Regrutacija u tijeku

Za stjecanje iskustva u SIK-u još nije kasno – prijavi se do 24. ožujka

TB

Regrutacija članova udruge Studentski informativni kutak produžuje se do 24. ožujka u 23:59. Požuri i pridruži se ekipi koja svoje iskustvo stječe dobro se zabavljajući i s osmjehom na licu.

Tim za ljudske potencijale udruge Studentski informativni kutak posljednjih je tjedana imao pune ruke posla, a i pune sandučiće e-pošte. Marljivo su razvrstavali brojne prijave pristigle za volontiranje u SIK-u, a ništa manje posla nije dočekalo ni voditelje ostalih timova koji su sve pristigle prijave čitali i analizirali. S obzirom na to da su naši HR-ovci posljednjih dana odgovorili i na brojne upite može li se za volontiranje prijaviti i nakon 17. ožujka te s obzirom na broj prijava poslanih 5 do 12, za sve kampanjce imamo dobru vijest – produžujemo regrutaciju članova do 24. ožujka u 23:59, i to u svim timovima!

Budući da imamo čak 9 timova u koje se možeš prijaviti – novinare, lektore, community management, marketing, multimediju i dizajn, odnose s javnošću, društvenu suradnju, ljudske resurse i web-administraciju – sigurni smo da ćeš se u opisu barem jednog od njih pronaći. Ako si se dosad dvoumio oko volontiranja u SIK-u, ovo je znak da je vrijeme da nam se javiš.

Pridružiti nam se možeš neovisno o tome u kojem dijelu Hrvatske studiraš, geografska udaljenost nije nikakva prepreka za stjecanje iskustva pritom se dobro zabavljajući. Samo klikni na poveznicu, prouči što te u kojem timu čeka, riješi zadatke i pošalji nam svoju prijavu. Požuri, nemoj i ovaj put zakasniti jer do 24. ožujka baš – tebe tražimo

Komentari na članak

Vezani članci

Kristina i Martin u Cappadociji

Nezaboravno putovanje

FOTO: Turska: Zemlja koju definitivno trebate posjetiti

Ako odlučite otputovati u Tursku, predrasude i stereotipe ostavite kod kuće jer Turci definitivno nisu pušači i kavopije. 

Fb cover

Studentski.hr te poziva:

Postani i ti dio najveće studentske priče!

Pozivamo vas da se pridružite našem timu kako biste stekli nova radna iskustva, usavršili svoje vještine te proširili svoju i našu mrežu prijateljstava i poznanstava!

Putovanje naslovna

Savjeti po studentskoj mjeri

Kako putovati pametno

Svako vas putovanje obilježi, duhovno obogati i učini boljima te bi bila prava šteta da se na njima u bilo kojem smislu ograničavate. Naprotiv, postoji nekoliko načina kako putovanja dodatno začiniti, pa čak i ako ste financijski i vremenski limitirani.

https://unsplash.com/photos/zAm1sdicGXc

Za volanom

Studentska iskustva s ispita: „Pala sam vozački jer su ovce prelazile cestu!”

Više od polovice kandidata koji polažu vozački ispit barem jednom padne pismeni ili praktični dio vozačkoga ispita, a iskustva pri polaganju vozačkoga ispita s nama je podijelilo četvero studenata.

Društvena suradnja - naslovna

Volonterska praksa u SIK-u

Ako su vam društvenost i svestranost najveće kvalitete, ovo je prilika da ih obogatite konkretnim vještinama

Nemate iskustva, a zaista biste se htjeli okušati u javnom govorništvu, pisanju, upravljanju društvenim mrežama i ponekada se jednostavno malo družiti? Prijavite se do 14. listopada 2018. i svojim afinitetima pridružite adekvatna znanja.