Sveučilište u Zadru

Zadar traži svog studentskog pravobranitelja/icu

Sveučilište u Zadru

Objavljen je natječaj za studentskog pravobranitelja/icu u Zadru. Kandidature se zaprimaju do 16. ožujka.

Studentski zbor Sveučilišta u Zadru, 1. ožujka 2018. godine, sukladno članku 77. Zakona o studentskom zboru i studentskim organizacijama te članku 18. Odluke o izmjenama i dopunama Statuta Studentskog zbora Sveučilišta u Zadru, otvorio je natječaj za studentskog pravobranitelja ili pravobraniteljicu.

Na natječaj se mogu prijaviti studenti i studentice sveučilišnih preddiplomskih, diplomskih, poslijediplomskih, integriranih diplomskih i preddiplomskih te stručnih studija koji studiraju na Sveučilištu u Zadru u statusu redovitog/e studenta/ice. Prijava treba sadržavati potvrdu o studiranju, životopis te program rada.

Kandidature se zaprimaju do 16. ožujka 2018. godine na e-mail adresu Studentskog zbora – unizd.zbor@gmail.com ili osobno u poštanski sandučić Studentskog zbora na Sveučilištu u Zadru. 

Puni tekst natječaja možete pročitati na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Damir Sabol

Studentsko natjecanje

Preko App Start Contesta do Silicijske doline

– Ovo je natjecanje prilika da se kreira proizvod, i to ne samo tehnološki, nego i marketinški, dizajnerski i prodajno, a to je velika vrijednost. – poručio je Damir Sabol, jedan od najvećih stručnjaka iz svijeta poduzetništva i IT industrije.

Orijentacijski tjedan FFZG-a

Orijentacijski tjedan

Zabavne i edukativne aktivnosti za brucoše Filozofskoga fakulteta

U sklopu Orijentacijskog tjedna FFZG-a predstavit će se službe, centri i uredi fakulteta. Brucoši će upoznati i studentske udruge koje djeluju na fakultetu te će sudjelovati u edukativnim radionicama.

bruxelles

EU Studies Fair

Otputujte u Bruxelles i saznajte što vam nude svjetski poznati fakulteti

Još od 1999. EU Studies Fair okuplja studente iz cijeloga svijeta i cijenjene visokoškolske institucije Europe, Sjedinjenih Američkih Država, Novog Zelanda i Azije. Novo se izdanje održava 9. i 10. veljače, a mjesta za sudionike ima još malo.

Rektorat pročelje

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu uputilo poziv za iskazivanje interesa za poslijediplomski studij Intelektualno vlasništvo

Zbog ograničenog broja upisnih mjesta prednost pri upisu na studij imat će kandidati koji su iskazali interes za upis na studij.

Aktivno građanstvo

Rad s mladima

Udruga CINAZ poziva na trening aktivnoga građanstva u Rumunjskoj

U tijeku su prijave za trening projekta ACT u kojemu sudjeluje zadarska udruga CINAZ. Odabrani će se sudionici educirati o vrijednosti demokratskoga društva, upravljanju ljudskih potencijala te međukulturalnom učenju.