Po dobroj staroj tradiciji

Zagrebački Studentski centar spaja vikend, menza ne radi sve do ponedjeljka

SCZG izvana

Dobra je vijest da će menze u studentskim domovima „Stjepan Radić", „Cvjetno naselje" i „Lašćina" kao dežurne raditi cijelo vrijeme.

Blagdan Tijelova koji ove godine pada na četvrtak idealna je prilika za spajanje vikenda, što će mnogi i učiniti. Dobru priliku neće propustiti ni Studentski centar Sveučilišta u Zagrebu

Poslovnica za smještaj već je u srijedu imala skraćeno radno vrijeme – radila je do 13 sati, neće raditi na blagdan u četvrtak, a njeni djelatnici iskoristit će kolektivni godišnji odmor da bi spojili i petak.

Isto tako, ako želite ovog produženog vikenda u Studentskom centru pojesti nešto, nećete to moći učiniti. Restorani Studentskog centra bit će zatvoreni od četvrtka pa sve do ponedjeljka. Dobra je vijest da će menze u studentskim domovima Stjepan RadićCvjetno naselje i Lašćina kao dežurne raditi cijelo vrijeme. Menze na zagrebačkim fakultetima prilagođavat će se radnim vremenima fakulteta.

Komentari na članak

Vezani članci

Julian Casablancas+TheVoidz

Tvornica kulture

Julian Casablancas + The Voidz u Tvornici kulture 8. lipnja

Julian Casablancas, lider The Strokesa, nastupit će zajedno s bendom The Voidz u Tvornici kulture u ponedjeljak, 8. lipnja.

Plakat malonogometog turnira HAZ

Fakultet prometnih znanosti

18. malonogometni turnir HAZ

Udruga studenata Fakulteta prometnih znanosti organizira osamnaesti malonogometni turnir HAZ. Na turniru se mogu natjecati ekipe svih fakulteta zagrebačkog sveučilišta.

Klizalište na Tomislavcu, FOTO Večernji list

Obilježavanje blagdana u Zagrebu

Trg kralja Tomislava postaje veliki ledeni park

U organizaciji Turističke zajednica grada, nizom kulturnih i zabavnih događaja krećemo ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima.

festival elektronske glazbe, Future Sound of Zagreb

Svi putevi vode na Future Sound of Zagreb Festival

Najiščekivaniji domaći elektronski festival ovog će vikenda razdrmati Zagreb

Jeste li spremni za elektronski spektakl koji ove godine slavi 17. rođendan?

Studenti

Održivi razvoj

ZAGiMUN uranja studente u svijet diplomacije; konferenciju podupire i zagrebačko Sveučilište

Studenti i mladi profesionalci dobit će priliku sami iskusiti svijet diplomacije kroz oči delegata Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda ili Europskog vijeća ili unaprijediti svoje vještine vođenja kroz ulogu predsjedavajućeg ili zamjenika predsjedavajućeg jednog od simuliranih Vijeća.