali smo sa zadarskim studentima i otkrili kako se i gdje oni hrane.

Studenti, FOTO: Pexels

IVA MIKIĆ

Ako nisi studirao u Zagrebu, kao da nisi ni studirao

U Osijeku postoje studenti koji ne rade ništa, oni koji odu na predavanja i polože ispite, ali i oni koji nema šta ne rade i koji ne stignu svaki dan odgledat po jednu sezonu omiljene serije jer sudjeluju u mnoštvu aktivnosti. Kao i u Zagrebu. I Splitu. Zadru ili Puli.

Ispunjavanje obrazaca

Program studentske stručne prakse

Otvorene prijave za "Generalnu probu"

Ovogodišnja stručna praksa trajat će od 15. lipnja do 15. rujna 2016, odnosno tijekom tri ljetna mjeseca, po 40 sati tjedno, a studentima će biti isplaćena i naknada od 1600 kuna.

Aplikacija Zagreb Be There

Upoznajte Zagreb na zanimljiv način

Nova aplikacija: Zagreb Be There

Turistička zajednica grada Zagreba lansirala je novu mobilnu aplikaciju Zagreb Be There koja posjetiteljima Zagreba predlaže različite tematske puteve za obilazak glavnoga grada Hrvatske, uz pomoć pametnih telefona.

Sindikat biciklista

Zimsko bicikliranje

Zagrebački biciklisti vožnjom do posla brane prvo mjesto na svijetu

Inicijativa „Winter bike to work day" pokrenuta u Kanadi ove godine slavi peti rođendan, a Zagreb predano sudjeluje i pobjeđuje, već treću godinu zaredom!