Regrutacija u tijeku

Za stjecanje iskustva u SIK-u još nije kasno – prijavi se do 24. ožujka

TB

Regrutacija članova udruge Studentski informativni kutak produžuje se do 24. ožujka u 23:59. Požuri i pridruži se ekipi koja svoje iskustvo stječe dobro se zabavljajući i s osmjehom na licu.

Tim za ljudske potencijale udruge Studentski informativni kutak posljednjih je tjedana imao pune ruke posla, a i pune sandučiće e-pošte. Marljivo su razvrstavali brojne prijave pristigle za volontiranje u SIK-u, a ništa manje posla nije dočekalo ni voditelje ostalih timova koji su sve pristigle prijave čitali i analizirali. S obzirom na to da su naši HR-ovci posljednjih dana odgovorili i na brojne upite može li se za volontiranje prijaviti i nakon 17. ožujka te s obzirom na broj prijava poslanih 5 do 12, za sve kampanjce imamo dobru vijest – produžujemo regrutaciju članova do 24. ožujka u 23:59, i to u svim timovima!

Budući da imamo čak 9 timova u koje se možeš prijaviti – novinare, lektore, community management, marketing, multimediju i dizajn, odnose s javnošću, društvenu suradnju, ljudske resurse i web-administraciju – sigurni smo da ćeš se u opisu barem jednog od njih pronaći. Ako si se dosad dvoumio oko volontiranja u SIK-u, ovo je znak da je vrijeme da nam se javiš.

Pridružiti nam se možeš neovisno o tome u kojem dijelu Hrvatske studiraš, geografska udaljenost nije nikakva prepreka za stjecanje iskustva pritom se dobro zabavljajući. Samo klikni na poveznicu, prouči što te u kojem timu čeka, riješi zadatke i pošalji nam svoju prijavu. Požuri, nemoj i ovaj put zakasniti jer do 24. ožujka baš – tebe tražimo

Komentari na članak

Vezani članci

Vip alumni prva generacija

Natječaj za dvostruko veću, drugu generaciju Vip alumni programa

Super referenca za životopis i super plaća - prijavi se i ti!

Zamisli da dobiješ priliku raditi i stjecati iskustvo u velikoj tvrtki i uz vrhunske mentore koji će te učiti i savjetovati godinu dana i još za to dobiješ i plaću. Upravo ti to pruža Vip alumni program. 

VAFI 2016.

Prilika za volontiranje na VAFI-ju u Varaždinu

Steknite iskustvo rada na filmskom festivalu

Kako bi sve prošlo u najboljem redu, organizatori trebaju pomoć vrijednih volontera koji će pružati tehničku podršku, logistiku ili dočekivati goste festivala. Bez obzira na zadatke, sve koji se odluče prijaviti očekuje puno zabave i druženja.

Muzej realnosti 2016.

Otkrivanje stvarnosti pomoću iluzija

U Muzeju realnosti doživite interaktivno iskustvo koje mijenja pogled na svijet

Ulaskom u Muzej realnosti posjetitelji će se moći upoznati s UNICEF-ovim postignućima za djecu u zadnjih 70 godina, s Ewanom McGregorom posjetiti selo u Keniji, kročiti u rudnik zlata u kojem rade djeca te prelistati fotoalbum vjenčanja djevojčica mladenki.

Vipnet Mladen Pejković

Vip alumni program

Prilika za prvo poslovno iskustvo u Vipnetu

Vipnet pokreće program profesionalnog i poslovnog usavršavanja pod nazivom Vip alumni, koji je prilika za stjecanje prvog poslovnog iskustva za visokoobrazovane i nezaposlene mlade.

Ulica u Briselu

Pascalina

Biste li mogli hodati sami sa sobom?

Nakon desetak dana samostalnog putovanja, samorefleksije i promišljanja, na jednom sam mjestu sakupila razloge zašto mislim da biste na iduće zimovanje, ljetovanje ili odmor od faksa trebali otići – sami!