LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Za prijavu na „Pokretač” preostala su još samo 2 dana

Ako još niste prijavili svoj inovativni poslovni model na studentsko natjecanje „Pokretač”, bez brige, preostala su vam još 2 dana, stignete!

Ako još niste prijavili svoj inovativni poslovni model na studentsko natjecanje „Pokretač”, bez brige, preostala su vam još 2 dana, stignete!

Sve je lakše u dvoje, pa tako i smisliti poslovni model i prijaviti ga na studentsko natjecanje Pokretač. Ako to već niste napravili, bilo u paru bilo samostalno, magični broj dva omogućava vam da to učinite. Naime, za prijavu studentskih rješenja preostala su još 2 dana!

Ako se prijavljujete u paru, ne morate biti s istog fakulteta. Vaš model može izlagati i samo jedan član vašeg tima, stoga vas fobija od javnog nastupa vašeg partnera/ice ne može spriječiti da se prijavite. 

Dva su dana do isteka prijava, no nagrade su na Pokretaču tri, a osigurali su ih sponzor natjecanja OTP banka i partner natjecanja tvrtka STEMI. Prvo mjesto osvaja 4 500 kuna i STEMI hexapod, drugo mjesto 2 500 kuna i također STEMI hexapod, a treće mjesto 2 000 kuna.

Rok za prijave traje još dva dana, no kategorija unutar kojih je moguće razraditi poslovni model je pet: zdravstvo, obrazovanje, očuvanje dostatnosti hrane i vode – proizvodnja, mir i sigurnost te ekonomija. U nekom od ovih područja možete doprinijeti svojim inovativnim modelom.

Svoju razrađenu ideju moguće je prijaviti dakle do 15. svibnja u 23:59, a proglašenje finalista bit će 21. svibnja. Oni će prezentirati svoje modele pred žirijem, što je obavezno. Finale natjecanja odvija se u sklopu konferencije Youth Future Croatia 2019, stoga će predstavljanje studentskih poslovnih modela biti otvoreno za studente i mlade. Isti dan, 29. svibnja, nakon izlaganja finalista konačno ćemo imati pobjednike!