Regrutacija u tijeku

Za stjecanje iskustva u SIK-u još nije kasno – prijavi se do 24. ožujka

TB

Regrutacija članova udruge Studentski informativni kutak produžuje se do 24. ožujka u 23:59. Požuri i pridruži se ekipi koja svoje iskustvo stječe dobro se zabavljajući i s osmjehom na licu.

Tim za ljudske potencijale udruge Studentski informativni kutak posljednjih je tjedana imao pune ruke posla, a i pune sandučiće e-pošte. Marljivo su razvrstavali brojne prijave pristigle za volontiranje u SIK-u, a ništa manje posla nije dočekalo ni voditelje ostalih timova koji su sve pristigle prijave čitali i analizirali. S obzirom na to da su naši HR-ovci posljednjih dana odgovorili i na brojne upite može li se za volontiranje prijaviti i nakon 17. ožujka te s obzirom na broj prijava poslanih 5 do 12, za sve kampanjce imamo dobru vijest – produžujemo regrutaciju članova do 24. ožujka u 23:59, i to u svim timovima!

Budući da imamo čak 9 timova u koje se možeš prijaviti – novinare, lektore, community management, marketing, multimediju i dizajn, odnose s javnošću, društvenu suradnju, ljudske resurse i web-administraciju – sigurni smo da ćeš se u opisu barem jednog od njih pronaći. Ako si se dosad dvoumio oko volontiranja u SIK-u, ovo je znak da je vrijeme da nam se javiš.

Pridružiti nam se možeš neovisno o tome u kojem dijelu Hrvatske studiraš, geografska udaljenost nije nikakva prepreka za stjecanje iskustva pritom se dobro zabavljajući. Samo klikni na poveznicu, prouči što te u kojem timu čeka, riješi zadatke i pošalji nam svoju prijavu. Požuri, nemoj i ovaj put zakasniti jer do 24. ožujka baš – tebe tražimo

Komentari na članak

Vezani članci

Pravni fakultet u Zagrebu

Razvijanje pravničkih vještina

Pravnikova stručna praksa po deseti put povezuje studente s odvjetničkim uredima

Pravnikova stručna praksa svake godine uspješno povezuje studente prava s vrhunskim odvjetničkim uredima i drugim poslodavcima. Prijave za istu podnose se zaključno sa 17. ožujka.

Ljudi u busu

Sandy Milinković

Vodič za vožnju riječkim busevima

Kad me mama prvi put poslala na bus, odmah mi je savjetovala da ne sjednem nigdje blizu gume. Kad sam se vratila kući s jetrom na čelu, shvatila sam zašto.

https://pixabay.com/en/luggage-leather-suitcase-3167359/

„Meet and stay with locals“

Ususret ljetnim putovanjima: studentska iskustva s Couchsurfingom

Jedan je od najjeftinijih načina putovanja i korištenje usluga Couchsurifnga, koji osim mogućnosti spavanja na tuđim kaučima nudi i upoznavanje samih sebe pomoću priča s putovanja drugih ljudi.

Poznate hrvatske turističke destinacije - Varaždin

Budite dio najpoznatijeg varaždinskog festivala

Traže se pratitelji, informatori, asistenti za odnose s javnošću i statisti na Špancirfestu

Kako bi Špancirfest u potpunosti zaživio na varaždinskim ulicama i trgovima te nadmašio uspjeh prethodnih festivala, potrebna je dragocjena pomoć vrijednih volontera.

Studentski.hr

Iskustvo volonterke

10 razloga zašto volontirati na portalu Studentski.hr

Kako bi vas inspirirala, naša glasnogovornica i djevojka zadužena za koordinaciju studentskih udruga na portalu, Ana, napisala je kratak komentar o svom iskustvu volontiranja na Studentskom.hr.